Ресторан італійської кухні працює у Нікополі під постійними обстрілами - PostEat

пошук

Ресторан італійської кухні працює у Нікополі під постійними обстрілами
27-10-2023 0 382


Попри обстріли, у Нікополі на Дніпропетровщині продовжує працювати ресторан італійської кухні. Про це повідомляє “Суспільне”.

Офіціант Валентин Насонов розповів, що після початку повномасштабного вторгнення власники залишили місто, а у штаті з 40 людей залишилися двоє. Тому чоловіку довелося взяти на себе обов’язки офіціанта, бармена, піцайоло та кур’єра одночасно.

«Я відчував таку відповідальність, що повинен тут залишитись й працювати. Це наша країна, наше місто, чому ми повинні її комусь віддавати. Це моя робота, тут мої рідні, близькі, батьки», – розказує Валентин.

Наразі Наталія Магдалинова працює шеф-кухаркою, хоча раніше була в холодному цеху, але коли всі поїхали, їй довелося опановувати інші процеси: готувати м’ясо, десерти та суші.

«Складно, потім ми вже навчились, звикли. Тобто, коли це все необхідно ти намагаєшся під це все підлаштовуватись», – говорить вона.

Заклад розташований в одному з районів, який російські війська найчастіше обстрілюють з артилерії, розповідає Валентин. Минулого року уламки снарядів побили фасад будівлі, а останній обстріл був тиждень тому.

«В цей раз не зачепило, а тоді там: вікна, фасад, таке було. Ну ще й дах пошкоджений. Але тут дуже чутно всі вильоти, прильоти: все тут як на долоні», – розповів працівник закладу.

Через постійну загрозу російських обстрілів зменшилась й кількість відвідувачів.

Photo credit: Суспільне Дніпро

Читайте також: 

Ukraine Horeca Masters: найцікавіші лекції та майстер-класи від провідних шеф-кухарів та експертів індустрії гостинності

Інтерв’ю Poster з командою закладу «Дублер». Про меню закладів на районі, постійних гостей та факапи

23 українських сири на World Cheese Awards 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi