Новий заклад. Одеса: «в Ажурі» - ресторан-простір в центрі міста - PostEat

пошук

Новий заклад. Одеса: «в Ажурі» - ресторан-простір в центрі міста
12-06-2023 0 1710


Де: В’ячеслава Чорновола, 4, Одеса

Формат: ресторан та простір для заходів 

Години роботи: у тестовий період: з 10:00 до 22:00

9 червня в центрі Одеси відкрився новий ресторан-простір «в Ажурі». Це унікальний простір, де можна смачно поїсти, відпочити з рідними і близькими, а також це місце для розвитку і цікавих заходів. «в Ажурі» — це один із проєктів спілки «Щасливе Суспільство», основною метою якої є створення колективного екологічного бізнесу. 

У закладі розповідають, що 20% від прибутку ресторану автоматично та на постійній основі перераховується на благодійні та соціальні проєкти міста. Під час роботи в тестовому режимі ці кошти будуть перераховані на допомогу постраждалим від руйнування Каховської ГЕС.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В концепції закладу та самої кухні є постійно пошук різноманітних смаків та презентація їх для гостей, а також проведення різноманітних тематичних заходів. Наприклад, в найближчому майбутньому плануються заходи під назвою «Кухні Світу», де будуть представлятися страви присвячені різним країнам.

Ресторан «в Ажурі» складається з трьох локацій: основний зал ресторану на першому поверсі з відкритим піч-мангалом для приготування страв на вогні у залі; зал у підвальному приміщенні з проектором, який розрахований на проведення закритих зустрічей, майстер-класів, дегустацій та кінопоказів; закритий затишний Одеський двір, в якому також планується проведення тематичних заходів, музикальних вечорів та свят.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Меню закладу складається зі сніданків, холодних та гарячих закусок, салатів, перших та основних страв, риби та морепродуктів, страв з мангала, гарнірів. барне меню складається з пива, вина та міцних алкогольних напоїв. Також є чай, кава та безалкогольні напої.

Дещо з меню: 

  • Авокадо тост — 180 грн
  • Форшмак — 180 грн
  • Салат з телятиною — 240 грн
  • Телячі щоки з полентою — 280 грн
  • Картопля по домашньому — 85 грн

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi