пошук
Вікторія Макарова
Автор
пошук
Вікторія Макарова
Автор
Редакція PostEat підтримує ідею гендерного балансу у бізнесі і з цікавістю слідкує за роботою жінок у сфері виноробства. З радістю знайомимо вас з розумною, успішною і закоханою у свою виноробну справу Анною Горкун — генеральною директоркою і власницею виноробної компанії 46 Parallel Wine Group. Компанія Анни нещодавно відзначила лише рік із моменту своєї офіційної появи на українському ринку, але цей рік був настільки яскравим і насиченим, що, здається, ми знайомі з винами 46 Parallel Wine Group щонайменше втричі довше.
«Найважче мені миритись з невдачами» — саме так відповіла Анна на одне з питань. Так, це важко, але ми сподіваємось, що не доведеться! Вперед і вгору, Анно!
Анна Горкун
Вік: 38 років
Освіта (професія): юрист-міжнародник
*КІМО (міжнародне право)
*КНЕУ (міжнародна економіка)
*The College of Law of England and Wales (M&A) (Великобританія)
*WSET (Wine & Spirit Education Trust)
Основний бізнес: СЕО та власниця 46 Parallel Wine Group
Площа власного винограднику: контрактна система вирощування винограду
Обсяг виробництва на рік: 200 тисяч пляшок
Я не можу жити без сім’ї, кохання, емоцій, мрій.
Найважче мені миритись з невдачами.
Головна цінність у житті — це моя родина, діти, ті, кого люблю.
Якби мав шанс почати все спочатку, то я б продовжила робити те, що роблю зараз.
Мій душевний стан зараз — ейфорія.
Моя «суперсила» — це моя команда, яка розділяє мої мрії, та дихає зі мною в унісон.
Справжній винороб ніколи не буде йти на компроміси із совістю та якістю продукту.
Мій ідеальний день — це день, який починається із чашки смачної кави за столом на кухні поруч із коханим чоловіком та доньками, продовжується прогулянкою новими місцями рідного Києва у діалогах про мрії, плани, реалізовані проекти, та, зрештою, романтичний вечір, де немає місця комп’ютерам та телефонним дзвінкам.
Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б вино Grand Admiral Merlot, оскільки мої улюблені вина — саме червоні вина, що витримані в дубових бочках.
Головне у вині — якщо міркувати раціонально, то це, безумовно, якість, що виражена у його органолептиці. Однак, треба пам’ятати, що вино — це емоційний продукт, а тому його головна мета — приносити задоволення та створювати особливі моменти.
Якби мені дали $1 000 000, то я б інвестувала їх у 46 Parallel Wine Group. Забагато інвестицій не буває.
Найдивніший комплімент, який давали моїм винам, мабуть, ще попереду.
Найбільш недооцінене вино — українське вино.
Найдивнішим вином у моєму житті було навіть не саме вино… швидше, дивною була теза, що вино перевертає свідомість тих, хто його куштує. Проте мені важко уявити, щоб будь-який предмет, матеріальна цінність чи продукт могли б перевернути світ. Головне, як на мене, це саме та емоція, що супроводжує продукт, за умови, звичайно, його бездоганної якості.
Для винороба успіх — це коли твоє вино люблять та обирають для особливо щасливих моментів.
Щастя для мене — це стан душі, який словами не описати, його треба відчувати. На моєму тілі є лише одне татуювання — напис на моїй руці транслює: «моє життя належить не тільки мені». Можливість бути важливим для близьких та мати можливість робити їх щасливими — це і є моє щастя.
Мій герой у реальному житті — це мій чоловік, який повірив у мрію – мою і моєї команди, знаючи усі складнощі українського виноробства, та проінвестував кошти у її реалізацію, який продовжує підтримувати та надихати мене.
Якби моє життя було фільмом, як би воно називалось…складно дати назву, але це точно був би фільм на основі реальних подій, з елементами екшену, інколи — гумору, але точно з хепі-ендом.
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, я б у першу чергу запустила маркетингову кампанію з тим, щоб українське вино сприймалося українцями так само, як французьке — французами, італійське — італійцями. А далі б — стимулювала розвиток українського виробництва всебічною підтримкою виноробів.
Фото: 46 Parallel Wine Group
Читайте також:
Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе
Правила українських виноробів: Іван Плачков
Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi