Новий заклад. Київ: безліч варіантів свіжої пасти в ресторані PASTATECA на Подолі - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: безліч варіантів свіжої пасти в ресторані PASTATECA на Подолі
09-09-2020 0 1209


Назва: PASTATECA

Де: вул. Спаська, 9а

Формат: ресторан італійської кухні

Години роботи: 09:00-23:00

Бюджет: ₴₴

11 вересня відкривається PASTATECA — ресторан у стилі сіті-парк, з легкою романтичною атмосферою в самому центрі Подолу. У ресторані 4 зали й простора літня тераса, багато зелені та квітів. Окрасою інтер’єру, створеного студією Олега Волосовського LOFT BURO, стала величезна фігура рукотворного Піноккіо, що сидить на чолі одного зі столів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гостям пропонується безліч варіантів свіжої пасти, ароматні пінци, сніданки цілий день і 40 вин побокально. Є в закладі й безлімітні фішки — до 15:00 години по буднях до сніданків запропонують фільтр-каву, в той самий час у вихідні просеко. Кожної п’ятниці гостей чекає жива музика — скрипка, фортепіано, саксофон.

Це вже третій заклад PASTATECA, створений відомим київським ресторатором Максимом Храмовим і однією з кращих ресторанних маркетологинь Іриною Авруцькою. За чотири роки існування бренду меню вдосконалювали 7 шеф-кухарів, сьогодні PASTATECA — це гармонійне поєднання найпопулярніших страв і авторських новинок.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • скрембл фірмовий з кускусом, заправлений авокадо та зеленню, шпинатом і кавуном – 115 грн,
  • салат з тигровими креветками, мусом з манго, кремом з авокадо та лимонною заправкою – 160 грн,
  • пінца «чотири сири» – 235 грн,
  • равіолі «зелений квадрат» з індичкою, в горіхово-вершковому соусі – 145 грн,
  • тальятеле з тигровими креветками та цукіні у вершковому соусі – 220 грн,
  • шніцель курячий з горгондзолою та картоплею – 140 грн,
  • торт шоколадний з цукіні – 115 грн.

Фото: PASTATECA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi