пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Євген Клопотенко разом з громадською організацією «Інститут культури України» запускають новий формат благодійної званої вечері. Про це він розповів у Facebook.
“Уявіть, моя голограма буде з’являтися у різних куточках світу та презентувати смак нашої країни. А, поки я буду вмикатися у цей процес з України та презентувати їжу, мій “посланець” шеф-кухар приготує 7 страв-ребусів. Ці страви гості розгадуватимуть під мій голографічний супровід. Коротше, буде купа вражень і дуже цікавий досвід. А ще, ШІ створить рецепт борщу із додаванням локальних продуктів (країни, де буде проходити вечеря) і учасники вечері цю страву скуштують.
Таке гіпер-супер-сучасне гастрономічне шоу має кілька цілей.
По-перше, це прикольно.
По-друге, ми ще раз підкреслимо успіхи України у сфері диджиталізації та популяризуємо українську кухню.
По-третє, кошти із заходів йдуть на благодійність (покупку продуктів для українців з визволених територій)”, — пояснив шеф-кухар.
Фото: Facebook Євген Клопотенко
Читайте також:
Харківська ОВА передала кухонне обладнання та продукти для безкоштовного кафе японця Фумінорі Цучіко
«Шляхетна кухня Галичини»: онлайн-розмова з Ігорем Лильом та Маріанною Душар
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi