Німецькі туристи випили 1254 пляшки пива за 3 години й встановили рекорд - PostEat

пошук

Німецькі туристи випили 1254 пляшки пива за 3 години й встановили рекорд
08-11-2023 0 562


Група з 55 німців, які відпочивали на іспанському острові Майорка, нещодавно встановила новий світовий рекорд за найбільшою кількістю випитого за три години пива – 1254 пляшки. Про це повідомляє Oddity Central.

Німецькі туристи, які заздалегідь не знали один одного, скоординувалися через групи в WhatsApp і зібралися в популярному закладі з конкретною метою, поставленою групою земляків за декілька місяців до цього. Спроба встановити світовий рекорд почалася о 10:30 ранку та закінчилася близько 13:00 дня. Насправді це зайняло на годину більше часу, ніж передбачала група, оскільки вони впевнено заявляли, що до полудня досягнуть позначки 1200. За замовлене пиво німці заплатили 2380 євро. Минулий рекорд був поставлений в липні іншою групою німецьких туристів, яким вдалося випити 1111 пляшок пива за три години.

«Все було організовано, ніхто не втратив самовладання і не вийшов за межі. Це була дійсно чудова група, і було дуже весело», — розповів Кай Уве Кахманн, 62-річний бізнесмен та учасник рекорду.

Чоловік додав, що зазвичай не п’є так багато, тому о сьомій годині вечора він уже спав. Проте, німець стверджує, що наступного дня він прокинувся бадьорим і без похмілля.

Photo credit: Oddity Central

Читайте також:

На Київщині відкрили парк з кав’ярнею, водоспадами, зонами для фотосесій, відпочинку і розваг

Євген Синельников розповів про крафтярів Рівненщини у новому випуску на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт»

Анна-Євгенія Янченко підписала контракт з Chateau Latour

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi