Правила українських виноробів: Анна Горкун - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Анна Горкун
19-02-2021 0 631


Редакція PostEat підтримує ідею гендерного балансу у бізнесі і з цікавістю слідкує за роботою жінок у сфері виноробства. З радістю знайомимо вас з розумною, успішною і закоханою у свою виноробну справу Анною Горкун — генеральною директоркою і власницею виноробної компанії 46 Parallel Wine Group. Компанія Анни нещодавно відзначила лише рік із моменту своєї офіційної появи на українському ринку, але цей рік був настільки яскравим і насиченим, що, здається, ми знайомі з винами 46 Parallel Wine Group щонайменше втричі довше. 

«Найважче мені миритись з невдачами» — саме так відповіла Анна на одне з питань. Так, це важко, але ми сподіваємось, що не доведеться! Вперед і вгору, Анно!

Анна Горкун

Вік: 38 років            

Освіта (професія): юрист-міжнародник

*КІМО (міжнародне право)

*КНЕУ (міжнародна економіка)

*The College of Law of England and Wales (M&A) (Великобританія)

*WSET (Wine & Spirit Education Trust)

 Основний бізнес: СЕО та власниця 46 Parallel Wine Group

Площа власного винограднику: контрактна система вирощування винограду

Обсяг виробництва на рік: 200 тисяч пляшок 

Я не можу жити без сім’ї, кохання, емоцій, мрій.

Найважче мені миритись з невдачами.

Головна цінність у житті — це моя родина, діти, ті, кого люблю. 

Якби мав шанс почати все спочатку, то я б продовжила робити те, що роблю зараз.

Мій душевний стан зараз —  ейфорія. 

Моя «суперсила» — це моя команда, яка розділяє мої мрії, та дихає зі мною в унісон.

Справжній винороб ніколи не буде йти на компроміси із совістю та якістю продукту.

Мій ідеальний день — це день, який починається із чашки смачної кави за столом на кухні поруч із коханим чоловіком та доньками, продовжується прогулянкою новими місцями рідного Києва у діалогах про мрії, плани, реалізовані проекти, та, зрештою, романтичний вечір, де немає місця комп’ютерам та телефонним дзвінкам.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б вино Grand Admiral Merlot, оскільки мої улюблені вина — саме червоні вина, що витримані в дубових бочках.

Головне у вині — якщо міркувати раціонально, то це, безумовно, якість, що виражена у його органолептиці. Однак, треба пам’ятати, що вино — це емоційний продукт, а тому його головна мета — приносити задоволення та створювати особливі моменти.  

Якби мені дали $1 000 000, то я б інвестувала їх у 46 Parallel Wine Group. Забагато інвестицій не буває. 

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам, мабуть, ще попереду.

Найбільш недооцінене вино — українське вино. 

Найдивнішим вином у моєму житті було навіть не саме вино… швидше, дивною була теза, що вино перевертає свідомість тих, хто його куштує. Проте мені важко уявити, щоб будь-який  предмет, матеріальна цінність чи продукт могли б перевернути світ. Головне, як на мене, це саме та емоція, що супроводжує продукт, за умови, звичайно, його бездоганної якості.

Для винороба успіх — це коли твоє вино люблять та обирають для особливо щасливих моментів.

Щастя для мене — це стан душі, який словами не описати, його треба відчувати. На моєму тілі є лише одне татуювання — напис на моїй руці транслює: «моє життя належить не тільки мені». Можливість бути важливим для близьких та мати можливість робити їх щасливими — це і є моє щастя.

Мій герой у реальному житті — це мій чоловік, який повірив у мрію – мою і моєї команди, знаючи усі складнощі українського виноробства, та проінвестував кошти у її реалізацію, який продовжує підтримувати та надихати мене.

Якби моє життя було фільмом, як би воно називалось…складно дати назву, але це точно був би фільм на основі реальних подій, з елементами екшену, інколи — гумору, але точно з хепі-ендом.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, я б у першу чергу запустила маркетингову кампанію з тим, щоб українське вино сприймалося українцями так само, як французьке — французами, італійське — італійцями. А далі б — стимулювала розвиток українського виробництва всебічною підтримкою виноробів.

Фото: 46 Parallel Wine Group 

Читайте також:

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Правила українських виноробів: Іван Плачков

Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi