пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні тераси на Осокорках, Позняках та Харківському масиві шукала редакція PostEat. Перші послаблення карантину в столиці вже розпочались, що дало змогу київським ресторанам зустрітись з улюбленими гостями. Ми починаємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 14д
Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (155–595 грн), салати (175–285 грн), паста і ризото (185–395 грн).
Страви: ікра щуки з оладками з гречаного борошна – 335 грн, брускета з креветками, томатами та сиром моцарела – 135 грн, піца з крабом та креветкою – 595 грн, ризото з білими грибами – 195 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, велика винна шафа, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, парковка, резерв столів.
Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. З тераси ресторану відкривається мальовничий вид на затоку Дніпра. Villa Riviera пишається своєю італійською авторською кухнею, вишуканою винною картою і сервісом найвищого рівня. Ви можете зарезервувати стіл за номером телефону або замовити доставку страв зі знижкою 20% за номером телефону +380503539796.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36
Бюджет: ₴₴. Салати (170–255 грн), основні страви з м’яса (155–395 грн), десерти (35–120 грн).
Страви: антрекот зі свинини з соусом техас барбекю – 240 грн, соте із морепродуктів у вершковому соусі – 395 грн, кубдарі з телятиною – 170 грн, фреш-пиріг з буратою, в’яленими томатами та базиліком – 295 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.
«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса, де ви вже можете забронювати столик за номером телефону +380955993636. Також ви можете замовити страви із доставкою або забрати їх самостійно з ресторану зі знижкою 20%.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Михайла Драгоманова, 6/1; Княжий Затон, 16д.
Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (128–680 грн), салати (85–193 грн)
Страви: тар-тар із тунця з пюре з авокадо – 257 грн, теплий салат з морепродуктами – 193 грн, солянка рибна – 147 грн, пельмені з морським окунем та креветками – 128 грн, ризото з морепродуктами – 184 грн.
Напої: узвар – 25 грн, яблучний фреш – 54 грн, американо – 32 грн, лимонад домашній – 58 грн.
Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.
«Черноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян та одеситів свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та великий вибір річкової риби. Окрім локальних морепродуктів, у «Черноморках» ви можете поласувати і справжніми делікатесами за демократичними цінами. Зарезервувати столи на літніх терасах можна за телефонами +380987540505 (Драгоманова), +380978640505 (Княжий Затон).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Анни Ахматової, 30
Бюджет: ₴₴. Салати (113–139 грн), хінкалі (74-84 грн), хачапурі (115–169 грн).
Страви: хачапурі по-аджарськи з перепелиними яйцями – 153 грн, кубдарі з м’ясом – 153 грн, шурпа – 130 грн, хінкалі з сиром сулугуні – 82 грн/4 шт., пхалі із буряка – 61 грн, цицак з горіховою пастою – 55 грн, чкмерулі – 200 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, доставка, автентичний інтер’єр, резерв столів.
Ресторан «Чачапурі» на Позняках є молодшим братом закладу на бульварі Шевченка, який вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — хачапурі по-аджарськи, хінкалі, чкмерулі, чанахі, аджапсандалі, оджахурі. Зарезервувати столик на терасі можна за номером телефону +380638218898, також із ресторану можна замовити доставку грузинських страв.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Гришка, 9
Бюджет: ₴₴. Салати (98–227 грн), паста та ризото (168–189 грн), гарячі страви з риби та морепродуктів (259–485 грн).
Страви: філе осетра з картопляним пюре муслін та соусом лайм – 364 грн, запечені королівські креветки з ферментованим маслом креветок зі смаженими каперсами – 259 грн, біф філе з жульєном з білих грибів – 298 грн, бургер київський з куркою – 189 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: шеф-кухар Денис Комаренко, резерв столів, тераса, доставка, kids friendly, формат take away, можливість замовити хліб на живій заквасці за старовинними рецептами, страви з крафтовими продуктами, сніданки, напої власного приготування, страви в хоспері, страви для компанії, винна карта.
Гастрокафе «Тарелка» не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, у гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який також можна придбати в хлібній крамниці ресторану. Ви можете зарезервувати столик на терасі за номером телефону +380442097711 або замовити доставку страв з окремого меню.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ревуцького, 2
Бюджет: ₴₴. Салати (108–328 грн), гарячі закуски (138–258 грн), основні страви (126–398 грн), хоспер меню (89–228 грн/100 г).
Страви: теплий салат із куркою та грибами – 169 грн, ніжне куряче філе з грибами та картопляним пюре – 158 грн, судак зі шпинатом та спаржею – 198 грн, плато морепродуктів – 1970 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.
Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. Гостей вже запрошують насолоджуватися стравами і спілкуванням на літній терасі — меню в ресторані зробили безконтактним, щоб ознайомитись з ним треба зчитати QR-код на столі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 25
Бюджет: ₴₴. Салати (118–259 грн), паста (158–279 грн), десерти (40–139 грн).
Страви: карпачо тунця з соусом татакі та кунжутом — 208 грн, італійська бурата з пухким бомболоне та песто – 279 грн, паштет з печінки птиці з цибулевим мармеладом – 109 грн, лимонне ризото з креветками та чилійськими мідіями – 298 грн.
Напої: чай апельсин-чабрець – 89 грн, еспресо – 39 грн, морс – 39 грн, мохіто лимонад – 69 грн.
Деталі: знаходиться на лівому березі Києва, multi-cuisine, сучасний дизайн в пастельних тонах, доставка, формат take away, тераса, вина і міцні алкогольні напої в меню.
Сімейний ресторан італійської та європейської кухонь Carpaccio є ідеальною локацією для повсякденного відвідування. В меню ви знайдете класичні європейські закуски, пасту, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів. До страв завжди можна обрати щось з винної карти та безалкогольних напоїв. Ви можете зарезервувати столик на терасі або замовити доставку з ресторану за номером +380678000255.
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 19а
Бюджет: ₴₴. Салати (155–290 грн), гарячі страви з риби (285–350 грн), гарячі страви з м’яса (170–380 грн).
Страви: чорноморська тюлька пряного посолу – 110 грн, салат з качиною грудкою під трюфельним соусом – 290 грн, тріска з карамельними овочами та соусом фуа-гра – 345 грн, томлена телятина з лісовими грибами та дерунами – 275 грн.
Напої: еспресо – 40 грн, узвар – 39 грн, смузі маракуя з м’ятою – 95 грн, лимонад огірковий – 85 грн, мохіто б/а – 90 грн.
Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.
«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. У ресторані готують морепродукти, які гості можуть самостійно вибрати в акваріумі. Зарезервувати стіл на літній терасі перед візитом необхідно за номером телефону +380978333780.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Анни Ахматової, 22
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (119–459 грн), стейки (145–1499 грн), десерти (139–145 грн).
Страви: ребра з картоплею – 289 грн, качине філе – 165 грн/100 г, пательня з яловичою щокою, кіноа та овочами – 299 грн, паста з трюфельним соусом – 219 грн.
Напої: еспресо – 52 грн, мате – 101 грн, кава по-ірландськи – 151 грн, сангріта – 159 грн.
Деталі: мережа сучасних ресторанів аргентинської кухні, індустріальний інтер’єр в фірмових бирюзово-сірих тонах, аргентинський гриль Parrilla, хоспер, дитяче меню, сніданки, винна і коктейльна карти, резерв столів.
Argentina Grill — мережа концептуальних м’ясних ресторанів, яка знайомить гостей з особливостями та оригінальними смаками аргентинської кухні. В окремому asado-меню ресторану Argentina Grill представлені стейки з української та американської яловичини сухої та вологої витримки, які готують на аргентинському грилі Parrilla та у хоспері. Зарезервувати стіл в ресторані або замовити доставку страв можна за номером телефону +380672152626.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 26ж
Бюджет: ₴₴. Салати (10–159 грн), сніданки (75–125 грн), основні страви та гриль (135–445 грн).
Страви: мідії, запечені з вершковим соусом та сиром пармезан – 210 грн, равіолі з лососем, томатами та базиліком – 145 грн, спагеті карбонара – 122 грн, піца чотири сири з грушею і пастою з чорного трюфеля – 168 грн, креветки з овочами, шпинатом та устричним соусом – 199 грн.
Напої: ягідний лимонад – 88 грн, еспресо – 32 грн, чай – 40 грн, американо – 32 грн.
Деталі: мережа міських кафе з простою і зрозумілою їжею, італійська кухня, затишний інтер’єр, сніданки, винна карта, хоспер-страви, резерв столів.
Very Well Cafe — затишні сімейні міські кафе зі смачною і зрозумілою їжею. Спокійний інтер’єр доповнили милим декором, який додає закладу домашньої атмосфери. Створюючи меню, в закладі надихались гастрономічними надбаннями Італії, тому більшість страв у Very Well Cafe італійські. Зарезервувати столик на літній терасі необхідно за номером телефону +380677310826.
Фото: Facebook Villa Riviera, Кухмейстер, Черноморка, Чачапурі, Тарелка, Dellini, Carpaccio, Сыто-Пьяно, Argentina Grill, Very Well Cafe.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi