Не винні історії: «Що українські сомельє роблять під час війни», Євген Колчанов - PostEat

пошук

Не винні історії: «Що українські сомельє роблять під час війни», Євген Колчанов
25-04-2022 0 554


Продовжуючи цикл «Що українські сомельє роблять під час війни», ділимося думками провідного сомельє компанії Wine Hunters Євгена Колчанова. Женя родом з Білорусі, але живе і працює в Києві. До війни у нього було багато проектів у різних містах України, які одного ранку обнулились.

Перший день війни

24-го лютого я був в Одесі. Незважаючи на серію вибухів, ситуація там була більш-менш спокійною. Оскільки продаж алкоголю був заборонений, я допомагав у наших магазинах  продавати продукти та прибирати алкоголь із полиць, а потім йшов на пляж наповнювати мішки піском для барикад. 

Про «сухий закон»

Хоча заборона продажу алкоголю зупинила мою роботу і дохід, я згоден, що під час війни не до нього. Хоча дуже хочеться келих вина.

Що з роботою

До моменту, коли заборону на продаж алкоголю було послаблено, роботи не було. Але зараз потрохи діяльність оживає: відкриваються ресторани, з’являються замовлення, запити. Я наразі працюю віддалено – спілкуюся з клієнтами, шукаю нових, опрацьовую замовлення алкогольної продукції.

Зараз мало хто відкривається, а всі, хто відновив діяльність, певний час продають залишки. Але тішить те, що нові клієнти теж є, оскільки шукають, де можна купити вино.

Плани після перемоги

Після війни хочеться поринути у роботу і повернути все на свої місця. Побачити всіх своїх близьких та переконатися, що з ними все добре. Хочеться відкрити пляшку ігристого та головне в компанії близьких людей.

Далі буде…

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi