пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Заклади Києва з панорамними і красивим видами шукала редакція PostEat. У будь-який час року, під час сніданку або романтичної вечері спостерігати за красивою панорамою української столиці — одне задоволення. Ми зібрали в новому огляді ресторани Києва з чудовими краєвидами на історичний центр міста та на зелені дніпровські схили — читайте і вирушайте за приємними гастрономічними враженнями та надихаючими пейзажами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровський узвіз, 1
Бюджет: ₴₴₴. Asia: закуски (127–556 грн), салати (185–438 грн), фірмові роли (295–536 грн).
Страви: запечений рол з морським гребінцем, бататом та соусом айолі – 456 грн, чорна тріска під соусом ден-місо – 1180 грн, краб з манго та солодким чилі в бебі ромен – 396 грн, восьминіг по-сицилійськи – 737 грн.
Деталі: ресторан італійської та сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.
Оновлений Guramma Restaurant об‘єднав у собі найкращі традиції справжньої італійської кухні та особливу атмосферу гастрономічних традицій Сходу. Справжня вишуканість італійської та азійської кухні, дивовижна панорама дніпровських схилів та Києво-Печерської лаври, привітні офіціанти — в ресторані роблять все, щоб створити неповторну атмосферу для безтурботного відпочинку гостей. В Guramma Restaurant є колекція вишуканих вин та японського віскі, свіжі морепродукти та десерти з власної кондитерської.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Набережне шосе, 25
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (170–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–370 грн).
Страви: тартар з косулі – 470 грн, карпачо з гребінця на горіховому соусі з кімчі велюте – 680 грн, хеш-браун з лобстером та соусом айолі – 1300 грн, гьодза з качкою і теріном з фуагра – 450 грн, сорбет юдзу кактус – 120 грн, фісташковий пиріг з малиною – 320 грн.
Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією, панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.
Ресторанний комплекс QUEEN вражає своїм масштабом і з перших хвилин занурює вас в атмосферу незабутнього відпочинку та гастрономічних задоволень. Вже два роки поспіль гості полюбляють QUEEN за розкішну панораму Дніпра, ексклюзивні шоу-програми, авторські страви та вишукану винну карту. За меню ресторану відповідає шеф-кухар Володимир Болібрух, який підготував кілька весняних новинок: різноманіття тартарів, карпачо з гребінця, суші у вогні, салат та голубці з крабом, а також кілька нових десертів, морозиво і сорбети. Щоб насолодитись весняною панорамою дніпровських берегів, резервуйте столик біля вікна за номером телефону +380670111115.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 5-7
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (215–595 грн), паста та ризото (295–475 грн), десерти (155–595 грн).
Страви: карпачо із лосося та сібаса з паленими вершками та шпинатним маслом – 325 грн, баклажан місо зі страчателою та арахісом – 315 грн, равіолі з кроликом в вершковому соусі з білими грибами і в’яленими томатами – 345 грн, крем-суп із цвітної капусти з орзо – 345 грн.
Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться в готелі Premier Palace Hotel, панорамний вид на Київ, шведська лінія сніданків та сніданки a la carte з 09:00 до 13:00 кожен день, вишукана середземноморська кухня, основне меню діє з 15:00, зал для бенкетів на 110 гостей, три vip-зали (до 10 гостей в кожному), винна кімната, професійний сомельє, дитяче меню і спеціальні крісла, безкоштовний підземний паркінг для гостей.
Terracotta — ресторан середземноморської кухні в центрі столиці. Шеф-кухар Вікторія Ончева змістила акцент зі звичних італійських страв в сторону локальних продуктів та авторських інтерпретацій. Для поціновувачів вина в ресторані відкрита винна кімната, де професійний сомельє підбирає напої під ваш смак. Особливістю ресторану Terracotta Restaurant є його розташування — заклад знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Premier Palace Hotel, тому вдень тут можна спостерігати за жвавим ритмом Києва, а вночі насолоджуватися м’яким світлом вогнів великого міста.
11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а
Бюджет: ₴₴₴. Салати (340–650 грн), основні страви (470–4850 грн), десерти (250–650 грн).
Страви: фреш-салат з качкою унагі – 380 грн, плато морепродуктів з вершково-лемонграсовим соусом – 3450 грн, чилійський сібас з вершково-крабовим соусом – 1190 грн, тальята з яловичини з овочами wok – 540 грн.
Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.
11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Кожна зона ресторану і бару оформлена в індивідуальному колірному рішенні і має певне призначення — для закритих вечерь, ділових зустрічей, приватних вечірок або презентацій. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські коктейлі та вишукані вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хрещатик, 38
Бюджет: ₴₴. Салати (250–265 грн), основні страви (195–350 грн), піца (190–315 грн).
Страви: салат з халумі на грилі – 250 грн, Tsum бургер – 299 грн, Mac & Cheese – 225 грн, піца Over Cheesy – 220 грн, піца Tuna Melt – 250 грн.
Деталі: кафе, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторки Анни Козаченко (Good Girl, Dogs & Tails), панорамний краєвид, тераса, американська нова кухня, сніданки, піца, бургери, авторські десерти, коктейлі від Dogs & Tails, доставка, формат take away.
Milk Bar Tsum — третій і найбільший заклад мережі Milk Bar, який знаходиться на 7 поверсі столичного ЦУМу. Родзинкою нової локації проєкту рестораторки Анни Козаченко є тераса з панорамним краєвидом на головну вулицю Києва. Меню складається наполовину зі знайомих та нових страв — серед фаворитів фірмова піца з дров’яної печі та бургери. В Milk Bar Tsum також можна поснідати та поласувати фірмовими десертами. До страв пропонують вино, смузі, каву та коктейлі від Dogs & Tails.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гончара 67
Бюджет: ₴₴. Салати (125–145 грн), бабусині рецепти (89–199 грн), риба та морепродукти (139–325 грн).
Страви: традиційний грецький салат – 125 грн, кефтедес – 155 грн, мусака – 159 грн, кальмари у фритюрі по-грецьки – 145 грн.
Деталі: ресторан грецької кухні, знаходиться на правому березі Києва (Солом’янка), демократичні ціни, затишний інтер’єр, чотири зали, автентичні страви, резерв столів, доставка.
PapaFeta — сімейний ресторан на Солом’янці. В меню закладу – різноманітні страви грецької кухні з оригінальними поєднаннями інгредієнтів. У ресторані доволі демократична цінова політика – ви можете замовити багато страв та обрати фаворита. А ввечері тут особливо приємно спостерігати захід сонця завдяки панорамному краєвиду на місто.
Головна фото: Terracotta Restaurant
Фото: Facebook Guramma Restaurant, Queen, Terracotta Restaurant, 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Мilk Bar Tsum, PapaFeta.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi