пошук
Валентина Дуткевич
Автор
пошук
Валентина Дуткевич
Автор
Кулінарна школа у Парижі EPMT вдруге запустить спеціальний гастрономічний курс для українців. Про це в ексклюзивному коментарі Posteat повідомила педагогічний інженер EPMT Aurélia Belbachir.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Вона наголосила, що на цей момент дати початку курсу не визначено. Однак це буде в новому навчальному році. Курси розробляються з акцентом на кулінарію та випічку, програма залежатиме від фінансування, яке отримає школа.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Стосовно курсів, навчання буде спрямоване на опанування професій, які затребувані у магазинах.
Попередній розклад передбачає заняття 3 рази на тиждень з 9:30 до 15:30. Допускається, що будуть тижневі інтенсиви.
Школа врахувала досвід першого проекту, і наступний кулінарний курс міститиме більше занять:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Від себе зазначу, що навчання у кулінарній школі EPMT інформативне, цікаве і різноманітне. Студентів навчають шефи високого рівня. Можливість закріпити знання на практиці відкриває можливості працевлаштування, створює нові контакти та знайомства.
L’École de Paris des Métiers de la Table (EPMT) – це одна з найстаріших шкіл Парижа. Паризька школа столових ремесел готує спеціалістів у 5 різних сферах кулінарного мистецтва: boulangerie, pâtisserie, chocolaterie, l’hôtellerie, restauration.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Щороку підготовку у школі проходять близько 1300 учнів, які мають можливість вибрати спеціалізацію з-поміж 30 курсів. Серед випускників школи відомі шефи, які очолюють престижні ресторани, кондитерські доми, управляють готелями тощо. Наприклад, у EPMT свій кулінарний шлях розпочав теперішній шеф-повар Єлисейських полів Guillaume Gomez.
Фото: Валентина Дуткевич
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi