Смак кохання: вишукані меню на День святого Валентина у ресторанах Києва - PostEat

пошук

Смак кохання: вишукані меню на День святого Валентина у ресторанах Києва
12-02-2025 0 2545


На День святого Валентина хочеться зробити вечір особливим, і хороша вечеря в ресторані — один із найкращих варіантів. У багатьох закладах Києва до цього дня готують спеціальні меню з цікавими стравами та десертами. Це чудова можливість провести час разом, скуштувати щось нове і просто насолодитися атмосферою свята.

Бути Sofie | Instagram 

Де: вулиця Володимирська, 24

Години роботи: пн 11:00-22:00, вт-нд 09:00-22:00

Дещо з меню: мариновані запечені перці з мусом з сиру брі — 395 грн, салат з тунцем та буратою — 490 грн, ризото з морепродуктами — 585 грн.

Деталі: «Бути Sofie» — паризька вітальня на території заповідника «Софія Київська». В інтер’єрі вдалось зберегти старовинний дубовий паркет та неймовірної краси піч початку ХХ століття. Кожна деталь має свою історію – антикварні меблі, картини, дзеркала, люстри з бахромою та багато квітів. В меню ресторану відтворені улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні.14 лютого на вас чекає special меню від шефа Іллі Лазутіна, авторський коктейль та вечір живої музики з 17:00. Резерв столу за номером +380960384256.

ПРАГА | Instagram

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: тарілка м’ясної гастрономії — 495 грн, тартар з тунця, з авокадо мусом та соусом юзу-понзу — 497 грн, французький салат з індичкою та креветками — 450 грн.

Деталі: Ресторан з історією «Прага» не одне десятиліття залишається вишуканою локацією для відпочинку біля озера, серед мальовничого парку на території ВДНГ. Історія ресторану «Прага» сповнена чарівних зізнань у коханні, незабутніх весіль, доленосних зустрічей та зворушливих освідчень. 14 лютого ресторан з 69-річною історією наповниться неповторною романтичною атмосферою з особливим музичним супроводом від KOYYA SAX та Artem Timan. Подаруйте своїм коханим незабутні емоції та проведіть найромантичніший вечір року вдвох. Бронювання столів на вечір Дня Святого Валентина у «Празі» проводиться за умови передплати, щоб ви не турбувались за свій резерв: +380977779990.

Царське село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-23:00 

Як замовити стіл: за телефонами +380674341122, +380954341122 

Дещо з меню: котлета по-київськи — 420 грн, вареники з картоплею та печерицями — 255 грн,борщ по-царськи — 395 грн, жульєн з телятини з білими грибами — 395 грн.

Деталі: У День закоханих в ресторан традиційної української кухні «Царське село» пануватиме атмосфера щирих почуттів та романтики. Під звуки живої музики, яку виконуватимуть професійні музики, кожна пара відчує чарівну атмосферу кохання. Для справжнього святкового настрою всіх дівчат частуватимуть келихом просекко. 

В меню ресторану залишаться улюблені українські страви, приготовані з душею та любов’ю, як фірмовий борщ по-царськи, вареники власного виробництва та ідеальна котлета по-київськи з грибним соусом. Цей вечір у «Царському селі» обіцяє стати незабутньою сторінкою історії вашого кохання, де кожна деталь — від музики до келиха просекко — говорить про єдине: любов живе в деталях.

Matisse | Instagram

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 56а

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: три текстури гарбуза зі страчателою та копченою грушею — 295 грн, перлотто з двома видами грибів із мусом з фермерського копченого сиру — 485 грн, філе судака з фенхелем, кремом з цвітної капусти та соусом на основі фермерської молочної сироватки — 695 грн.

Деталі: Matisse Restaurant — панорамний ресторан, розташований на 15 поверсі готелю CITYHOTEL в самому центрі Києва. Це ресторан високої кухні, серцем якої є локальні автентичні продукти, що поєднуються у мультитекстурні страви та змінюються як природа із кожним сезоном. Шеф із майстерністю митця відкриває нові смакові контрасти локальних врожаїв, підкреслює фермерську автентичність у поєднанні з сучасними кухліхарними техніками. Valentine’s Day в оновленому просторі Matisse Restaurant — це вечір наповнений ніжністю, гастрономічними враженнями та моментами, які хочеться продовжити. Вишуканий à la carte з акцентом на локальні сезонні інгредієнти, концептуальний дегустаційний сет від шефа та ексклюзивна колекція вінтажних вин, романтична атмосфера та вражаючий панорамний вид на серце столиці. Резерв столу за номером +380674083838.

Любов та люди | Instagram

Де: вулиця Предславинська, 44 (ЖК «Французький квартал-2»)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: бурата з варениками із буряка — 480 грн, салат з язиком, опеньками та бебі морквою — 390 грн, судак на грилі з ризото бʼянко — 470 грн.

Деталі: Ресторан «Любов та люди» вміє дивувати відвідувачів не лише смачними стравами, а й витонченим шармом свого інтерʼєру. Особливий ресторан з кухнею сучасної України знаходиться на Печерську. Це місце, яке увібрало в себе безліч деталей, що виділяють його з-поміж інших закладів. Вже 14 лютого, о 18:00, відбудеться незабутня гастро-вечеря з 5 авторських страв від шефа Володимира Поповича, які розкриють усі грані любові: тартар з гребінця, страчателла з халвовим кремом, філе міньйон з оленини, гратен з панчетою та трюфелем, крем-брюле масала з “палким поцілунком”. У цей день кохання відчуватиметься на кожному кроці: починаючи від особливого сторітелінгу нашого шефа, закінчуючи досконалими коктейлями від брендбармена «Любов та Люди». Вартість квитка: 4500 грн. Резерв столу за номером +380970905090.

Ikigai | Instagram

Де: вулиця Євгена Чикаленко, 29

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: рол Хвіст Дракона — 595 грн, рол зі спайсі гребінцем — 775 грн, креветка темпура — 395 грн, пряна качка з овочами та пісними млинцями — 695 грн.

Деталі: Японський ресторан IKIGAI знаходиться поруч із центральним входом готелю Premier Palace Hotel Kyiv. Простір розділено на декілька зон із різними інтер’єрними рішеннями – для неквапливих сімейних обідів, закритих ділових зустрічей, вечерь у великій компанії, романтичних побачень. В меню великий вибір класичних і авторських ролів, різні види суші та сашимі, а також м’ясні та морські делікатеси, приготовані на тепані. 14 лютого о 19:00 на вас чекає авторське меню з сезонними делікатесами, ексклюзивний десерт, створений спеціально для цієї події, жива музика та камерна атмосфера для незабутніх моментів. Вартість: 6000 грн за пару. Резерв столу за номером +380672206977.

Головна фото: cottonbro studio

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi