Дмитро Борисов зробив огляд ринку Словенії - PostEat

пошук

Дмитро Борисов зробив огляд ринку Словенії
23-05-2023 0 503


Український ресторатор Дмитро Борисов розповів у Telegram, що вважає Словенію однією з найкращих і перспективніших країн Європи. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За його словами, у цій класово географічно розташованій країні об’єдналося все необхідне, що найближчими роками допомагає людям розвивати торгівлю, вирощування культури, переробку та виробництво продуктів харчування і напоїв.

“Сусідство з Австрією, Італією, Хорватією і транзитне положення з класовою транспортно-логістичною інфраструктурою; Адріатичне море з містами Порторож, Піран; гори Альпи, Караванки і Погорʼє з термальними курортами типу Рогашка Слатіна з магнієвою водою Донат; натуральне вино виноробнями з бурштиновим, біодинамічним вином; трюфельними фермами; найкращими помідорами, вʼяленим мʼясом, дикою рибою, молюсками і морськими раками.

Ресторанний ринок в Словенії дасть фору будь-якій іншій країні ЄС, тут представлені і сучасні обсмажувачі кави і кавʼярні, реставрації відміщених в воді по автодорогах виробника шин Мішлен, і традиційні заклади зі смачною їжею дуже схожі на українську кухню: свинина, білі гриби, мідії, вустриці, пструг, молоді сирі накшталт вурди, будза і сиру. -«творогу», вуджене сало і смажені ковбаси і томлені свинячі реберця в сливовому лекварі, печені пироги типу бурек. А також великий рітейл мережі і виробники продукції з м’яса птиці курки та індика, фермерські виробники мармурової яловичини, з м’яса, які виробляють і продають у мережевих закладах фантастичну шаурму, чевапчичі, плескавиці та смажених курчат”, — пояснює ресторатор.

Дмитро Борисов додає, що щотижневі події в містах Словенії безкоштовні. Муніципалітети за ті податки, які сплачують люди, організовують спортивні івенти, музичні фестивалі. Також відбуваються фестивалі їжі, барахолки та інші події, на яких креативні підприємці тестують нові концепції закладів і думають, що вони заслуговують на масштабування по всьому світу. Ділові події, конференції тут відбуваються просто неба на локаціях виноробень, а також у різноманітних готелях.

“Я вважаю, враховуючи геополітичне, соціально-демографічне та економічне сьогодення, Словенію найближчими роками буде займати одне з лідерських позицій в Європейському союзі, і люди, які тут створюють свої продукти, послуги та надають послуги з надання прикладного екологічного та ефективного підприємництва всьому європейському континенту”, — продовжує ресторатор.

Дмитро Борисов вважає, що Словенія найближчими роками буде займати одну з лідерських позицій в Європейському Союзі.

Фото: Telegram Borysov

Читайте також: 

Вино за 2,5 євро із супермаркету виграло престижний конкурс Gilbert et Gaillard

Ірландія першою у світі запровадить медичне маркування алкоголю

Анна Євгенія Янченко шукає бета-рідерів для її книги про історію вина в Україні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi