пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Заклади для тімбілдингу та корпоративів у Києві шукала редакція PostEat. Корпоратив – це свято, яке люблять усі. Зібратися з колегами на бокал коктейлю чи влаштувати грандіозну вечірку, поговорити про творчі плани чи про життя-буття: у кожної компанії свій особливий корпоратив. А чи знаєте ви, хто та як саме проводив найбільш вражаючі корпоративи у світі? Ось кілька святкувань, про які говорив увесь світ:
А де шукати заклади для тімбілдингу та корпоративів у Києві, розкаже PostEat.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бул. Тараса Шевченка, 35.
Бюджет: ₴₴. Закуски (88—316 грн), салати (138—235 грн), тандир (144—352 грн), гарячі страви (157—325 грн).
Страви: сир із сироварні – 198 грн, салат з телятиною, авокадо і печеним перцем – 195 грн, хачапурі по-аджарськи – 145 грн, чайханський плов з бараниною та барбарисом – 215 грн, шашлик з баранини – 315 грн, фірмовий торт – 149 грн.
Напої: cork fee (200 грн за відкриття однієї пляшки легкого алкоголю і 300 грн — міцного).
Деталі: ресторан близькосхідної кухні, затишні банкетні і vip-зали, різноманітне меню, великий вибір алкоголю, страви на мангалі, камін в центрі просторого залу, жива музика.
Ідеальна локація для проведення корпоративних фуршетів і банкетів — ресторан «Баклажан» на площі Перемоги. На вас чекає близькосхідна кухня, маса страв, приготованих на відкритому вогні, спеціальні шоу-подачі та страви на компанію. Майстер-класи від кухарів закладу можуть стати цікавим елементом тімбілдингу. Ви можете забронювати велику, простору основну залу зі стаціонарною сценою і звуком, відкритою кухнею і скляним куполом на 150 гостей в форматі банкету і до 350 у форматі фуршету, або одну з 2 закритих банкетних зал (на 15 та на 45 гостей). Крім того, у закладі діє послуго cork fee (200 грн за відкриття однієї пляшки легкого алкоголю і 300 грн — міцного). На захід будь-якого виду можна встановлювати різні фотозони. Вартість банкету – від 1000 грн.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 41
Бюджет: ₴₴. Сніданки (90–110 грн), салати (120–160 грн), закуски (80–160 грн), основні страви (100-190 грн).
Страви: асорті італійських ковбас – 350 грн, сирне плато – 300 грн, асорті брускет – 270 грн, попкорн із креветок з соусом васабі – 220 грн, фруктове асорті – 300 грн.
Напої: Aviation — 200 грн, Swiss Blue — 150 грн, Clover Club — 160 грн, Purple Owl — 180 грн.
Деталі: бар-кав’ярня, мережа закладів Lion Coffee, сніданки цілий день, класична кавова карта, лаконічне меню, авторські та класичні коктейлі.
Корпоратив у Lion espresso bar — це банкетне меню, авторські коктейлі, ді-джей та цілий двоповерховий бар на Подолі у вашому розпорядженні. А команда закладу зробить усе, щоб вам було легко, комфортно, весело та смачно. Вартість святкування — від 1000 гривень за людину (гостя). Про деталі можна дізнатися за телефоном: +380932512959 (Марія, керуюча бару). Графік роботи закладу: понеділок-четвер з 08:00 до 00:00, п’ятниця з 08:00 до 02:00, субота з 11:00 до 02:00, неділя з 18:00 до 00:00. Кухня закладу працює з 11:00 кожного дня, окрім неділі (з 18:00).
Амстер Дамстер — Amster Damster
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 111/113
Бюджет: ₴₴. Сморяброди та вафлі (95–145 грн), салати (98–210 грн), основні страви (147–295 грн).
Страви: крем-брюле із печінки кролика з карамельною чорничною скоринкою – 130 грн, смажені креветки на овочевій подушці – 214 грн, крокети з нутом та кінзою – 70 грн, вафлі зі слабосолоним лососем гравлакс та соусом цезар – 145 грн, медальйони з телятини з картоплею конфі – 295 грн, філе судака в горіховій скоринці з картопляно-селеровим пюре та сирно-лавандовим соусом – 190 грн.
Напої: 4:20 – 169 грн, Witchcraft – 179 грн, Joker – 179 грн.
Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан-бар, сніданки з 10:00 до 12:00 по буднях (з 10:00 до 15:00 у вихідні), стильний інтер’єр, тераса, формат take away, kids friendly, коктейльна карти, авторські коктейлі.
Амстер Дамстер — Amster Damster – це ресторан-бар з авторськими коктейлями та цікавими стравами. В ресторані є 2 зали, у яких ви можете організувати як банкет, так і фуршет. У барній залі є проектор, тут може розміститися 25 осіб у разі проведення банкету та 35 – у фуршетному форматі. Ресторанна зала вміщає 50 осіб у разі банкетної посадки і до 80 гостей у форматі фуршету. Крім того, тут є телевізор і можливість встановити переносний проектор. Ви можете замовити обидві зали та провести у них різні за форматом заходи (наприклад, у першому – офіційну частину, у другому ж – розважальну). У ресторані багатогранне та цікаве меню з різноманіттям різних закусок (смореброди, вафлі, крокети, оселедець, намазки, хумус). Є можливість приготувати багато страв у форматі finger food. У команди закладу є досвід надання локації для ігор в мафію, камерних весіль, випускних, тренінгів для ІТ-компаній, прес-конференцій тощо. У закладі підкреслюють свою лояльність до клієнта, тут також пропонують замовити алкоголь спеціально під ваш захід – усе для вашого комфортного святкування.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 2 (БЦ «Парус»).
Бюджет: ₴₴₴. Салати (176–472 грн), страви на грилі (235-1365 грн), десерти (65–515 грн).
Страви: мідії у вершковому соусі – 872 грн, мексиканське рагу – 860 грн, сет-гриль – 1930 грн, сет томагавк – 1528 грн.
Напої: Shaffron Fitzgerald – 195 грн, Gin Tonic Vega – 195 грн, Chaplin – 175 грн, Pisco Sour – 240 грн.
Деталі: ресторан сучасної авторської кухні в центрі Києва, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і весь день з 10:00 по вихідних, меню від шефа, делікатеси, коктейльна карта, кілька залів, доставка, жива музика, рідкісні та особливі продукти.
Black Market Restaurant — ресторан сучасної авторської кухні. Тут можливе проведення фуршетів для 200 осіб і банкетів для компаній до 80 гостей. Окремі зали підійдуть для різних спеціальних заходів – сімейних свят і професійних бізнес-подій. Один з кращих шеф-кухарів розробить спеціальне меню для вашої урочистості. Про деталі можна дізнатися за телефоном: +380669014757.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Музейний провулок, 10
Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (105–295 грн).
Страви: асорті пхалі – 179 грн, долма – 165 грн, салат з запеченим ростбіфом та міксом зелені – 279 грн, оджахурі – 155 грн, хачапурі по-аджарськи – 129 грн.
Напої: мацоні – 39 грн, кава по-східному – 65 грн, чай «Чорний равлик» – 59 грн.
Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.
Suluguni — ресторан грузинської кухні з вражаючим інтер’єром і автентичною кухнею. Для вашої зручності є простора дворівнева зала (нижня зала розрахована на 120 гостей, балкон – на 70), а також окрема банкетна зала на 14 гостей. Тут є сцена та необхідне обладнання, а також вам запропонують запросити музичний чи танцювальний колектив на ваше свято. Деталі варто уточнювати безпосередньо у ресторані чи на сторінці закладу у фейсбуці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Бюджет: ₴₴. Салати (140–375 грн), закуски (105–320 грн), риба та морепродукти (230–489 грн).
Страви: соковита дорадо цілком – 305 грн.
Напої: еспресо – 50 грн, какао – 65 грн, лате – 60 грн.
Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, multi-сuisine, шеф-кухар Юрій Приємський, авторські страви, сезонні страви в меню, велика коктейльна карта, сніданки, частково відкрита кухня, страви в печах Big Green Egg, дитяча зона з сучасними гаджетами та іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.
Odessa Restaurant — концептуальний заклад з гастрономічними авторськими стравами в меню. Для камерної атмосфери під час особистих або корпоративних свят в ресторані передбачено банкетну залу. У самому її центрі розміщений сучасний дизайнерський камін, який є прикрасою інтер’єру. У банкетній залі стіни оббиті текстилем, на якому зображена карта старої Одеси. Місткість залу — 40 посадочних місць.
Фото: Facebook «Баклажан», Lion espresso bar, Амстер Дамстер — Amster Damster, Black Market Restaurant, Suluguni, Odessa Restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi