WorldFood Ukraine 2025: визначна подія для професіоналів харчової галузі, продуктового ритейлу та дистриб’юції - PostEat

пошук

WorldFood Ukraine 2025: визначна подія для професіоналів харчової галузі, продуктового ритейлу та дистриб’юції
22-10-2025 0 3690

Партнери

Автор

З 28 по 30 жовтня 2025 року у Міжнародному виставковому центрі в Києві відбудеться найбільша в Україні виставка продуктів харчування і напоїв – WorldFood Ukraine.

Це не просто виставка, а справжній каталізатор розвитку продуктового ритейлу України, який щороку привертає увагу дедалі більшої кількості управлінців, що відповідають за формування асортименту товарів у мережевих супермаркетах та магазинах при АЗК, власників незалежних крамниць та керівників національних та регіональних дистриб’юторських компаній.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Генеральний спонсор виставки: FTP – Freight Transport Partner, Український логістичний 3PL оператор. Стратегічне партнерство та ефективний нетворкінг для міжнародного бізнесу.

Цьогоріч на виставковому майданчику, що сягне 6000 м² понад 300 експонентів презентують всі ключові категорії харчових продуктів національного та імпортного виробництва: кондитерські вироби, м’ясні та молочні продукти, заморожені продукти та напівфабрикати, хлібобулочні вироби, бакалію, свіжу зелень, овочі та фрукти, алкогольні та безалкогольні напої, каву та чай, сиропи і топінги та багато іншого. Див. повний перелік учасників.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Для національних та регіональних мереж супермаркетів, що підтримують розвиток малих українських виробників, фермерські і сімейні господарства запропонують свої найкращі продукти, виготовлені зі збереженням традиційної рецептури.

Виробники та постачальники торгового устаткування і POS-матеріалів презентують управлінцям і власникам магазинів розмаїття обладнання для інфраструктури супермаркетів, що дозволяє створювати успішний і комфортний простір, як для покупців, так і для персоналу. Сервісні компанії і розробники ПЗ познайомлять зі своїми продуктами, мета яких – максимальна автоматизація бізнес-процесів та підвищення продуктивності.

У перший день виставки Retail Design Forum об’єднає професіоналів галузі, щоб обговорити найактуальніші теми: від останніх трендів та впливу дизайну на продажі до використання штучного інтелекту та сучасних технологічних рішень у рітейлі. Це чудова нагода розширити свої горизонти, дізнатися, як створити успішний простір для покупців, і знайти нові ідеї для стратегічного зростання.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Символічною особливістю виставки залишається Алея новинок — червона доріжка, що розпочинається при вході та веде через всю виставку. Тут будуть представлені інноваційні продукти, які досі не бачили полиці магазинів: нові смаки, формули, рішення.

Позначте у своєму календарі ці важливі дати, щоб розширити коло корисних знайомств для вашого бізнесу, дізнатися про нові можливості ринку та отримати заряд натхнення для подальшого розвитку.

Реєстрація відвідувачів триває, квитки за посиланням: https://worldfood.com.ua/visitors/registration

Фото: надані партнером 

 

Читати також: 

Еволюція Одеського Чорного: перша національна вертикальна дегустація українського вина

У Wine Wine з’явились вина від українського виробника: сімейна виноробня з Одещини PETROPOL

Найвідоміший в світі кондитер Сердік Гроле відкрив свій перший шоколадний бутік у Парижі

Спеції, олії, бальзаміки: експедиція home-інфлюенсерки Юлії Лункової європейськими виробництвами

SHOco. та Олександр Бондарев передали 130.000 гривень у Благодійний Фонд «Шабля» для допомоги військовим

Премія Frame Awards 2025 оголосила фіналістів: сред них — проєкт «Грибова Хата» від YOD Group

SUPERNATURAL Christmas Edition — велика різдвяна дегустація натурального вина у Києві

Lviv Croissants створили круасан за рецептом свого 12-річного гостя

Як читати барну карту — терміни, категорії та смаки: розбираємось разом із експертом з культури напоїв Олександром Карпусем

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi