Шаурма в Києві: шукаємо топовий стрітфуд в столиці - PostEat

пошук

Шаурма в Києві: шукаємо топовий стрітфуд в столиці
25-08-2022 0 13101


Шаурма в Києві — тема матеріалу редакції PostEat сьогодні. Шаурма залишається трендом номер один серед стрітфуд форматів в українській столиці. «Рол» з лаваша з м’ясом можна перехопити у стрітфуд-точках та знайти як повноцінну страву в меню багатьох закладів Києва. Напевно, секрет невщухаючої популярності шаурми — швидкість приготування, зручність у споживанні та смак. Сьогодні розповімо про шефські місця, мережеві заклади та ресторани, де ви зможете скуштувати класичну та авторську шаурму.

NUNU

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 4

Бюджет: ₴

Страви: шаурма зі свининою –130 грн, шаурма з куркою – 130 грн, шаурма з сиром та зеленню – 110 грн.

Деталі: дайнер, знаходиться на Позняках, проєкт шефа Юрія Нікітюка, затишний інтер’єр, літній майданчик, три види шаурми, шість видів мезе, лаваш власного виробництва, айран та комбуча власного виробництва.

NUNU на Позняках — новий невеличкий ресторан швидкого обслуговування на лівому березі. Засновник — Юрій Нікітюк. Основне в інтер’єрі – створення домашнього затишку. Є невеличкий літній майданчик, де вихідними днями будуть проводитись дегустації страви вихідного дня. В меню — три різновиди шаурми зі свининою чи з куркою чи з сиром та зеленню, шість видів мезе, серед яких бабагануш з ротті, огірками понзу та овочевою сальсою, пряна мухамара на основі червоного печеного перцю і, звичайно же, хумус.

«Міністерство шаурми»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴

Страви: шаурма KYIV – 185 грн, шаурма BALI – 285 грн, шаурма LYON – 225 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться в центрі міста, проєкт Євгена Таллера та Спартака Велішаєва, шеф Владислав Цимбалюк дизайн Альона Бондар та бюро “I am design”, два поверхи, літній майданчик,

«Міністерство шаурми» — новий стрітфуд заклад, який відкрився на Басейній 12 серпня. Це перший заклад Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. Головна ідея — розвиток стрітфуд культури країни. Це двоповерхове приміщення в стилі casual на Басейній. За дизайн відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Наразі готують 3 видів шаурми, кожна з них присвячена певному місту, країні чи регіону, що надихнули шефа закладу Владислава Цимбалюка на створення страви. Можна спробувати шаурму KYIV з курячим стегном та часниковим айолі, шаурму BALI з креветками та манго, а також шаурму LYON з маринованою в білому вині із сушеною трояндною качиною ніжкою.

«Шаурма на вугіллі»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Теодора Драйзера, 4

Бюджет: ₴

Страви: шаурма «Фірмова» (курятина/свинина/яловичина) — 90/100/110 грн, шаурма «Сирна з ананасами» — 110/120/130 грн, шаурма «Перша чорна гостра» — 105/115/125 грн, шаурма XXL – 140/160/180 грн.

Деталі: стрітфуд, знаходиться на Троєщині, 8 видів шаурми, м’ясо на вугіллі, хот-логи, лаваші з начинками, додатки до шаурми, безалкогольні напої.

«Шаурма на вугіллі» — новий стрітфуд заклад в Києві, власники якого були вимушені покинути Маріуполь у зв’язку з окупацією та вирішили відкрити в столиці продовження свого маріупольського успішного проєкту. Концепція закладу — приготування шаурми на вугіллі та на грилі власного виробництва. В меню 8 видів шаурми, як основу можна обрати курятину, свинину чи яловичину. Окрім фірмової шаурми, гості часто замовляють «Першу чорну гостру» у чорному лаваші з шрірачею та перцем халапеньо. З напоїв пропонують айран, сік, холодний чай та солодкі газовані напої.

БПШ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21; вул. Антоновича, 48; вул. Басейна, 2; Вокзальна площа, 2А; вул. Мазепи, 3; вул. Нижній Вал, 37/20; вул. Васильківська, 34; Дніпровська Набережна, 16; вул. Лобановського, 116; вул. Празька, 1.

Бюджет: ₴.

Страви: шаурма Classic – 79 грн, шаурма ONLY MEAT – 89 грн, шаурма Super Cheese – 109 грн, шаурма Asian Style – 129 грн, шаурма XXL – 119 грн, Vegeterian з бататом та гуакамоле – 109 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, м’ясна та вегетаріанська шаурма, take away.

«БПШ» — ресторан швидкого харчування, який входить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Назва розшифровується як «біляші, пончики, шаурма», а гаслом закладу є shawa must go on. Дмитро Борисов запустив формат БПШ кільк років тому торік неподалік станції метро «Площа Льва Толстого», зараз в Києві працює 10 локацій. В меню шість видів шаурми — класична, вегетаріанська, тільки з м’ясом, супер сирна та в азійському стилі.

«Італієць із Бейрута»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3

Бюджет: ₴₴.

Страви: шаверма капрезе з куркою – 215 грн, шаверма ліванська – 215 грн, шаверма з яловичиною – 229 грн.

Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, щасливі години з 12:00 до 16:00, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, літня тераса, резерв столів.

«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь, серед яких три шаверми — з яловичиною, ліванська з куркою та капрезе з куркою і рикотою.

Duck Stories

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна,12 (ТРЦ «River Mall»)

Бюджет: ₴₴. 

Страви: шаурма Doner Duck – 119 грн, шаурма Spicy Doner – 119 грн, шаурма Louis Doner – 119 грн, шаурма Truffle Doner – 119 грн.

Деталі: фуд-корт в ТРЦ «River Mall», фірмові страви з м’ясом качки, азійська локшина, донери, органічна содова, працює на доставку та формат take away.

Duck Stories — концептуальний заклад, який працює у форматі фастфуд та пропонує гостям страви, в основі яких якісне качине м’ясо. У меню ви знайдете різноманітні авторські страви: бургер Duck, різні види шаурми Doner Duck, авторський суп Tom Duck і млинці з Китаю з качкою. Готують чотири види шаурми з качкою — класичну, гостру, з цибулевим конфітюром та сиром горгондзола, з трюфельною олією та моцарелою.

Фото: Facebook/Instagram NuNu, «Міністерство шаурми», «Шаурма на вугіллі», БПШ, «Італієць із Бейрута», Duck Stories.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi