Ланчі в столиці: де обідати з діловими партнерами - PostEat

пошук

Ланчі в столиці: де обідати з діловими партнерами
11-04-2024 0 2357


Ланчі в столиці шукала редакція PostEat.  Швидкий та повноцінний обід відмінно підійде для ділових людей, а також для тих, у кого немає можливості заїхати додому. Сьогодні нагадаємо вам про заклади, де смачні обіди з діловими партнерами можна призначити вже на завтра. Ми підібрали для вас ресторани в центрі Києва, на Майдані та Хрещатику з різноманітними кухнями і форматами, аби ви знайшли ідеальний заклад до вподоби.

NĂM • VIETNAMESE RESTAURANT | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 48

Години роботи: щодня 09:00–22:00

Бюджет: салати від 359 грн, основі страви від 520 грн, десерти від 249 грн.

Дещо з меню ланчів: салат з тунцем, салат з качкою, салат з папаї, суп Фо з лососем, суп Фо з куркою, суп Фо з яловичиною, креветка з куркою вок, дорадо гриль, яловичина вок, паровий рис, овочі вок.

Деталі: NĂM — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. Творцем та ідеологом ресторану є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні, які засновані на автентичних в’єтнамських рецептах, які шеф переосмислив та презентував у сучасному вигляді. Ланчі в ресторані діють з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 17:00 — за 575 грн ви можете пообідати салатом, супом та основною стравою з гарніром.

Sam’s Steak House | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Жилянська, 37

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 265 грн, основні страви від 235 грн, десерти 220 грн.

Дещо з меню ланчів: крем-суп з креветкою та маринованим кальмаром – 125 грн, український борщ зі свининою та сметаною – 125 грн, кобб салат з куркою на грилі – 135 грн, паштет з копченої скумбрїї. подається з чабатою на грилі – 135 грн, салат зі спаржевою квасолею та тунцем під соусом нісуаз – 135 грн, фрикасе з індичкою та грибами. подається з картопляним пюре – 225 грн, паста тальятелле з яловичими щоками – 225 грн.

Деталі: Sam’s Steak House  — перший стейк-хаус в Україні, який вже понад 25 років розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. По буднях з 12:00 до 16:00 в Sam’s Steak House можна обрати страви зі спеціального ланч-меню за вигідними цінами, наприклад, крем-суп з креветкою та маринованим кальмаром, салат зі спаржевою квасолею та тунцем під соусом нісуаз та пасту тальятелле з яловичими щоками. Окремо є бургер ланч за 250 грн та стейк ланч за 495 грн.

«Первак» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Рогнідинська, 2

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Бюджет: салати від 148 грн, основні страви від 187 грн, десерти від 132 грн.

Дещо з меню ланчів: ланч №1 (салат з морквою та плавленим сиром, суп овочевий, биточки печінкові з картопляним пюре, компот зі смородини) – 200 грн, ланч №2 (салат грецький, суп з фрикадельками, скумбрія запечена, рис та соус тартар, трав’яний напій) – 200 грн, ланч №3 (салат з кальмарами, борщ український зі сметаною, биток свинячий з грибами під сиром і картопля фрі, узвар) – 230 грн.

Деталі: Концептуальна ресторація «Первак» знаходиться в центрі міста та зустрічає гостей вже понад 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, безліч цікавого декору, що відображає український колорит. В меню ресторану «Первак» ви знайдете знайомі національні страви. З початком кожного нового тижня в ресторані оновлюються ланчі — на обід вам запропонують кілька видів ланчів на вибір від 200 грн до 230 грн. Кожного буднього дня з 11:00 до 17:00 до ланчів безкоштовно доступні закуски з салат-бару.

Остання Барикада | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Майдан Незалежності, 1

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Бюджет: салати від 109 грн, основні страви від 179 грн, десерти від 149 грн.

Дещо з меню ланчів: обід у понеділок — салат з буряка з бриндзою, бограч, тушкована капуста зі свининою, домашній ягідний компот; обід у середу — салат вінегрет, гороховий суп, смажений путін,  сік вишневий; обід у п’ятницю — хумус з томатною сальсою, курячий бульон з локшиною, бургер з котлетою з ципи, сік яблучно-виноградний

Деталі: «Остання Барикада» — українська гастрономія в самому серці Києва, яка є частиною сім’ї ресторанів Діми Борисова. Концепція ресторану — культурно-гастрономічний простір, де відбуваються концерти, презентації книг, дискусії та виставки. В меню «Останньої Барикади» представлені страви сучасної української кухні, фермерські сири і вино українського виробництва. Обіди в закладі готують по буднях з 12:00 до 16:00, щодня меню страв нове, проте вартість єдина – 239 грн за три страви на напій.

Georgia | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Хрещатик, 6

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Бюджет: салати від 165 грн, основні страви від 175 грн, десерти від 135 грн.

Дещо з меню: перші страви на вибір: харчо, гарбузовий крем-суп, курячий бульйон; салати: цезарідзе з трюфельним соусом, з гарбузом та сиром брі, тбіліський; гарячі страви: котлета по-київськи з картопляним пюре, оджахурі з курячим шашликом, кебаб яловичина-свинина з картоплею.

Деталі: «Georgia Джорджия» — грузинський ресторан від відомих рестораторів Тараса і Оксани Середюк, який знаходиться на центральній вулиці столиці. Інтер’єр закладу сучасний, з автентичними елементами в декорі. Ланчі в Georgia готують з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 17:00 Ви можете обрати дві страви за 245 грн або три страви за 275 грн, у вартість ланчу включений компот. Комбінуйте різні варіанти та отримуйте задоволення від смачного обіду.

Головна фото: Остання Барикада

Фото: Facebook/Instagram NĂM • VIETNAMESE RESTAURANT, Sam’s Steak House, «Первак», «Остання Барикада», Georgia.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi