пошук
Тетяна Олевська
Автор
пошук
Тетяна Олевська
Автор
Організатори: Vinnaya та Инна Насадюк
19.30-22.00 BEEF meat & wine вул. Шота Руставелі, 11
Дегустація 8 австрійських натуральних вин.
Дегустацію проводить Інна Насадюк.
Вартість: 750 грн
Квитки заброньовані.
11.03 Дегустація червоного вина: Meat&Wine
19.30 Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан Дніпровська набережна, 19-а
Поєднання 4 червоних вин та Порто з 5 стравами.
Дегустацію проводить сомельє ресторану.
Вартість: 650 грн
11.03 Винна дегустація від Riedel
19.00-22.00 TWLV — Салон сучасного сервірування вул. Велика Васильківська, 43/16
Винна дегустація з австрійським брендом кришталевого посуду Riedel. Ви отримаєте нові знання про винну культуру та відчуєте як смакує вино з келихів для різних сортів винограду.
Дегустацію проводить Костянтин Видоборенко, бренд-амбасадор Riedel.
Вартість: 1800 грн
12.03 Дегустація вин Бургундії!
19.15-21.30 Мальбек Танго&Вино вул. Боричів Тік, 41
Організатор: WineLovers
Дегустація 3 білих і 3 червоних вин з регіону Бургундія.
Дегустацію проводить Катерина Спасіченко, сомельє.
Вартість: 1200 грн
13.03 Масниця крізь призму українських традицій
13.00-15.00 Глек • ресторан київської кухні вул. Велика Житомирська, 6
Обід з особливими млинцями від шефа Андрія Северенчука, вишневкою та спілкуванням про українські традиції на Масницю.
Ведуча – Соломія Бегун, гастро експертка, бренд-амбасадорка французьких шато.
Вартість: 550 грн
14.03 Етикет-бранч «Історія гарних манер»
11.00-13.00 Глек • ресторан київської кухні вул. Велика Житомирська, 6
Бранч з устрицями, ігристим та смачним сніданком.
Від історії появи серветки і зубної щітки до історії Вікторіанських манер – основи етикету та відповіді на питання, які вже давно стали традиціями або повсякденністю в усьому світі.
Ведуча – Люсі Варнава, британська Експертка традицій англійського чаювання та королівського етикету, шеф-кухар, засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School та єдиних в Британії люксових Гастротурів старовинними замками та маєтками Англії.
Вартість: 1600 грн
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi