Топ-7 бургерів у Києві, які готують не бургерні заклади - PostEat

пошук

Топ-7 бургерів у Києві, які готують не бургерні заклади
23-10-2025 0 2713

Топ-6 бургерів у Києві, які точно сподобаються знайшла наша редакція. Зібрали бургери в Києві, які готують шефи ресторанів, стейкхаусів і класних міських кафе. Найкращі бургери Києва, які подають не у форматі стрітфуду, а як гастрономічну страву: з м’яким бриошем, соковитою котлетою з мармурової яловичини, авторськими соусами та балансом текстур.

Шукаєте, де поїсти бургер у Києві, який має смак ресторанної кухні, то цей гід допоможе. Серед варіантів: американські бургери Київа, класичний бургер, трендовий smash бургер, а також варіанти takeaway для тих, хто цінує якісну вуличну їжу Києва.

Ми покажемо, де скуштувати бургери у центрі Києва чи в інших районах у закладах, які не позиціонують себе як бургерні, але роблять найсмачніші бургери Києва. Якщо не знаєте, куди піти на бургер у Києві, то починайте із цього списку.

Chicken Cosmopolitan  у ЖК Французький Квартал

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Джона Маккейна, 1Б (ЖК Французький Квартал 2)

Міське кафе формату EAT. DRINK. LISTEN, де поєднали гриль, музику, авторську кухню. У меню: смажена курка, smashed-бургери, чізі сендвічі, кокосово-вершковий рис, томати в карі, сніданки all day і хрумкі тости.

Що по бургерам: Бургер в сирній ванні (425 грн), Вегі бургер (395 грн), Фреш Смеш (385 грн), Фірмовий Чіз & Chicken (385 грн), Дабл Смеш (375 грн), Тріпл Смеш (445 грн), Фрай Чікен (365 грн) і Слоу Біф (375 грн).

Mamie

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 77

Проєкт Євгенія Смолянського, засновника херсонських закладів «Фазенда» та Stories. Під час повномасштабної війни переїхав із Херсона до Києва. І відкрив Mamie, заснований на сімейних рецептах і домашніх смаках. Формат: pet-friendly, затишно з кухнею, яка нагадує про дім. 

Що по бургерам: смеш-бургер з двома яловичими котлетами, сиром і смаженою цибулею (275 грн), класичний чізбургер (275 грн), дабл-чізбургер (440 грн), італійський бургер з моцарелою, в’яленими томатами, каперсами та руколою (315 грн), дабл-італійський (480 грн) та курячий чізбургер (260 грн). Усі подаються з салатом «Коул слоу».

BEEF

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Відзначений рейтингом 101 World’s Best Steak Restaurants. Заклад декілька разів потрапляв до списку найкращих стейкових рестроранів світу. Відкритий у 2010 році. Подає м’ясо з ферм США, Австралії, Аргентини, Іспанії та Японії. Має власну лінійку м’яса Ukrainian BEEF Selection. Тричі отримував премію «Сіль», як найкращий м’ясний ресторан країни. Мають винний бар White Wine Bar (відкритий у 2017 році). 

Що по бургерам: класичний BEEF бургер (530 грн), бургер з індички (510 грн), dry aged beef selection (650 грн), стейк beef бургер (990 грн) та prime beef бургер (2400 грн).

Косатка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 25/2

Заклад працює в Києві вже 10 років. Співвласниця Люба Цибульська, вона ж засновниця Zigzag та Комети на Рейтарській. Заклад поєднує вінтажну атмосферу з сучасною кухнею. Вдень подають ранкові сендвічі, мелти, бургери та салати, увечері — коктейлі та живу музику. У меню стартери, салати, основні страви, зокрема: тартар із яловичини, яловича щічка з теплим хумусом або курча з полентою. Косатка вміє прості страви робити частиною гастрономічної культури Києва.

Що по бургерам: Чікен бургер із баклажаном і сиром: соковите куряче стегно, в’ялені томати, запечений баклажан і розтоплений сир у бріош-булці (383 грн). Вегетаріанський бургер: котлета no-beef, томати, гриби та гірчично-медова заправка (383 грн). Класичний бургер із беконом і яйцем: яловича котлета, бекон, яйце, картопля по-селянськи та соус на вибір (389 грн). Нью-Йорк бургер: подвійна яловича котлета, чедер, бекон і карамелізована цибуля (465 грн).

Публіцист 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

М’ясний ресторан у стінах колишнього видавництва. Заклад поєднує відкриту кухню та відкритий вогонь із сучасним стильним інтер’єром і великими вікнами. Меню включає м’ясо, закуски, салати, супи, ковбаси, рибу, піцу та десерти. Ресторан створює атмосферу відкритого спілкування та комфорту.

Що по бургерам: чізбургер з яловичиною Black Angus: бріош, соус на основі айолі, кетчупу, шрірачи та розсолу з огірків, котлета Black Angus, сирний соус, маринована цибуля, чедер, бочковий огірок і халапеньо (470 грн); вегетаріанський чізбургер: котлета Beyond Meat, бріош, сирний соус, мариновані огірки та цибуля (380 грн).

Remi Cafe 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 11/61

Remi Cafe знаходиться  біля парку Тараса Шевченка в пам’ятці архітектури «Будинок Мороза». Дизайн студії I’m Design зберігає історичну ідентичність будівлі: оригінальна підлога, елементи стін і фасад із написами минулих закладів. На першому поверсі: посадка гостей, бар і велика піч для піци. У закладі також є лекторій для оренди заходів.

Що по бургерам: remi чізбургер: яловичий біфштекс, бекон конфі, карамелізована цибуля, пивний бріош, подається з картоплею фрі та маринованим огірком (450 грн).

Oishi Ba

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 23, біля площі Українських Героїв

Нове відкриття, міське кафе та бар, натхненне японською філософією вабі-сабі. Шеф Джефрі Велла інвестував та надихнув проєкт Oishi Ba, шеф-ухар закладу — Володимир Попович. Шеф-бармен Нікіта Жура. Готують середземноморські страви з локальних продуктів, роли, рамени, авторський борщ, качку по-пекінськи та бургери. Дизайн інтер’єру створила Ольга Дзюба: акценти на жовтих і бордових тонах, довга барна стійка, арт-елементи та символічний заєць. Простір pet-friendly.

Що по бургерам: бургер з трюфельним айолі (330 грн).

Фото: всі заклади з добірки 

ОСТАННІ НОВИНИ ТИЖНЯ: 

Wine&Spirits Ukraine 2025: нова локація, понад 100 брендів і світові прем’єри

Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина

У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL

Найвідоміший в світі кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік у Парижі

Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами

SHOco. та Олександр Бондарев передали 130.000 гривень у Благодійний Фонд «Шабля» для допомоги військовим

Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group

SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві

Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя

Як читати барну карту — терміни, категорії та смаки: розбираємось разом із експертом з культури напоїв Олександром Карпусем

McDonald’s відкрив 50-й ресторан у Києві: де знаходиться новий заклад

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi