"Підвішений кекс" від пекарні Good Bread from Good People: допомогти може кожен! - PostEat

пошук

"Підвішений кекс" від пекарні Good Bread from Good People: допомогти може кожен!
19-08-2019 0 1930


В київській пекарні Good Bread from Good People працюють люди з ментальною інвалідністю. Це розумова відсталість, аутизм і синдром Дауна. Дехто думає, що люди з такими особливостями не можуть працювати, але власники пекарні на прикладі доводять, що це неправда! Співробітники пекарні печуть смачні кекси та готують варення під наглядом супроводжуючих, і вкладають у кожен кекс усю свою любов. 

«Ми не тільки печемо кекси і даємо роботу людям з інвалідністю. Ми проводимо майстер-класи для дітей з реабілітаційних центрів або організовуємо їх в інтернатах. Допомагаємо тим, хто живе в інтернатах, одягом. Іноді купуємо одяг і взуття для наших співробітників. Ми робимо це своїми силами, намагаємося виділити гроші з бюджету пекарні» — повідомляється на сайті пекарні.

Ви можете не лише замовити смачні кекси з доставкою додому по Києву чи по всій Україні («Новою Поштою»), а й долучитися до ініціативи від пекарні під назвою «Підвішений кекс».

«Ми регулярно відвозимо кекси в Будинок ветеранів сцени, Інститут раку і психоневрологічні інтернати. Ви можете вибрати будь-який кекс і оплатити його або передати на підвішені кекси будь-яку суму».

Або оформлюйте підписку на кекси з передоплатою. «Ви можете купити підписку на 5, 10 або 30 кексів. Оплачуєте їх відразу, а замовляєте тоді, коли вам захочеться — в будь-який час. За передплатою кекси будуть коштувати дешевше. Разом з першим замовленням ви отримаєте спеціальну картку, на якій кур’єр при доставці відзначатиме, скільки ще кексів у вас залишилося» — повідомляється на сайті пекарні.

Якщо ви хочете допомогти пекарні, ви можете прямо зараз замовити смачні кекси, печиво, кіши на сайті пекарні — http://goodbread.kiev.ua/ або перевести будь-яку суму на карту 4149629394371959 (Владислав Малащенко) з позначкою «На розвиток пекарні». 

Фото: Good Bread from Good People 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi