пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat розповідає про ресторани азійської кухні в Києві. Азійська кухня має головну особливість — вона не здатна набриднути, адже варіацій та яскравих смаків у різноманітті її страв незліченна кількість. Неординарні поєднання смаків та інгредієнтів, безліч прянощів, збалансованість смаку та користі — у новому огляді розповідаємо про ресторани азійської кухні в центрі Києва
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Пушкінська, 29
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: рол Золотий дракон – 565 грн, рол каліфорнія з лососем – 395 грн, рол тегамі – 390 грн, гедза з м′ясом – 195 грн, гедза з морепродуктами – 325 грн, суп Том Ям – 545 грн, качка теріякі –645 грн, десерт «Рисова піна з манго сорбетом і соєвою карамеллю» – 275 грн.
Деталі: Японський ресторан IKIGAI на вулиці Пушкінській, поруч із центральним входом готелю Premier Palace Hotel Kyiv, працює з 12:00 до 23:00. Шеф – Дмитро Кривошап, знавець традиційної японської та нордичної кухні, пропонує різноманітні традиційні азіатські та авторські страви із м’яса та морепродуктів. В меню — великий вибір класичних і авторських ролів, різні види суші та сашимі, салати, супи, закуски, а також м’ясні та морські делікатеси, приготовані на тепані. Є в IKIGAI також унікальний посуд донабе, в якому страви подаються і коптяться на очах у гостей. Доповнює меню оригінальна алкогольна карта з автентичними японськими віскі, саке і сливовими винами.
Ресторан IKIGAI має затишну спокійну атмосферу. Простір розділено на декілька зон із різними інтер’єрними рішеннями – для неквапливих сімейних обідів, закритих ділових зустрічей, вечерь у великій компанії, романтичних побачень. Літня тераса – чудове місце для спокійних спостережень за інтенсивним життям центра міста. Тут можна знайти освіжаючу прохолоду навіть у спекотний день.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 5Б
Бюджет: ₴₴.
Страви: слайс свіжого тунця, трюфельний понзу, крем авокадо-васабі – 275 грн, хрусткі огірки з сичуанською заправкою – 105 грн, поке з вугрем, авокадо та горіховим соусом – 325 грн, восьминіг на грилі, печена картопля, ферментовані томати, шпинат – 485 грн, запечений баклажан з соусом ромеско та бразильським горіхом – 187 грн.
Деталі: каліфорнійський суші-бар, проєкт команди Ігоря Сухомлина, сніданки та бранчі, винна карта, японське пиво, кава на рослинному молоці, pets friendly.
Fish & Pussycat Sushi Bar — ресторан на Бессарабці з концепцією «каліфорнійських суші». В інтер’єрі ресторану поєднані натуральне дерево, декоративні люстри з металу та фактурні поверхні. В меню — роли з рибними і морськими делікатесами, рибні та вегетаріанські японські закуски, а також м’ясні та рибні страви в хоспері. Серед основних страв ви знайдете обсмаженого восьминога з молодою картоплею, запечений баклажан з соусом ромеско, стейк лосось в солодкому місо та голубці з крабом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 14
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: ксяо лонг бао з качкою – 287 грн, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі – 297 грн, сингапурський смажений рис зі свининою — барбекю та креветками – 398 грн.
Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.
BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. Улюбленою закускою постійних гостей ресторану стали дім сами, також в меню представлені страви з локшиною та рисом й азійські супи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 94
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: попкорн з креветок зі спайсі соусом – 260 грн, рол Золотий дракон з креветкою темпура – 470 грн, салат з теплим баклажаном, авокадо та чері – 290 грн, локшина удон з яловчиною та соусом з чорного перцю – 350 грн, медальйони в азійському стилі зі стейковим соусом – 460 грн.
Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зала, літня тераса, авторська коктейльна карта.
Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в лаконічному меню представлені роли, попкорн з креветок, Том Ям, удон з яловичиною, лосось на бамбуковій дошці та медальйоні в азійському стилі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Франка, 7
Бюджет: ₴₴.
Страви: китайський салат з шовковим тофу, огірком,томатами, солодким перцем та горіховим соусом – 230 грн, чорні та білі деревні гриби «інь янь» з кунжутом і чилі – 165 грн, тофу у кисло-солодкому соусі – 180 грн, китайські пельмені зі свининою – 220 грн, свинина по-пекінськи. подаємо з огірком та млинцями – 320 грн.
Деталі: гастропроєкт Михайла та Дарії Кацуріних, знаходиться в центрі Києва, автентичні китайські страви, морепродукти, імбирне пиво, страви з екзотичних комах.
«Китайський Привіт» — гастропроєкт Михайла та Дарії Кацуріних. Інтер’єр закладу лаконічний та доповнений традиційними китайськими атрибутами. В меню автентичні страви китайської кухні: м’ясо, птиця і морепродукти з гострими соусами, дім сами і гострі східні супи. Серед закусок ви знайдете екзотичні личинки зофобас, смажені з кунжутом та смажених цвіркунів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: японські пельмені гедза з кобе та фуа-гра – 315 грн, спрінг-роли з куркою, овочами та солодким соусом чилі – 185 грн, тірадіто із лосося під севіче-місо соусом – 295 грн, кільця кальмара темпура – 265 грн, курча теріякі з салатом суномоно – 395 грн.
Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі.
Головна фото: IKIGAI
Фото: Facebook IKIGAI, Fish&PussyCat Sushi Bar, BAO • Modern Chinese Cuisine, Not Only Fish, Китайський Привіт, Mr. ZUMA.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi