пошук
пошук
Головна фотографія: Bonsai Kakigōri
Струганий лід подаватимуть гостям кафе Bonsai Kakigōri, що відкривається цієї суботи на Манхеттені. Десерт складається з особливим чином подрібненого льоду та різноманітних топпінгів. Структура струганого льоду дозволяє десерту повністю просочитися сиропом. У кафе їх подаватимуть з різними смаками: вишні та какао, полуниці з вершками, пирога з лаймом і т.д.
Ці крижані ласощі відомі у японській кухні ще з 11 століття. Сьогодні такий лід полюбляють куштувати у багатьох країнах, але шеф-кухар нового кафе Тео Фрідман робить їх особливими, перетворюючи на справжні витвори мистецтва.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi