пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Другий Silpo Wine Fest відбудеться 20-21 вересня у найбільшому павільйоні ВДНГ. Цього року фестиваль значно зміниться. На гостей чекає вдвічі більше вин (понад 400 cортів), майстер-класів і несподіваних вражень. Зокрема, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах та шефська сцена, а також нова програма лекцій та дегустацій від експертів. Кожен гість зможе скласти власний еногастрономічний маршрут з келихом та виделкою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Цього року організатори відмовилися від традиційного поділу вин за країнами та виробниками. Чому так? Пояснює керівниця напрямку алкогольних напоїв Власного імпорту «Сільпо» Анна Пекер:
«Принцип навігації цього року побудований за аналогією із британським ритейлом: припускаємо, що гість, оцінюючи вино, орієнтується, насамперед, на профіль букету чи смаку. Найчастіше запам’ятовують, що вино було «повнотіле, фруктове, терпке і мені це сподобалося», ніж «Шираз виробника Х з країни Y». Саме тому ми зібрали вина, керуючись такою логікою: від загального до конкретного».
Якщо гості оцінять цей крок, то в майбутньому такий принцип навігації з’явиться і в магазинах «Сільпо».
На фестивалі будуть представлені зони білих, червоних, рожевих та ігристих вин, зона міцного алкоголю на виноградних спиртах й ексклюзивна зона особливих вин, куди потрапили лише найвизначніші та найдорожчі напої. Старий та Новий світ, від Австрії до Австралії – повірте, наші винороби та сомельє знайдуть чим вас здивувати!
На Silpo Wine Fest ви відкриєте для себе регіональний фудпейрінг – поєднання вина та їжі з одного регіону. Наприклад, сиров’ялену капоколлу, панчетту, поркетту та ротолату, приготовані спеціально до фестивалю за автентичними рецептами італійського регіону Апулія, варто скуштувати з легким червоним з півдня Італії. Зверніть увагу і на зони з сирами, хамонами і прошутто, антипасті, оливковою олією, устрицями та морепродуктами. Не оминайте трендові такоси та кесадільї у мексиканській зоні та хітові страви від ресторану Le Grill. Особливий гість гастрономічної зони – великий тунець, якого оброблять та приготують просто на фестивалі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Silpo Wine Fest 2019
20 вересня (16:00 — 23:00),
21 вересня (12:00 — 23:00).
ВДНГ, павільйон №1,
м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1.
Вартість квитка:
400 грн до 19 вересня включно;
500 грн у дні заходу.
При купівлі квитка діє знижка – 50 грн при оплаті смартфоном з MasterCard, у тому числі мобільним додатком «Сільпо».
Увага: на заході буде дійсний лише безготівковий розрахунок.
Придбання квитків та додаткова інформація: https://silpo.ua/about/events/silpo-wine-fest-2019
або за телефоном гарячої лінії 0 800 301 707 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів на території України).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi