пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
«Наш Формат» випустив книгу британського ресторатора Денні Меєра «Прошу до столу». Книга присвячена самотнім гостям, яким часто відмовляють у резервування столика або просто ігнорують. «До самотніх відвідувачів треба ставитись, як до королів — це добре для бізнесу», — переконаний автор книги.
Денні Меєр — ресторатор с 27-річним досвідом, засновник і співвласник мережі закладів Union Square Hospitality Group. У передмові до книги він розповідає, що стикнувся з хамством ресторанів по відношенню щодо самотніх гостей — часто їм відмовляють у резервуванні або ігнорують.
«Коли згадую, скільки часу й зусиль витрачав, обираючи, де поїсти, і як часто рекомендував ті місця, де до мене ставилися добре (і навпаки — як сильно всіх відмовляв від негостинних місць), то розумію, що ставитися до самотніх відвідувачів як до королів — це і морально правильно, і добре для бізнесу», — вважає ресторатор. У закладі Меєра подають повне меню на барі, переважно для одиноких гостей.
Книгу «Прошу до столу» можна замовити на сайті видавництва. Вартість видання — 225 грн.
Фото: Наш Формат
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi