Хек із зеленим пюре - PostEat

пошук

DEFAULT

Хек із зеленим пюре

30-10-2017 0

Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та хрумку рибу

Ингредиенты

Картопля

300 грамм

Броколі

100 грамм

Зелений горошок

100 грамм

Сир \"пармезан\"

50 грамм

Вершкове масло

30 грамм

Свіжі м\'ята та базилік, сіль, перець, оливкова олія, фенхель

по вкусу

Філе хека

200 грамм

Панірувальні сухарі

50 грамм

Часник

1 штука

В\'ялені томати

20 грамм

Цедра та сік лимона

по вкусу

Инструкция приготовления

🕒 45 минут

1. Відварюємо картоплю

2. Натираємо 1 зубчик часнику, цедру 1 лимона. Додаємо фенхель, суміш перців, сіль та пармезан. Сюди ж додаємо сухарі, в\'ялені томати та трішки лимонного соку.

3. Все це перемішуємо та паніруємо з рибою, після чого викладаємо рибу на деко.

4. Запікаємо 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

5. За кілька хвилин до приготування картоплі додаємо броколі та зелений горошок.

6. З картоплі зливаємо рідину, додаємо вершкового масла та готуємо п\'юре.

Видео к рецепту

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: