Анонс винних подій на 9-14 березня від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel - PostEat

пошук

Анонс винних подій на 9-14 березня від Тетяни Олевської, Friends Wine Travel
09-03-2021 0 1687


11.03 Natural Austrian wines

Організатори: Vinnaya та Инна Насадюк

19.30-22.00 BEEF meat & wine вул. Шота Руставелі, 11

Дегустація 8 австрійських натуральних вин.

Дегустацію проводить Інна Насадюк.

Вартість: 750 грн

Квитки заброньовані.

 

11.03 Дегустація червоного вина: Meat&Wine

19.30 Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан Дніпровська набережна, 19-а

Поєднання 4 червоних вин та Порто з 5 стравами.

Дегустацію проводить сомельє ресторану.

Вартість: 650 грн

 

11.03 Винна дегустація від Riedel

19.00-22.00 TWLV — Салон сучасного сервірування вул. Велика Васильківська, 43/16

Винна дегустація з австрійським брендом кришталевого посуду Riedel. Ви отримаєте нові знання про винну культуру та відчуєте як смакує вино з келихів для різних сортів винограду.

Дегустацію проводить Костянтин Видоборенко, бренд-амбасадор Riedel.

Вартість: 1800 грн

 

12.03 Дегустація вин Бургундії!

19.15-21.30 Мальбек Танго&Вино вул. Боричів Тік, 41

Організатор: WineLovers

Дегустація 3 білих і 3 червоних вин з регіону Бургундія.

Дегустацію проводить Катерина Спасіченко, сомельє.

Вартість: 1200 грн

 

13.03 Масниця крізь призму українських традицій

13.00-15.00 Глек • ресторан київської кухні вул. Велика Житомирська, 6

Обід з особливими млинцями від шефа Андрія Северенчука, вишневкою та спілкуванням про українські традиції на Масницю.

Ведуча – Соломія Бегун, гастро експертка, бренд-амбасадорка французьких шато.

Вартість: 550 грн

 

14.03 Етикет-бранч «Історія гарних манер»

11.00-13.00 Глек • ресторан київської кухні вул. Велика Житомирська, 6

Бранч з устрицями, ігристим та смачним сніданком.

Від історії появи серветки і зубної щітки до історії Вікторіанських манер – основи етикету та відповіді на питання, які вже давно стали традиціями або повсякденністю в усьому світі.

Ведуча – Люсі Варнава, британська Експертка традицій англійського чаювання та королівського етикету, шеф-кухар, засновниця кулінарної школи Lucy Varnava Cookery School та єдиних в Британії люксових Гастротурів старовинними замками та маєтками Англії.

Вартість: 1600 грн

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi