Правила українських виноробів: Руслан Ковалевський - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Руслан Ковалевський
12-01-2021 0 572


Знайомтесь, друзі, новий герой нашої підбірки «Правил українських виноробів» — Руслан Ковалевський, винороб крафтової винарні Korus Wine, що розташована у Кропивницькому. Руслан та його дружина Ганна, професійна сомельє, опікуються виноробнею вдвох, і вони — чудова команда. Цього року Ковалевські почали приймати гостей у власній сімейній садибі, де розташована виноробня Korus, а також садок та експериментальний виноградник (більшість винограду для своїх вин Ковалевські купують на півдні України).

Пан Руслан — справжній перфекціоніст, і це стосується як самої виноробні, так і вин, які він виробляє. Вина Korus регулярно отримують медалі на українських дегустаційних конкурсах — Винний гід Рейкарц, Uwines Awards, Wine & Spirits Ukraine. Ми сподіваємось, що ті з вас, хто ще не був знайомий з винами Korus, матимуть таку нагоду на одному з майбутніх українських винних фестивалів, на які ми так чекаємо.

Руслан Ковалевський

Вік: 47 років
Освіта: вища юридична.
Площа власних виноградників: власного винограднику немає, 500 кущів не враховую.
Обсяг виробництва: 2000-3000 літрів на рік.

Я не можу жити без фізичної праці чи активності.

Найважче мені миритись з несправедливістю.

Головна цінність у житті — це здоров’я.

Якби мав шанс почати все спочатку, то я б виправив зроблені помилки.

Мій душевний стан зараз схожий на стан людини, яка живе у країні, де немає впевненості у завтрашньому дні.

Моя «суперсила» — це моя сім’я.

Справжній винороб ніколи не задоволений своїм вином на 100%.

Мій ідеальний день — це коли я задоволений його результатом.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б дуже сумно. Люблю пізнавати щось нове, то ж навіть думати про таке не хочу!

Головне у вині — це задоволення та радість, які ти отримуєш від його споживання.

Якби мені дали $1 000 000, я б повірив що дива відбуваються, але я є реалістом.

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам — це питання «Який ароматизатор ви сюди додавали?».

Найбільш недооцінене вино — це вино яке ти випив, але знань чи досвіду повністю його оцінити та зрозуміти тобі не вистачило. До розуміння певних вин треба «дорости».

Найдивнішим вином у моєму житті було перше ігристе, яке у мене вийшло зробити.

Для винороба успіх — це визнання результату його праці.

Щастя для мене — це бути вільним у своїх діях та мати можливості для реалізації мрій.

Мій герой у світовій історії — це Міямото Мусасі, життям якого я захоплююсь.

Мій герой у реальному житті — це будь-яка людина, яка тернистим шляхом йде до своєї мети, незважаючи ні на що. Але на цьому шляху не переступає через інших людей.

Якби моє життя було фільмом, він би носив назву «У пошуках себе».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б зробив територію всієї України виноробною зоною, розробив би програму підтримки малих винарень, просте та лояльне винне законодавство, а також на державному рівні пропагував би здоровий образ життя з помірним вживанням сухого вина, замість вживання спиртних напоїв з високим вмістом алкоголю.

Фото: Руслан Ковалевський / Kyiv Food and Wine Festival

Читайте також:

Правила українських виноробів: Олександр Шаповалов або Дон Алехандро

Правила українських виноробів: Ігор Петренко

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi