Смачно як вдома: рибні юшки та супи в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Смачно як вдома: рибні юшки та супи в ресторанах Києва
22-10-2019 0 2900


Рибні юшки та супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Гарячий ароматний рибний суп, напевно, краще, що може трапитися із вами в похмурий осінній день. Як відомо, риба відмінне джерело білків, йоду, фосфору, омега-3 та інших корисних мікроелементів — тому обирайте один із запропонованих нами варіантів смачного і ситного обіду, який не тільки підніме настрій, але і додасть сил і здоров’я.

Черноморка

Де: вул. Преображенська, 7; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Ярославська, 5/2; вул. Іллєнка (Мельникова), 83а; Кільцева дорога, 110а; Княжий Затон, 16д; вул. Олеся Гончара, 15/3; пр-т Перемоги, 1; вул.. Велика Васильківська, 49а. Одесса — Міський Ринок Їжі, Рішельєвська 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (75–257 грн), основні страви (96–186 грн), салати (96–238 грн).

Страви: чорноморська юшка – з 12 до 16 — пригощають кухлем юшки щодня! додатково — 62 грн.

Напої: узвар – 25 грн, домашній лимонад – 58 грн, морквяний фреш – 54 грн, еспресо – 32 грн, бочкове просеко – 59 грн/150 мл.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, демократичні ціни, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Черноморка» — мережа столичних рибних ресторанів з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В закладах мережі вам приготують рибу і морепродукти різними способами — на пару, на грилі, підсмажать або запечуть в духовці або у різноманітних соусах. В меню представлені одеські спеціалітети і різноманітні страви з чорноморських делікатесів. Відчути весь глибокий смак чорноморських дарів можна спробувавши справжню чорноморську юшку. А якщо ви завітаєте до одного із закладів мережі «Черноморка» з 12:00 до 16:00, вас неодмінно пригостять гарячою та ароматною рибною юшкою.


POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (127–289 грн), суп (109–197 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: рибний суп – 197 грн.

Напої: Badel 1862 Plavac Hrvatske vina – 60 грн/125 мл, Lazzaroni Marsala Fine Chiostro di Sarono – 60 грн/125 мл, Canella Bellini – 70 грн, еспресо по-неаполітанськи – 33 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньовідомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, де можна спробувати страви відомого шеф-кухаря Марко Черветті. Ресторан POSITANO єдиний з українських закладів увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіду 50 Top Pizza, зайнявши 30 позицію. Окрім автентичної та авторської неаполітанської піци в ресторані можна насолодитись рибним супом, який готують з томатами пелаті, скумбрією, креветками, кальмарами, мідіями у мушлях та зеленню — максимально насичений та одночасно ніжний смак.

100 років тому вперед

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴. Супи (120–135 грн), закуски (60–198 грн), основні страви (193–325 грн).

Страви: вилківська юшка – 135 грн.

Напої: еспресо – 35 грн, сенча – 55 грн, лимонад щавель-виноград – 65 грн.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

«100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні в історичній частині Києва. Шеф-кухар ресторану Євген Клопотенко разом з командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам більше вишуканості. В ресторані «100 років тому вперед» рекомендуємо спробувати відомий суп бессарабської кухні — вилківську рибну юшку з овочами та саламуром.

Balkan’Sky

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Валерія Лобановського, 6а

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (117–319 грн), основні страви (149–329 грн), десерти (59-129 грн).

Страви: сербський червоний рибний суп з окунем – 98 грн.

Напої: Hugo – 119 грн, Berry Sky – 139 грн, лимонад «Обліпиха-апельсин» — 69 грн.

Деталі: ресторан балканської кухні, знаходиться біля Севастопольської площі, два поверхи, 3 зали, VIP-зона, літня тераса, дизайнерський інтер’єр з національними акцентами балканських країн, автентичні страви, барна стійка, великий вибір вина, національні балканські алкогольні напої, класичні коктейлі, вина побокально, музичні вечори, тематичні святкування, дитяча кімната, можливість проведення банкетів, резерв столів.

Ресторан Balkan’Sky поєднав у собі яскраві та неповторні барви усіх тринадцяти країн Балканського півострова, втіливши теплу атмосферу та підготувавши автентичні частування для гостей. Над меню працювали найкращі балканські шеф-кухарі, запрошені втілити у ресторані оригінальні смаки традиційних страв. Загалом у меню ресторану представлено близько 50 позицій, національна приналежність яких відзначена відповідним прапором поруч із назвою. Спробуйте сербський червоний рибний суп з окунем — пікантний, він ідеально пасуватиме до прохолодного жовтневого дня.



Любчик

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴. Салати (89–108 грн), супи (89–109 грн), страви на компанію (119–189 грн).

Страви: «Уха на петухе» – 109 грн.

Напої: американо з молоком – 49 грн, ірландська кава з Kilbeggan, кавою та вершками – 99 грн, гарячий збитень – 59 грн.

Деталі: сім’я ресторанів Дмитра Борисова, інтелігентний пивбар, страви одеської кухні, риба і морепродукти, свіжі раки, велика винна карта, класичні та авторські коктейлі, cork fee – 148 грн, літня тераса, зали для банкетів, внутрішній дворик, pets friendly, kids friendly, дитячий простір BabyRock.

«Любчик» — сімейний ресторан мережі закладів Дмитра Борисова з традиційною одеською кухнею. Акцент в меню закладу зроблений на рибу і морепродукти за демократичними цінами. Інтер’єр задуманий таким чином, щоб відтворити атмосферу затишної і теплої одеської квартири. Після прогулянки мальовничою Воздвиженкою, завітайте до «Любчика» на ароматну одеську рибну юшку на бульйоні з домашнього півня.

Masha Cake

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Деміївська, 31; вул. Драгомирова, 12; вул. Січових Стрільців, 11.

Бюджет: ₴₴. Закуски (15–150 грн), салати (65–210 грн), супи (69–157 грн), гарячі страви з м’яса (99–210 грн).

Страви: фінський рибний суп – 157 грн.

Напої: капучино – 45 грн, флет вайт – 60 грн, апельсиновий фреш – 89 грн, лимонад «Блакитний» – 50 грн/300 мл, сангрія – 75 грн/300 мл.

Деталі: сімейний ресторан, кондитерська, повноцінне меню кухні, сніданки щодня з 8:00 до 13:00, ланчі, асортимент солодощів оновлюється, сезонне меню, стильний дизайн, проводяться вечори-дегустації, майстер-класи, торти на замовлення, cork fee, резерв столів, дитяче меню.

Masha Cake — мережа сімейних ресторанів та кондитерських, де можна насолодитись різними десертами та смачно пообідати. Сніданки у закладі готують з 8:00 до 13:00, а у вихідні вам запропонують келих ігристого вина. Цієї осені підкріпитись в Masha Cake рекомендуємо особливим фінським рибним супом — його готують з філе лосося та судака із додавання вершків.

Фото: Facebook Черноморка, POSITANO, 100 років тому вперед, Balkan’Sky, Любчик, Masha Cake

Головна фотографія (колаж): POSITANOЧерноморка


Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi