пошук
Анастасія Абрамова
Автор
пошук
Анастасія Абрамова
Автор
Під час приготування вина часто змішуєть вино різних сортів винограду з різних років і отримують «кюве». Інколи, якщо рік видається гарним на врожай, то може використовуватись лише цьогорічний виноград. Однак, 2010 не був одним з таких. Значна частина врожаю була втрачена через надмірну кількість дощів впродовж серпня.
Фото: Dom Perignon
Цього року Dom Perignon став першим домом, який випустив вино на основі врожаю 2010 року. Компанія виявила, що під час дозрівання виноград зберіг високий рівень кислотності.
Таке шампанське коштує $188 за пляшку і характеризується чудовим поєднанням фруктових смаків зі свіжою ноткою. Вінсент Шаперон, бренд-шеф компанії, описує смак, як “Доволі сильним, але у той самий час витонченим”. Урожаю 2010 року потрібен певний час, аби відкрити себе в повній красі: завдяки його кислотності та інтенсивності смаку дуже легко контролювати рівень солодкості.
Головна фото: Dom Perignon
Читати ще:
PN — перше нове шампанське в асортименті Bollinger за 12 років
Бред Пітт випускатиме рожеве шампанське
Для церемонії «Оскар» випустили шампанське з етикеткою епохи «Сухого закону»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi