пошук
Анна Кирюхина
Автор
пошук
Анна Кирюхина
Автор
Як ми повідомляли раніше, київська студія Yod design стала фіналістом міжнародної премії Interior Design Competition, яку проводить організація International Interior Design Association. Київський ресторан в’єтнамської кухні NAM став одним з 12 фіналістів категорії «заклади».
24 квітня стало відомо, що дизайн ресторану NĂM став переможцем Interior Design Competition. Про це команда Yod design повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook.
Ресторан сучасної в’єтнамської кухні NAM, що заснований кухарем Ектором Хіменесом Браво та розташований на вулиці Велика Васильківська, — став єдиним європейським рестораном, який увійшов у фінал конкурсу цього року.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Велика простора зала, залита світлом з панорамних вікон, вражає своєю детальністю та продуманістю. У концепції дизайну команда Yod design зробила ставку на французький колоніальний стиль з етнічними деталями. У оформленні переважають натуральні матеріали, які дизайнери навмисно зістарювали. Усі предмети, і навіть підлога в закладі, зроблені зі 100-річних дерев’яних бочок для вина. Майже всі елементи, за винятком стільців та технічного освітлення, були створені ексклюзивно для NĂM.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
По-справжньому велично виглядають відкрита кухня та контактний бар. А завдяки експериментам зі світлом, атмосфера закладу кардинально змінюється, в залежності від частини доби. Удень зала ресторану наповнена яскравим світлом. З настанням сутінків атмосфера закладу трансформується: напівтемна зала стає більш таємничою.
IIDA — це асоціація комерційного дизайну інтер’єру, заснована в 1994 році в США. IIDA вже 46-й раз організовує конкурс Interior Design Competition і визначає найкращий дизайн-проект року. Територіальні масштаби конкурсу охоплюють 58 країн Європи, Азії та Америки.
Фото: Дизайн-студія YOD
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi