пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
У новому випуску телешоу Pasaulio puodai («Каструлі світу») журналіст Vytaras Radzevičius спробував у Києві борщ, паштети, форшмак та котлету по-київськи. На дигестив — наливки.
Переглянути повний випуск програми можна на сайті телеканалу LRT. У ньому Vytaras Radzevičius розповідає про громадянський протест «Євромайдан» 2014 року та про ресторан, присвячений тим подіям — «Остання Барикада». Журналіст відвідує кухню закладу та пробує популярні страви.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Інша частина зйомок проходила у Колумбії. На своїй сторінці у фейсбук маркетинг-директор «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» Марія Банько назвала випуск «відголосом втраченого світу».
Фото: lrt.lt
Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!
Читайте також:
Heavy, tasty, OMG! Пара влогерів з США куштує українські страви
Герой тижня: шеф Ярослав Артюх та його нове меню-виклик в «Канапа»
Блогери спробували найкращий кебаб Берліна та зняли на відео його приготування
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi