Мангал-меню в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Мангал-меню в ресторанах Києва
08-08-2019 0 3684


Мангал-меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Впевнені, що більшість наших читачів обожнюють м’ясні страви, не лише на відпочинку на природі або вдома, а й у ресторанах. Страви на мангалі смакують по-особливому та зберігають всі вітаміни завдяки особливостям приготування. М’ясо набуває пікантного аромату і залишається при цьому ніжним та соковитим. Однак, приготування м’яса це не простий процес і займає доволі багато часу. Тому, щоб ви не ускладнювали собі життя, ми підібрали для вас кілька закладів Києва, де можна насолодитись соковитим м’ясом, приготовленим шеф-поваром, який знає всі тонкощі приготування страв на мангалі.

Хачапурі та вино

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 2/1

Бюджет: ₴₴. Мангал меню (42 – 169 грн), хачапурі (34–139 грн), хінкалі (19–24 грн), закуски (78–178 грн), основні страви (98–294 грн), десерти (29–119 грн).

Страви: хачапурі по-осетинськи – 109 грн, хінкалі з бараниною — 22 грн/1 шт, харчо – 94 грн, сациві з курки – 107 грн, салат з грушою та в’яленим м’ясом – 144 грн, долма – 145 грн, лобіо з квасолі – 98 грн, назі з вишнею та пахлавою – 96 грн, чурчхела – 99 грн.

Напої: гарячий чайний коктейль з обліпихою та інжиром – 58 грн, ексклюзивний грузинський чай з чебрецем — 38 грн, грузинські літні лимонади – 52 грн, домашні грузинські настоянки – 58 грн, коктейль «Кривава Мері» – 68 грн.

Деталі: грузинська кухня, 7 видів хінкалі, страви на мангалі, грузинські вина і чача, велика колекція вин з Європи, є доставка і формат take away, паркінг, kids friendly.

«Хачапурі та вино» – це київська мережа ресторанів, яка налічує 12 закладів по всьому місту. У кожному закладі багато зелені, та різних цікавих деталей інтер’єру, завдяки яким ви можете відчути дух Грузії. Тут ви можете спробувати грузинські вина, а до них замовити закуски, хінкалі, хачапурі та інші страви. Із мангал-меню рекомендуємо спробувати люля-кебаб з баранини, шашлик з курячого стегна, та солодкий перець. У «Хачапурі та вино» раді бачити дітей, для них є окреме меню та дитяча кімната. У барному меню – кава, чай, різні лимонади, соки та нектари, міцні алкогольні напої, грузинські настоянки та інше.

ШОТІ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Страви на мангалі (149–449 грн), закуски (99–319 грн), салати (109–259 грн), супи ( 139–159 грн), хачапурі (169–269 грн), основні страви (189–549 грн), сири та десерти (49–289 грн).

Страви: шашлик зі свинячого ошийку – 269 грн, бараняча гомілка томлена у червоному вині – 499 грн, чашашулі з телятиною – 279 грн, хінкалі з імператорським сиром сулугуні – 32 грн/ 1 шт., куряча грудка гриль на подушці зі шпинату із зеленою аджикою з перцем чилі – 229 грн.

Напої: еспресо – 59 грн, лимонад з червоного базиліку – 79 грн, вино біле сухе Tsinandali, Badagoni – 499 грн, Aperol Spritz – 219 грн, чача Khareba – 99 грн/50 мл.

Деталі: ресторан високої грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів братів Гусовських, шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, спеціальне меню від шефа, гастрономічні вечори, винна карта і міцний алкоголь.

Грузинський ресторан «ШОТІ» заходиться у центрі Києва. У закладі дуже просторо, світло і затишно. Для гостей тут готує шеф-кухар Александре Баіндурашвілі, який сміливо змінює рецепти та традиційні страви на свій лад. У «ШОТІ» готують страви на мангалі – філе сьомги, форелі, люля-кебаб, шашлик, каре телятини або баранини та інше. Із основного меню рекомендуємо скуштувати равіолі по-грузинськи з бараниною, харчо по-мегрельськи з ташміджабі, телятиною з горіховою заправкою, томатами, кінзою та спеціями – ця страва подається із сиром сулугуні та картоплею. На десерт спробуйте гозинаки з волоськими горіхами.

Захади, Дарагой

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Повітрофлотський проспект, 39/1

Бюджет: ₴₴. Мангал-меню (75–175 грн), закуски (85–245 грн), салати (79–145 грн), супи (69–98 грн), гарячі страви (79–198 грн), десерти ( 27–245 грн).

Страви: хачапурі на мангалі – 145 грн, овочі гриль – 110 грн, люля-кебаб з індичкою – 159 грн, скумбрія на мангалі – 175 грн, каре телятини – 125 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, чорний чай з бергамотом – 45 грн, малиновий лимонад – 135 грн, апельсиновий фреш – 75 грн, чача – 75 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, стильний інтер’єр, страви на мангалі, літня тераса, домашні лимонади, винна карта, резерв столів.

«Захади, Дарагой» — це ресторан грузинської кухні, який заходиться на Севастопольській площі. У меню ресторану пропонують 8 видів хачапурі, 5 видів хінкалі з різними начинками, гарячі та холодні закуски, салати та супи. Крім того, готують страви на мангалі: хачапурі з сиром, картоплю, овочі, шашлик з курки, свинини або лосося та люля-кебаби. У закладі є велика чайна та винна карта, а також міцний алкоголь (настоянки на чачі у дубовій бочці, власні настоянки та інше), коктейлі, лимонади, фреші та кавові напої.

Реберня «Під Арсеналом» / Arsenal Ribs

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 2

Бюджет: ₴₴. Ребра на вогні (169 грн/400 г), до ребер (28–96 грн), страви на вогні (154–298 грн), зупи (42–62 грн).

Страви: ребра на вогні – 169 грн/400 г, картопля на грилі з яйцем і беконом – 79 грн, скумбрія на грилі – 154 грн, м’ясна зупа – 62 грн, салат з капусти та корінців – 69 грн.

Напої: пиво «Зеник Правда» – 72 грн/0,5 л, пиво «Оріон Правда» – 72 грн/0,5 л, компот – 84 грн/1 л, фреш апельсиновий – 68 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, три поверхи, стильний концептуальний інтер’єр, страви на відкритому вогні, оригінальна подача страв, відкрита кухня, вина, міцний алкоголь, львівське крафтове пиво, резерв столів.

«Реберня під Арсеналом» – м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST. Заклад знаходиться на Андріївському узвозі. Основною стравою ресторану є реберця на мангалі, до яких пропонують мариновану бринзу або овочі, картоплю на грилі з яйцем та беконом, салат з капусти та корінців та палянички власного виробництва. Крім того, можете замовити скумбрію на грилі або зупу. Доповнити страву пропонуємо львівським крафтовим пивом. Також у барному меню є різні вина, міцний алкоголь та безалкогольні напої.

T-Bone Prime Beef

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 2/30

Бюджет: ₴₴. Страви BBQ (99–399 грн), закуски (69–199 грн), салати (55–169 грн), бургери (149–599 грн).

Страви: бургер «Луї» – 229 грн, особуко – 399 грн, баранячі язики під соусом деміглас – 189 грн, стейк Хенгер – 69 грн/100 г.

Напої: вина України– 45 грн, вина Франції – 279 грн, вина Аргентини – 385 грн, еспресо – 30 грн, капучино – 35 грн.

Деталі: стейкхаус, знаходиться на Позняках, класичні та альтернативні стейки, бургери, страви на вогні, винна карта, магазин стейків, take away.

T-Bone Prime Beef – стейкхаус, який розташований на Позняках. Тут ви можете спробувати великий вибір класичних та альтернативних стейків, а також м’ясні страви-барбекю. Крім м’ясних страв, у закладі є бургери, салати та гарніри. За бажанням гості закладу можуть придбати м’ясо для стейка, ростбіф, гриль-делікатеси, а також різні спеції та соуси. У барному меню – холодні та гарячі напої, великий вибір вин з різних країн (України, Франції, Італії, Австралії, Нової Зеландії, Аргентини, Німеччини, ЮАР) та міцні алкогольні напої.

ВАТРА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (69–989 грн), страви на грилі (189–798 грн), бургери (128–249 грн), салати (89–139 грн), десерти (39–89 грн).

Страви: філе міньйон – 299 грн, соковита яловича грудинка BBQ – 158 грн, стейк із тунця – 199 грн, яловиче ребро BBQ – 158 грн, свинячі реберця BBQ – 158 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 59 грн, свіжовичавлений апельсиновий сік – 69 грн, червоне вино Baby Bad Boy – 169 грн, біле вино Pinot Grigio – 70 грн, коктейль Bombay Tonic – 139 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» – це заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова у центрі міста. Ви можете провести вечір на літній терасі із друзями, сім’єю або наодинці. Доповнити свій відпочинок пропонуємо стравами на грилі, наприклад, стейком із язика та яблучним пюре, креветками на грилі або ж для великої компанії – портерхаус-сет тартар або карпачо з філейної частини стейка та смажений стейк на кістці. Також рекомендуємо спробувати страви BBQ, які подаються зі свіжим салатом та картоплею фрі. До страв замовляйте вина на вибір (біле, червоне, рожеве, шампанське/ігристе), коктейлі, та міцні алкогольні напої.

Фото: Facebook Хачапурі та вино, ШОТІ, Захади, Дарагой, Реберня «Під Арсеналом» / Arsenal Ribs, T-Bone Prime Beef, ВАТРА

Головна фотографія (колаж): ВАТРАT-Bone Prime Beef

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi