пошук
Хек із зеленим пюре
Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та хрумку рибу
Ингредиенты
Картопля
300 грамм
Броколі
100 грамм
Зелений горошок
100 грамм
Сир \"пармезан\"
50 грамм
Вершкове масло
30 грамм
Свіжі м\'ята та базилік, сіль, перець, оливкова олія, фенхель
по вкусу
Філе хека
200 грамм
Панірувальні сухарі
50 грамм
Часник
1 штука
В\'ялені томати
20 грамм
Цедра та сік лимона
по вкусу
Инструкция приготовления
🕒 45 минут
1. Відварюємо картоплю
2. Натираємо 1 зубчик часнику, цедру 1 лимона. Додаємо фенхель, суміш перців, сіль та пармезан. Сюди ж додаємо сухарі, в\'ялені томати та трішки лимонного соку.
3. Все це перемішуємо та паніруємо з рибою, після чого викладаємо рибу на деко.
4. Запікаємо 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
5. За кілька хвилин до приготування картоплі додаємо броколі та зелений горошок.
6. З картоплі зливаємо рідину, додаємо вершкового масла та готуємо п\'юре.
Коментарi