пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Страви з індички у закладах Києва шукала редакція PostEat. Домашня індичка — це свійський птах, предка якого люди одомашнили ще у XV столітті.
Ось кілька фактів про індичку:
А де шукати страви з індички у закладах Києва, розкаже PostEat.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.
Бюджет: ₴₴₴. Стартери (230 – 550 грн), салати (240 – 650 грн), м’ясні страви (280 – 590 грн), десерти (150 – 1100 грн).
Страви: індичка з персиками та лавандовим соусом із сиром горгонзола – 280 грн, тартар з креветки – 280 грн, салат з винним буряком, козячим сиром та сливами – 310 грн, баклажан в місоглазурі з вибуховою карамеллю – 240 грн, грибний крем-суп з трюфелем – 280 грн, шу – 150 грн, смажені банани з ванільним морозивом – 220 грн.
Напої: підібрати напій вам допоможуть безпосередньо у закладі.
Деталі: розташований в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.
Разом із сезонним оновленням меню цієї осені на ресторан COIN чекало не лише відродження страв, що встигли стати легендами закладу, а й поява абсолютно нових смаків та незвичних комбінацій. Так вперше в ресторані з’явилась страва з індички, що за такий незначний проміжок часу встигла позмагатись за прихильність гостей і віднайти своїх перших поціновувачів. Відтепер в ресторані готують смажене філе індички з томленими персиками та подають із лавандовим соусом з додаванням сиру горгонзола. Досить незвичну та нову комбінацію доповнюють картопляні чипси власного приготування, тож завдяки усім складовим страва користується неабиякою популярністю і переконливо підкорює щоразу більше відвідувачів COIN.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 15
Бюджет: ₴₴. Закуски (89–169 грн), салати (93–143 грн), основні страви (145–197 грн).
Страви: салат «Индейка, травы и сливы» — 129 грн.
Напої: напій вам люб’язно допоможуть підібрати у закладі.
Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться у центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки з 08:00 до 23:00.
Spelaya Kanareyka – це заклад дніпровського ресторатора Олексія Карпова, де ви спробуєте смачну їжу з локальних продуктів. У закладі пригостять борщем, пельменями, основними стравами з риби та м’яса. Окремої уваги заслуговує розділ меню з салатами – тут знайдете салат з індички з травами та сливами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ігорівська, 5
Бюджет: ₴₴. Бізнес-ланч (125-155 грн). Закуски (105–195 грн), салати (98–155 грн), основні страви (155–860 грн).
Страви: шакшука з пастрамі із індички – 145 грн, шакшука з беконом із індички – 135 грн, салат з пастрамі із індички – 135 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, лате – 45 грн, чай – 60 грн, лимонад – 85 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, страви з птиці, сніданки з 08:00 до 16:00, свіжа паста, хліб та печиво власної випічки, соуси власного виробництва, крафтове пиво, літній майданчик, авторська коктейльна карта, лаконічна винна карта.
В гостях у «ПТАХИ» завжди затишно та смачно – тут подають цікаві страви з м’яса птиці, вміло обігруючи основний інгредієнт та поєднуючи його з різноманітними продуктами. Так, скуштуйте одну із запропонованих страв з індичкою й переконайтеся в цьому самі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 7а
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–385 грн), піца (136–265 грн), десерти (56–175 грн).
Страви: салат Ромен з iндичкою, хрусткою чiабатою, яйцем пашот та домашнiм соусом – 224 грн.
Напої: напій вам люб’язно допоможуть підібрати у закладі.
Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, знаходиться на правому березі Києва (Липки), традиційний італійський ресторан, сніданки з 08:00 до 11:00 щодня, основа кухні — домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, kids friendly, дитячі майстер-класи, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.
У традиційному італійському ресторані Bigoli ви завжди можете насолодитися смачними стравами італійської кухні. Завітавши до закладу у пошуках страв з індички, зверніть увагу на салат Ромен з iндичкою, хрусткою чiабатою, яйцем пашот та домашнiм соусом, котрий не залишить вас байдужими. Додайте до страви келих вина – і вечір пройде незабутньо.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бул. Лесі Українки, 24.
Бюджет: ₴₴. Закуски (145–295 грн), основні страви (225–495 грн), десерти (65–235 грн).
Страви: терін з індички з гарбузовим конфі – 195 грн, індичка з картопляним пюре – 265 грн,
Напої: Tequila Sour – 195 грн, Mezcal Punch – 220 грн, Vanilla Espresso – 195 грн.
Деталі: міське кафе мережі ресторанів Carte Blanche, знаходиться в центрі Києва, сніданки цілий день, VIP-зал, літня тераса, коктейль-бар, резерв столів, страви для вегетаріанців, формат take away, кальян, барна карта, вечірки і dj-сети.
F-cafe Марокана чекає на гостей: заклад готовий вражати цікавими поєднаннями інгредієнтів у меню страв, яскравими смаками коктейлів та затишністю атмосфери. Любителі індички знайдуть у меню ніжний терін з гарбузовим конфі, а також індичку з картопляним пюре. Першу страву можна замовити у якості закуски до напоїв, друга ж чудово підійде для смачного обіду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: просп. Валерія Лобановського, 6а.
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (167–359 грн), страви з м’яса, птиці та овочів (87–289 грн), десерти (39-129 грн).
Страви: куркан – 179 грн.
Напої: напій вам люб’язно допоможуть підібрати у закладі.
Деталі: multi-cuisine, новий заклад, стильний концептуальний інтер’єр, тераса, можна прийти з дітьми, жива музика, резерв столів, паркінг, доставка, формат take away.
Ресторан Balkan’Sky уособлює національну тематику Балкан у всіх її проявах. У закладі готують з індичкою страву під назвою куркан. Це страва румунських мисливців, ароматна індичка в томатно-вершковому соусі з червоною квасолею. Варто доповнити страву овочами на грилі або, наприклад, картоплею, тушкованою зі шпинатом.
Фото: Facebook COIN, Spelaya Kanareyka, ПТАХА, Bigoli, F-cafe Марокана, Balkan’Sky
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi