пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили новий епізод свого гастрономічного шоу, який присвятили їжі Дніпра.
«Прикиньте, ви такі прокидаєтесь і думаєте — «а зроблю ка я у себе в квартирі ресторан». Є такий чувак! Хто він?
Легендарний заклад Миші Бляхера, який зачинений вже 3 роки. А ви впевнені, що він зачинений?
Що таке кашрут? Що таке кошерний ресторан і як там готують? Чому не можна їсти креветки? Хто такий машгіах? Куди додають барвники із червʼяків?
В якому ресторані Фреймут отримала піздюлєй і чи отримаємо їх там ми з @ptuxerman?», — розповів про випуск Міша Кацурін.
У новому випуску Кацурін та Птушкін скуштують стрітфуд Дніпра, та розкажуть, де поїсти найсмачніші чебуреки, кебаб та бурум. Також вони розкажуть про їжу козаків, як готують мацу, який на смак біск з раків, рецепт найсмачнішого шашлику, та що таке кашрут.
Photo credit: скриншот
Читайте також:
Українські бренди JUL та Katsurina випустили спільну колаборацію. На футболках зображені сніданки
В Україні створили новий проєкт для бізнесу «е-Підприємець»
На Волині «Сільпо» запускає дальню доставку з покриттям до 100 км
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi