пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Берлінський ресторан Ernts почав продавати бокси з фермерськими продуктами — овочами, фруктами, рибою тощо. Перші 30 наборів за 50 і 100 євро розкупили за один день.
Доставляння продуктів розпочато в межах стратегії роботи ресторану Ernts в умовах карантину. На цьому тижні мерія Берліну обмежила години роботи закладів з 06:00 до 18:00.
Шеф-кухар закладу зібрав два варіанти наборів — за 50 євро та 100 євро. Вартість доставляння врахована. Покупець першого набору отримує фермерську цибулю, картоплю, буряк, броколі, качині яйця, вершкове масло, цитрусові.
У другому наборі замовник отримає розширений набір продуктів з вином, горіхами та рибою.
Кулінарна академія Рене Редзепі MAD (Копенгаген) опублікувала інформацію про початок продажу боксів від закладу Ernts, як приклад підтримки роботи закладу в умовах карантину.
Читайте також:
Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу
Кавовий експерт Fozzy Group Євген Горбань запускаю ініціативу щодо пошуку роботи
Кулінарна академія MAD збирає ідеї для порятунку ресторанів в умовах карантину
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi