Київ – Одеса вікенд: де пообідати по дорозі? - PostEat

пошук

Київ – Одеса вікенд: де пообідати по дорозі?
25-04-2019 0 5405


Головна фотографія: Zastava

Редакція PostEat дізнавалась, де пообідати на шляху з Києва до Одеси. Наближається період весняних свят, тому багато киян планують провести довгі вихідні за містом чи взагалі в інших містах України. Якщо ви збираєтеся поїхати у mini-trip до міста-перлини Одеси, наш огляд допоможе вам! Ми підібрали ресторани на знаменитій європейській автомагістралі E95, де можна смачно пообідати і відпочити. Більшість локацій із нашого огляду – заклади з демократичною ціновою політикою, тому ви можете сміливо замовляти свої улюблені страви! Де пообідати на шляху із Києва до Одеси, читайте у нашому матеріалі!

Родичі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: траса Київ-Одеса, 147 км, м. Жашків.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65-130 грн), закуски (55-170 грн), салати (85-245 грн), основні страви (60-200 грн), десерти (25-105 грн).

Страви: яйце бенедикт з лососем гравлакс, томатами, салатом і соусом голландез – 95 грн, пиріг з пікантної свинини с соусом демігляс – 125 грн, вареники ручної ліпки з трьома видами м’яса і кінзою – 60 грн, бограч на вогні зі свининою і перцем – 95 грн, борщ сімейний червоний з ребром, копченою сметаною і цибулевими пампушками — 75 грн, жарений короп в хрумкій паніровці панко – 160 грн, телячі щічки, томлені в печі з гречкою і пармезаном – 145 грн, горіховий торт з солоною карамеллю – 85 грн.

Напої: журавлиново-маракуйєвий домашній чай – 55 грн, раф-кава– 60 грн, домашні наливки – 28 грн, коктейль «Сват Мохитенко» – 115 грн.

Деталі: готель-ресторан на 147 км траси Київ-Одеса, біля Жашкова; сучасна українська кухня заснована на локальних продуктах; дизайнерський інтер’єр з акцентом на сімейні традиції; кілька залів із можливістю проведення заходів різного масштабу – основний, сімейний, для невеликої компанії, банкетний зал, літня тераса; фруктовий сад и дитячий майданчик; банкетне і дитяче меню, винна карта, винна шафа, сезонні пропозиції в меню, дитячі розважальні програми, сувенірна продукція – наливки, горілка, ковбаси і сало власного виробництва; поруч з рестораном бістро, де можна швидко перекусити або щось взяти з собою в дорогу; в готелі 5 номерів класу люкс і напів-люкс.

«Родичі» — новий концептуальний заклад, який гарантовано сподобається тим, хто цінує сучасну українську кухню і гостинність. Комплекс почав працювати взимку цього року, хоча концепцію ресторану «Для гостей, як для родичів» власники створили ще кілька років тому. Всі родичі брали участь у розробці дизайну, меню, пошуку майстрів та персоналу. В декорі використані справжні фото кількох поколінь родини власників, а в меню представлені її улюблені традиційні страви. В кожній деталі – від форми офіціантів до посуду – сучасна гостинна Україна! Заклад працює з неділі по четвер з 09:00 до 22:00, по п’ятницях та суботах – до 23:00.

Zastava

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 198 км траси Е95, перед м. Умань.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (65 – 225 грн), перші страви (70 – 155 грн), страви з м’яса (150 – 230 грн), гарніри (36 – 85 грн).

Страви: стейк Рібай – 160 грн, спагеті карбонара – 140 грн, соте з морепродуктів – 240 грн, салат з малосольним лососем і авокадо – 215 грн, бургер з індичкою з фрі та соусом – 145 грн.

Напої: капучіно – 35 грн, чай з журавлиною – 65 грн, грейпфрутовий фреш – 95 грн, коктейль «Маргарита» – 110 грн.

Деталі: сучасний готельно-ресторанний комплекс, живописна територія, готель (16 номерів), ресторан, банкетна зала у класичному стилі, кафе в стилі лофт, зала Zajka grill в мисливському стилі, невеликий зал-альтанка Capri в середземноморському стилі, літній майданчик з терасою, дитячий майданчик з батутом та гойдалками, парковка, підходить для банкетів, європейська та українська кухня, меню оновлюється, фірмові десерти від шефа, мотузковий парк, паркова зона для прогулянок, музей ретро-мотоциклів, оренда велосипедів, квадроциклів, баггі; жива музика, концерти відомих зірок та яскраві вечірки, VIP-кімната.

В готельно-ресторанному комплексі Zastava ви можете не просто пообідати по дорозі в Одесу, а й відпочити всією родиною на вихідних чи відсвяткувати важливу подію. Живописна територія комплексу буквально створена для прогулянок, вишуканий інтер’єр залів створює атмосферу затишку. Якщо ви плануєте подорожувати з дітьми, то у Zastava вони зможуть весело провести час на дитячому майданчику, в той час як ви дегустуватимете смачні страви української та європейської кухонь і фірмові десерти від шефа.

Ресторан «Вилла Вита»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 8 км від Києва, с. Віта Поштова, шосе Київ-Одеса 21 км, 1.

Бюджет: ₴₴₴₴.

Їжа та напої: з меню можна ознайомитися безпосередньо у закладі.

Деталі: сучасний сімейний ресторанно-готельний комплекс, multi-cuisine, доставка, шоу-подачі, фуршетне меню, candy-бар, тераса, формат take away, котеджи, парковий гольф, підходить для весілля та банкетів, вишуканий інтер’єр, тематичні вечірки, дитяче меню.

Ресторан «Вилла Вита» — це не тільки смачна кухня та затишна атмосфера. Тут можна і пообідати, і влаштувати пишне весілля чи святкування ювілею! Красиво облаштована територія комплексу надихає на довгі прогулянки та душевні розмови, а дружній персонал завжди дослухається до гостя, щоб зробити його відпочинок приємнішим.

Int tasty place

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гагаріна, 3, м. Васильків.

Бюджет: ₴₴. Салати (95 – 185 грн), основні страви (120 – 299 грн), десерти (75 – 235 грн).

Їжа: бургер з куркою – 150 грн, чізбургер салат – 135 грн, сирний суп – 135 грн, локшина скляна з овочами – 110 грн.

Напої: «Країна Оз» — 105 грн, мохіто б/а – 85 грн, збитень – 80 грн, лате – 30 грн.

Деталі: сніданки, бранчі щонеділі (-30% до 17:00), знижка 15% до дня народження, дитяче та банкетне меню, кальяни, вечірки, стильний сучасний інтер’єр, банкетний зал до 100 персон, барна зала, дитяча ігрова.

Стильний заклад Int tasty place порадує вас не тільки гарним дизайном, а й цікавими пропозиціями з меню кухні та бару. Перекусити можна соковитими бургерами або стравами з м’ясом, а вегетаріанцям радимо спробувати скляну локшину з овочами. Для дітей створили спеціальне меню, а розважитись вони можуть в безпечній та цікавій ігровій кімнаті.

Батьківська Хата

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 24 км траси Київ-Одеса.

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (20 – 80 грн), м’ясні страви (85 – 160 грн), десерти (50 – 75 грн).

Їжа: дунайський оселедець власного посолу – 85 грн, вареники з картоплею та грибами – 63 грн, мангал асорті – 800 грн, генеральське сало – 95 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 60 грн, рістрето – 30 грн, капучіно – 37 грн.

Деталі: еко-ресторан, заклад Михайла Поплавського, власне сільськогосподарське виробництво, сучасний бар, плазма та караоке, продуманий інтер’єр, дві великі зали – бенкетна на 70 чоловік і фуршетна – на 100; VIP-будиночки, щосуботи у ресторані проходить родинний вікенд, аніматори для дітей.

В еко-ресторані «Батьківська Хата» на вас чекають страви української кухні, ковбаси власного виробництва та фірмові напої. Також радимо спробувати фірмові страви від господаря закладу Михайла Поплавського – дунайський оселедець власного посолу чи, наприклад, уху з судака.

Grigliata Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 12 км Одеської траси, Васильківський район, с. Мархалевка, вул. Антонова, 1а.

Бюджет: ₴. Холодні закуски (96 – 150 грн), основні страви (130 – 148 грн), десерти (62 – 70 грн).

Їжа: «Капрезе беби» — 120 грн, мінестроне – 70 грн, карбонара – 140 грн, дорадо на грилі – 90 грн, піца «5 сирів» — 135 грн.

Напої: меню напоїв можна уточнити в закладі.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, демократична цінова політика, загальна кількість посадочних місць — 510; жива музика, парковка на більше 200 автомобілів під відеоспостереженням; безкоштовний Wi-Fi, великий дитячий майданчик, організація сімейних свят, весіль, корпоративів, випускних; басейн.

Grigliata Italiana запрошує гостей спробувати смачні страви італійської кухні, приготовані з турботою та любов’ю. Не варто залишати поза увагою гриль-меню закладу – у ньому знайдете м’ясо, рибу, а також ковбаски власного приготування. Радимо підібрати до страв на грилі смачний гарнір і гарно пообідати перед вашою поїздкою!

Фото: Facebook Родичі, Zastava, Ресторан «Вилла Вита», Int tasty place, Батьківська Хата, Grigliata Italiana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi