пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Назва: «Публицист»
Де: вул. Січових Стрільців, 25.
Формат: м’ясний ресторан.
Бюджет: ₴₴
М’ясний ресторан «Публицист» почав роботу на вулиці Січових Стрільців, у стінах колишнього видавництва. До 25 вересня заклад працюватиме у тестовому режимі та відкриватиметься з 18:00.
У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов. На гостей чекають м’ясні страви, різноманітні салати та закуски, а також піца. У меню бару знайдете карту коктейлів та алкогольних напоїв.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. Гості, котрі приїздять на авто, можуть залишити машину на зручній парковці.
Варто спробувати мариновану в тамаринді качку з соусом хаусін і карі айолі (540 грн) або спробувати соковитий американський стріплойн (290 грн/ 100 г), доповнивши страви одним із коктейлів (від 160 грн).
Фото: «Публицист»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi