Оголошено нові заклади, які отримали зірки та нагороди Michelin у Великій Британії та Ірландії у 2023 році - PostEat

пошук

Оголошено нові заклади, які отримали зірки та нагороди Michelin у Великій Британії та Ірландії у 2023 році
03-04-2023 0 936


Michelin Guide радий оголосити всі нові зірки Michelin, Green Star, і переможців спеціальної нагороди в путівнику Michelin у Великій Британії та Ірландії 2023. Їх було представлено 27 березня на церемонії нагородження путівника Michelin, яка цього року відбулася на культовому автодромі Сільверстоун у Нортгемптонширі.

20 ресторанів нещодавно отримали одну зірку Michelin, 3 ресторани отримали дві зірки Michelin і 4 ресторани отримали по одній Green Star Michelin. Також було оголошено п’ять спеціальних премій.

Нові ресторани з двома зірками Michelin 

Alex Dilling at Hotel Café Royal ─ дві зірки Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 68 Regent Street, London, W1B 4DY, United Kingdom

Кухня: сучасна французька

Шеф-кухар: Алекс Діллінг, який народився у Лондоні, виявив своє глибоке захоплення їжею з дитинства. Відкриваючи різноманітні техніки та продукти під час свого шляху, Алекс розвинув цікавий і пристрасний смак. Всі його страви переплетені з європейською кухнею.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: це заклад зі стриманою та інтимною обстановкою в готелі Café Royal, де шеф-кухар може продемонструвати свою вражаючу та вишукану кухню. Його страви вишукані на вигляд, і, як досвідчений оркестр, усе на тарілці додає власну нотку смаку, створюючи щось гармонійне та хвилююче. Будь то корнуольські сардини, йоркширський ревінь чи баранина по-гердвікськи. Кмітлива команда пропонує формальний, але не нав’язливий сервіс.

The Ledbury ─ дві зірки Michelin 

Де: 127 Ledbury Road, London, W11 2AQ, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: для багатьох стало полегшенням, коли The Ledbury нарешті знову відчинив свої двері, оскільки це один із найкращих ресторанів Лондона. Тісні стосунки Бретта Грема з його постачальниками завжди були його сильною стороною. У своїй роботі кухня використовує свої значні навички, щоб покращити та підсилити ці приголомшливі інгредієнти у чудово збалансованому та гармонійному комплексному меню. Гра оленями, які вирощуються на власному невеликому маєтку, завжди є родзинкою. Ним керує досвідчена команда, яка має вміння заспокоювати всіх.

Нові ресторани з однією зірками Michelin 

Àclèaf ─ одна зірка Michelin 

Де: Boringdon Hill, Colebrook, Plympton, Plymouth, PL7 4DP, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Скотт Пейтон. Àclèaf – це унікальний заклад, який демонструє винахідливі страви британської кухні з використанням лише найкращих місцевих інгредієнтів. Сезонне меню Скотта Пейтона займає центральне місце. Концепція справжньої гостинності Скотта проявляється в Àclèaf, коли гості знайомляться зі стилем обіду, який дозволяє чесно готувати продукти та просто подавати їх.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у дивовижному готелі Boringdon Hall розташований цей затишний, інтимний ресторан. Заклад знаходиться під дерев’яними балками в колишній галереї менестрелів. Сама будівля випромінює історичне відчуття. Першочергові сезонні інгредієнти входять до захоплюючих сучасних страв, які вишукані, але стримані та демонструють велику увагу до деталей. Європейські смаки вміло збалансовані, а соуси та десерти є особливою родзинкою.

Ben Wilkinson at The Pass ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Brighton Road, Lower Beeding, Horsham, RH13 6PS, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Шеф-кухар: Бен Вілкінсон. Він створює у закладі вишукані страви. 

«Чудові зв’язки, які я встановив із місцевими постачальниками, і чудова продукція, з якою ми маємо працювати, сповнюють мене бажанням і ентузіазмом просувати стандарти їжі вперед, щоб покращити враження наших гостей», — сказав він.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: від Кесвіка до Хоршема далеко, але, переїхавши, шеф-кухар Бен Вілкінсон повернув життя в The Pass at South Lodge, один з найкращих заміських готелів у цій частині світу. Бен Вілкінсон — розумний і вправний шеф-кухар, який керує спокійною, зосередженою кухнею. Гості сидять за високими столами, щоб спостерігати, як кухар і його молода команда готують, а потім з гордістю подають дегустаційне меню з привабливо стриманими стравами. Смак розкривається в міру того, як страви приносять. Привітне обслуговування додає враження.

Cycene ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Blue Mountain School, 9 Chance Street, London, E2 7JB, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Тео Кланч.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: староанглійська назва закладу може бути використана для «кухні», але це ресторан, де є дух часу. Подзвоніть у дзвінок, і вас запросять у прохолодне, пусте приміщення. Ви почнете з напою та першої страви в барі, а потім підете до затишної їдальні, оформленої в теплих тонах, із виготовленим на замовлення посудом і керамікою. Досвідчений шеф-кухар і команда пропонують і пояснюють близько 10 делікатних, збалансованих та інноваційних страв, які складають меню-сюрприз. Вас навіть запросять насолодитися однією зі страв на кухні.

Gidleigh Park ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Chagford, TQ13 8HH, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Кріс Іден. Стиль Кріса чудово пронизаний нотками пригод і винахідливості, що дозволяє йому створювати вишукані страви, де смак є головним елементом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: обстановка у ресторані чудова, оскільки три елегантні та індивідуально оформлені їдальні розташовані в грандіозному заміському будинку в едвардіанському стилі в мальовничій долині. Досвідчений шеф-кухар спеціалізується на вишуканій сучасній кухні з класичною основою та високоякісними сезонними продуктами. Страви можуть виглядати досить насиченими на тарілці, але смаки збалансовані, гармонійні та корисні. 

Grace & Savour ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Hampton Manor, Shadowbrook Lane, Hampton in Arden, B92 0EN, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Девід Тейлор. Розпочав свою кар’єру під керівництвом Гліна Пурнелла, а потім поїхав працювати на деякі з найкращих кухонь Північної Америки та Скандинавії. Закінчив школу в Мааємо в Норвегії, де був частиною команди, яка отримала три зірки Michelin.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: ресторан і сади Hampton Manor були об’єднані цією новою будівлею з видом на відреставрований вікторіанський сад. Меню з кількох страв починається з вишуканих закусок, а потім переходить до сезонних страв, у складі яких використовуються високоякісні інгредієнти з усієї Великої Британії, які супроводжуються винами. Кухня поєднує в собі класичні та сучасні нордичні техніки приготування їжі, тому деякі страви привертають увагу та вишукані у своєму складі, тоді як інші більш визначені своєю простотою.

Heft ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Newton in Cartmel, LA11 6JH, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Кевін Тікл. Його виховання є основою його глибоких знань як про місцевий ландшафт, так і про навколишнє середовище. Зрештою, саме ці знання відіграють важливу роль у його кулінарії, його обізнаність про те, що його оточує, що росте, де і коли, так само важлива, як і його очевидне вміння створювати чудові страви.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: цю сільську корчму 17 століття було відреставровано подружжям Кевіном і Ніколою Тікл, які народилися й виросли в Камбрії. Місцеві жителі люблять їх за їх вклад. На створення дегустаційного меню Кевін надихнувся сезонами, навколишнім середовищем, його уявою та знаннями про місцеві продукти харчування. У меню вони можуть бути описані в ігровій формі, але страви розкривають справжню глибину та оригінальність. 

Heron ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 87-91a Henderson Street, Leith, EH6 6ED, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: зовнішній вигляд цього яскравого та приємного ресторану від The Shore продовжує розвиватися. Інтер’єр свіжий, стриманий і лаконічний всередині дуже схожий на кулінарію. Двоє дуже зосереджених шеф-кухарів-власників на кухні висвітлюють два елементи: вони володіють усіма техніками, і також розуміють смак – важливий елемент страв. Це означає, що ви можете очікувати впевнено приготованих, збалансованих і смачних страв, які демонструють велику повагу до своїх інгредієнтів. Соуси справжня родзинка.

Luca ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 88 St John Street, London, EC1M 4EH, United Kingdom

Кухня: італійська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: є деякі ресторани, в яких просто відчуваєш себе добре, коли тільки заходиш. Такі заклади мають той особливий гул та енергію, якими можуть похвалитися успішні ресторани. Це точно стосується Luca, тож не буде здивуванням, коли ви дізнаєтесь, що заклад належить ресторанній групі The Clove Club. Італійська кухня майстерно передається та вміло дотримується балансу між традиціями та сучасністю, причому будь-які прояви оригінальності виконуються з контролем та розумінням. Зайве говорити, що такі інгредієнти, як герефордська яловичина, гебрідська баранина та оркнейські гребінці, є першокласними.

Lumière ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Clarence Parade, Cheltenham, GL50 3PA, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Джон Хоу. Після навчання в коледжі Бата він навчався у найкращих шеф-кухарів країни, відзначених зірками Michelin. Він також з великим успіхом брав участь у кількох міжнародних змаганнях з британською кулінарною командою. Меню Джона демонструє його власний стиль британської кухні. Усюди, де це можливо, у стравах використовують продукти, отримані з сімейної ферми або від мережі надійних постачальників, яку він курував протягом останніх 20 років, щоб продемонструвати широку кулінарну підготовку та вмілу творчість.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у центрі цього чарівного курортного міста ви знайдете скромні стіни, які приховують елегантний і стильний ресторан. Хелен керує обслуговуванням, і вона є природним господарем, тому вас тепло зустрінуть і про вас добре піклуватимуться. Її досвідчений чоловік Джон керує справами на кухні, і його приготування ґрунтується на сильній класичній основі з деякими тонкими деталями, що пронизують його страви. Смаки добре оцінені та гармонійні, а його соуси особливо запам’ятовуються. Багато овочів, трав і їстівних квітів походять із власного невеликого господарства площею 15 акрів.

Pentonbridge Inn ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Penton, CA6 5QB, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Шеф-кухар: Кріс Арчер. 

“Я люблю готувати з найкращих продуктів з усього світу, але вважаю, що природнє багатство Камбрії — це радість; м’ясо та молочні продукти неймовірні, а кількість пристрасних майстрів, які працюють по всій країні, не тільки зворушує серце, але й дуже захоплює шеф-кухаря”, — розповів він.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: завжди було зрозуміло, що тутешні власники справді хотіли позначити своє місце на карті, і тепер у них є персонал, щоб реалізувати цю амбіцію. Кріс Арчер — шеф-кухар, який може досягти глибини лише за допомогою кількох інгредієнтів; йому не потрібно повертатися до якихось трюків, оскільки це все про добре оцінені комбінації смаків і текстур. Готель 18C розташований у відкритій сільській місцевості, неподалік від кордону з Шотландією, і його остання реконструкція надала йому привабливого та сучасного вигляду. Це поширюється на його стильні спальні.

Restaurant Twenty-Two ─ одна зірка Michelin 

Де: 22 Chesterton Road, Cambridge, CB4 3AX, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Сем. Його меню натхненно багаторічною роботою на рівні Michelin в деяких із найкращих ресторанів країни. Але справжнє натхнення приходить від інгредієнтів, які доставляються сюди щодня. У закладі співпрацюють з найкращими місцевими постачальниками і регулярно змінюють меню, яке відображає найбільш сезонні продукти, які може запропонувати регіон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у цьому таунхаусі у вікторіанському стилі протягом багатьох років працює ресторан, і він уже давно є характерною рисою ресторанної сцени Кембриджа. Його нинішніми власниками є Сем і Алекс. Смак страв Сема збалансований, деталізований та дуже чіткий. Шеф-кухар володіє всіма техніками, і його страви чудово подані. Будинок має яскравий, стриманий стиль, а молода та повна ентузіазму команда обслуговування, яка повністю пояснює склад страв, підтримує атмосферу гостинності та невимушеності.

sō–lō ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 17 Town Green Lane, Aughton, L39 6SE, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Шеф-кухар: Тім Аллен. Після чудової кар’єри настав час для Аллена втілити мрію в життя. Він отримав нагороди в усіх основних довідниках, був представлений у 50 найкращих гастропабах і 100 найкращих ресторанах, виступав на телебаченні, отримав успішні рецензії та чудове висвітлення в газетах і журналах. Тепер Аллен відкрив першу справді сольну справу в селі Отон у Західному Ланкаширі — ресторан sō–lō.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: працюючи в різних популярних ресторанах по всій країні, Тім Аллен приніс багато досвіду для свого першого сольного закладу в цьому яскраво оформленому та затишно переобладнаному пабі. Його сучасні, сезонні страви мають деякі унікальні штрихи. Шеф-кухар дозволяє кожному основному інгредієнту, насиченому смаком, сяяти, але також ретельно розглядає текстуру кожної страви.

SOLSTICE BY KENNY ATKINSON ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 5-7 Side, Newcastle Upon Tyne, NE1 3JE, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у цьому затишному ресторані пропонують дегустаційне меню з кількох страв із добре збалансованими, складними та сучасними стравами. Стриманість і зрілість кухні гарантує, що основна увага приділяється якості різноманітних інгредієнтів, і соуси особливо запам’ятовуються. Кухарі самі презентують страви своїм гостям і докладно описують їх. Обирайте винне поєднання, щоб отримати неперевершені враження від вечері.

St. Barts ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 63 Bartholomew Close, London, EC1A 7BG, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Джонні Кроу. Шеф-кухар та його команда пропонують дегустаційне меню, яке відстоює найкращих дрібних фермерів та виробників, які може запропонувати ця країна.   

Ресторан St. Barts — це кульмінація пристрасті та наполегливої ​​праці трьох давніх друзів Джонні, Люка та Тобі — команди, яка створила ресторан NEST у Хакні.

“St. Barts – це той самий ресторан, про який Люк і Тобі завжди мріяли відкрити. Протягом останніх 7 років ми зустрічалися та працювали з деякими з найнеймовірніших постачальників з усієї Великої Британії, і ресторан St. Barts стане нашою можливістю продемонструвати їх під одним дахом. Ми хочемо створити досвід, який зосереджується на повазі до природного середовища, неймовірних продуктів», — сказав Джонні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: декор у скандинавському стилі, тепла кольорова палітра та панорамні вікна, що виходять на церковні монастирі, створюють дуже гарне та комфортне середовище, особливо якщо додати до цього чудовий посуд ручної роботи та впевнене, привітне обслуговування. Розумно складене та добре збалансоване комплексне меню забезпечує неймовірне задоволення. Першокласні сезонні інгредієнти представлені в сучасних стравах, які можуть бути досить делікатними на вигляд, але мають чудовий смак.

Store ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Stoke Mill, Mill Road, Stoke Holy Cross, NR14 8PA, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: уродженець Норвіча, шеф-кухар Ліам Ніколс, об’єднався з власниками Stoke Mill, Енді Раддом і Лудо Яккаріно, щоб реалізувати своє бачення веселої, захоплюючої, але якісної страви.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: два чарівних шеф-кухаря готують і подають дегустаційне меню з кількох страв лише для п’яти столиків, що забезпечує захоплюючу, але невимушену вечерю. Інгредієнти з їхнього власного саду використовуються разом із першокласними продуктами з усієї Великої Британії в сучасних стравах, що мають світовий вплив.

Taku ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 36 Albemarle Street, London, W1S 4JE, United Kingdom

Кухня: японська, Суші

Шеф-кухар: Такуя Ватанабе. Суші від шеф-кухаря унікальні та неповторні. Також він створив особливі омакасе, щоб гості могли насолоджуватися не виходячи з Taku. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: після десяти років роботи ресторану Jin у Парижі шеф-кухар Такуя Ватанабе переїхав до Лондона та у 2022 році відкрив цей суші-ресторан на 16 місць. Вражаюча стійка виготовлена з високоякісного англійського дуба, а його меню омакасе містить найкращі інгредієнти, переважно з європейських вод. За обідом можна сидіти самому, а за вечерею – двоє, оскільки всі гості обслуговуються разом.

Terre ─ одна зірка Michelin 

Де: Manor House, Castlemartyr Resort, Castlemartyr, P25 X300, Ireland

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Вінсенс Крепель. Він використовує класичну французьку техніку приготування страв, але й підкреслює у своїх стравах азійські смаки. Його кулінарія творча, яскрава і сучасна. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у закладі панує дух захоплюючого курорту, де вас тепло зустріне команда кухні, перш ніж ви зможете насолодитися оригінальними і вишуканими закусками, які більше ніж натякають на якість несподіваного меню. Вражаючі та вишукані страви демонструють найкраще з місцевої природи разом із привезеними продуктами. 

The Samling ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Ambleside Road, Ambleside, LA23 1LR, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Шеф-кухар: Роббі Дженкс. Він розробляє та покращує меню на основі основних інгредієнтів, які входять до кожної страви. Якщо це можливо, ці інгредієнти походять із теплиць закладу, садів і лісів місцевого походження, або це найкращі продукти з наявних у Великій Британії. Вони сезонно впливають на меню Роббі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: вікна в повний зріст у вражаючій шиферній і скляній прибудові цього заміського будинку в Лейкленді відкривають захоплюючий вид на озеро Віндермір і навколишню сільську місцевість. Це місце, де класика та сучасність поєднуються в оздобленні та стравах. Страви дарують багато смаку, глибини та вишуканості, але вони також багаті на смак та ситні. Обов’язково не пропустіть десерт. Вражаюча карта вин пропонує широкий вибір келихів з вином.

The Tudor Pass ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Great Fosters, Stroude Road, Egham, TW20 9UR, United Kingdom

Кухня: сучасна 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: нехай вас не вводить в оману назва цього ресторану в готелі Great Fosters. Шеф-кухарі приносять і розповідають про кожну страву, адже прагнуть «привнести в ресторан трохи хвилювання та театру». У традиційно оформленому залі всього сім столів, для яких, по суті, є сюрпризне меню. У ньому пропонується природна зміна смаків і тонів, яка складається з детальних і елегантних композицій, які є водночас витонченими та приносять задоволення.

Timberyard ─ одна зірка Michelin 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 10 Lady Lawson Street, Edinburgh, EH3 9DS, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: Timberyard — це сімейний ресторан у центрі Единбурга. Розташований у автентичному складі XIX століття, коли його було побудовано як магазин реквізиту та костюмів. Потрібна велика майстерність і вміння, щоб взяти лише кілька першокласних інгредієнтів і приготувати страви, які будуть настільки чітко визначеними та ситними, і тепер у родини Редфордів є шеф-кухар, який може це зробити. Взимку можна погрітися біля печі, а влітку посидіти на подвір’ї, обнесеному муром. Приємна команда обслуговує на висоті, а також тут лінає чудова музика.

Apricity ─ одна Green Stars

Де: 68 Duke Street, London, W1K 6JU, United Kingdom

Кухня: британська сучасна 

Шеф-кухар: Шантель Ніколсон.

«Мета Apricity — створити екологічно чистий ресторан, який об’єднає гостей із британськими фермерами та постачальниками за допомогою веселого обіду, які поділяють нашу етику. Ми не лише прагнемо досягти прийнятного рівня відповідальності щодо сталого розвитку, але й працюємо над пошуком найкращих практик, і щоб поділитися ним», — сказала вона. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: всього в декількох ярдах від метушні Оксфорд-стріт знаходиться справжній заповідник спокою. Світлий і гостинний ресторан власниці шеф-кухаря Шантель Ніколсон пропонує чудове обслуговування та меню, яке демонструє сезонні британські інгредієнти від невеликих виробників, з якими вона побудувала міцні стосунки. Її зелені повноваження всюдисущі та інформують кожне її рішення.

Crocadon ─ одна Green Stars

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: St Mellion, PL12 6RL, United Kingdom

Кухня: сучасна

Шеф-кухар: Ден Кокс.

«Crocadon — це, перш за все, органічна ферма. Основна увага приділяється створенню системи повного циклу для харчування нашого ресторану, пивоварні та магазину. Наш намір полягає в тому, щоб вийти за межі нульових відходів, коли вся органічна речовина повертається на ферму або використовується якимось чином в наступних сезонах», — розповів він.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: шеф-кухар-власник Ден Кокс зрозумів, що для того, щоб готувати найкраще, йому потрібно спочатку виростити найкраще, тому він витратив п’ять років на створення ферми площею 120 акрів, на якій розташований цей чудово відреставрований сарай. Це втілення принципу «від поля до столу», коли ферма, яка працює на принципах регенерації, доставляє значну частину продукції, а решту отримує від місцевих постачальників, які мають аналогічні настрої. Кулінарія впевнена та оригінальна, а страви мають неймовірно чистий смак.

CULTURE ─ одна Green Stars

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Custom House Quay, 38b Arwenack Street, Falmouth, TR11 3JF, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Шеф-кухар: Гілтон Еспей.

«Для нас завжди існував зв’язок із природою та їжею. Меню постійно ґрунтується на інгредієнтах, сезонах і природі, а не навпаки. Навчання наших гостей допоможе прокласти шлях для героїв місцевої кухні, стійкого землеробства та дивовижних смаків», — розопвідає Гілтон Еспей.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: відкрита кухня займає центральне місце в цьому старому складі на набережній. Кожна страва в комплексному меню названа на честь джерела натхнення, будь то місцевий фермер чи місцевість, й інгредієнти також відіграють свою роль. Не дивуйтеся, коли побачите час від часу південноафриканський вплив, оскільки шеф-власник із Кейптауна. У скромній кімнаті панує природне відчуття, тому варто подивитися на винний льох зі скляними стінами.

Osip ─ одна Green Stars

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 1 High Street, Bruton, BA10 0AB, United Kingdom

Кухня: сучасна британська

Шеф-кухар: Мерлін Лаброн-Джонсон.

«Як команда, ми робимо кілька кроків, щоб стати більш стійким рестораном і зменшити наш вплив на навколишнє середовище. Ми ніколи не використовуємо одноразовий пластик у ресторані. Ми сильно зосереджені на тому, щоб стати самодостатніми, вирощуючи власну продукцію у нашому органічному саді та фермі», — розповідає Мерлін Лаброн-Джонсон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Деталі: у процвітаючому ринковому містечку розташований цей елегантний ресторан, який належить далекоглядному шеф-кухарю Мерліну Лаброн-Джонсону. Заклад керується балакучою та гостинною командою, яка, безперечно, пристрасно захоплюється його духом «від ферми до столу». Меню комплексного сюрпризу в основному складається з рослин, майже всі продукти вирощені вдома або місцеві. Страви гармонійні, зі сміливим природним смаком і невимушеною впевненою елегантністю. Комбінації вина є органічними та біодинамічними.

Спеціальні нагороди 2023

Шеф-наставник, спонсорований компанією Blancpain – Майкл Дін з Eipic у Белфасті.

Молодий шеф-кухар – Сара Гейворд із The Coach в Марлоу.

Ласкаво просимо та обслуговування – Деклан Максвелл і команда з ресторану Spitalfields у Дубліні.

Сомельє – Тара Озолс з SO|LA в Лондоні.

Винятковий коктейль, спонсором якого є The Craft Irish Whiskey Co. – Макіс Казакіс та команда бару з Park Chinois в Лондоні.

 

Фото: Instagram alexdillingcaferoyal; Michelin, Instagram acleafrestaurant; https://www.exclusive.co.uk/; https://www.gidleigh.co.uk/; https://hamptonmanor.com/;  https://luca.restaurant/; https://lumiererestaurant.co.uk/; https://www.takumayfair.com/; https://www.thesamlinghotel.co.uk/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi