пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться в Києві, Одесі та в Буковелі 16-19 листопада та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні у Києві.
New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи
Де: Київ + онлайн.
Коли: 21-22 листопада 2023.
За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору — New Food Summit — 21–22 листопада в Києві експерти обговорюватимуть найбільші виклики для аграрної та харчової галузей, спричинені війною, а також найважливіші світові фудтренди, які допоможуть розбудувати в Україні Agri-Food-сектор нового покоління. Саміт вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи.
Тема 2023 року – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.
Експерти говоритимуть про необхідність побудови Agri-Food-екосистеми в Україні, світові споживчі та технологічні тренди, створення і комерціалізацію проривних продуктів, розробку інноваційних смаків і адаптацію продуктів для зовнішніх ринків, розвиток ніші ready to eat/ready to cook в Україні та багато іншого.
Крім того, разом з Ukrainian Startup fund – спеціальна пітчинг-сесія “Food Tech Стартапи”.
New Food Summit – це, передусім, зустріч перших осіб Agri Food-ринку (більше 350 учасників – представників ринку). Але серед учасників ви побачите також Food-Tech-стартапи, інвестиційні фонди, крафтових виробників, тобто всіх учасників ланцюжка “від поля до тарілки”.
Дивитись програму: https://bit.ly/47szzZY
Зареєструватись на подію: https://bit.ly/3SAdDbf
Головна подія року для шеф-кухарів України — Creative Chefs Summit 2023
Де: Паркова дорога, 16a; КВЦ Парковий; Київ.Де: Паркова дорога, 16a; КВЦ Парковий; Київ.
Коли: 27 листопада.
27 листопада «Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії» стане платформою, на сцені якої зійдуться пари ШЕФ + РЕСТОРАТОР, а також шефи, які відкрили власні бізнеси, щоб продемонструвати, як за допомогою кулінарного досвіду та ділової хватки, мрія може втілитись у реальність.
Ця концепція передбачає спільне партнерство між шефами та рестораторами, кожен з яких вносить важливий компонент у реалізацію спільного бачення.
Мрії створюють проєкти майбутнього, допомагають реалізовувати власні ідеї, дарують нові зустрічі, спонукають до унікальних експериментів і досягнень. Завдяки мріям відкриваються дивовижні ресторани в неймовірних місцях, завдяки мріям шефи стають відомими, а про українську кухню дізнається весь світ.
Шефи та ресторатори детальніше розкриють наступні питання:
Забронювати квиток можна на сайті.
Wine Talks у ресторані BEEF за участі Інни Петрух та Олександра Прохорова
Де: вулиця Шота Руставелі, 11; BEEF meat&wine; Київ.
Коли: 16 листопада. Початок о 19:00.
Гості познайомляться із відомим червоним сортом Cabernet Franc, який привернув увагу світових виноробів в останні десятиліття. Цей сорт завжди використовувався в блендах вин Бордо, а наразі стає все більш відомим, як незалежний сорт.
Шеф-сомельє Le Silpo Інна Петрух та шеф-сомельє BEEF Олександр Прохоров поговорять про історію Cabernet Franc, особливості та смак.
Гості продегустують по два зразки від кожного спікера та Secret Wine.
Вартість: 1200 грн. Придбати квитки можна за посиланням.
Благодійний вечір української музики в «Білому Наливі» біля фунікулера на Поштовій
Де: вулиця Петра Сагайдачного, 3; «Білий Налив»; Київ.
Коли: 16 листопада. Початок о 18:00.
«Білий Налив» розпочинає сезон тематичних вечорів в закладі біля фунікулера біля станції метро «Поштова площа». Перший благодійний вечір буде присвячений українській музиці.
«Кожному, хто станцює нам гопака або гуцулочку, даруємо бокал сидру», — додають у закладі.
У «Білому Наливі» додають, що 1 гривню з кожного проданого бокалу сидру відправлять на ЗСУ.
Коктейлі та запальний ді-джей сет від Ектора Хіменеса-Браво у ресторані NĂM
Де: вулиця Велика Васильківська, 48; NĂM; Київ.
Коли: 16 листопада. Початок о 19:00.
В’єтнамський ресторан NĂM запрошує провести вечір з коктейлями та запальним ді-джей сетом від шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Музичний настрій створюватиме Андрій Болотін.
Частину прибутку передадуть бригаді кухаря з NĂM, який зараз служить на фронті.
Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або за номером: +380967585858.
Осіння дегустація червоних вин з Олексієм Дмитрієвим в Pizza Spot
Де: вулиця Середньофонтанська, 19а; Pizza Spot; Одеса.
Коли: 16 листопада. Початок о 19:00.
У Pizza Spot відбудеться осіння дегустація червоних вин з Олексієм Дмитрієвим. На заході буде 4 види червоного вина та смачні страви від шеф-кухаря закладу.
Вартість: 1000 грн. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або за номером: +380955001919.
Свято молодого вина Beaujolais Nouveau у ресторані Très FRANÇAIS
Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 16 листопада. Початок о 19:00.
«Це одне з найбільш відомих і улюблених свят у Франції, яке святкується в всьому світі. Щорічно в третій четвер листопада вся Франція святкує день молодого вина та завершення збору врожаю винограду, відкриваючи пляшку цьогорічного Божоле», — розповідають у закладі.
16 листопада о 19:00 запрошена гостя — сомельє компанії Good wine, Наталя Шпортько відкоркує першу пляшку Божоле. Також у ресторані Très FRANÇAIS представлять нове ароматне меню регіону Бургундія.
Забронювати місце можна за номером: +38(093)1414914.
Igor’s dinner-party у стейк-хаусі Sam’s
Де: вулиця Жилянська, 37, Київ; Sam’s Steak House.
Коли: 17 листопада. Початок о 18:00.
На заході буде гостьовий бартендинг від Ігоря Назарова та його підбірка авторських коктейлів:
«Українські стейки, що дозрівають на власному міні-виробництві, легендарні тартари та карпачо.
Musicmix від Dj Konstantin Ozeroff (Kiss FM).
П‘ємо коктейлі, говоримо та допомагаємо ЗСУ», — розповідають у закладі.
Забронювати місце можна за номером: +380675011395.
Фестиваль Ukrainian Wine Festival у Буковелі
Де: курорт Буковель.
Коли: 17-19 листопада.
17-19 листопада в курорті Bukovel відбудеться фестиваль українського вина Ukrainian Wine Festival.
Протягом трьох днів гості фестивалю будуть:
Фестиваль буде розташований на площі перед колесом огляду.
Вартість: від 200 грн. Купити квитки на фестиваль можна за посиланням.
«Кулінарна та виноробна історія Бургундії та Божоле». Школа французької мови за сніданком з Олею Шуровою
Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.
Коли: 18 листопада. Початок о 12:00.
Ресторан Très FRANÇAIS та школа французької мови Musique de langue запрошують на французький сніданок та келих Божоле Нуво з Олею Шуровою, засновницею школи французької Musique de langue.
«План такий: ми з вами разом снідаємо, куштуємо Божоле, Оля розповідає все про регіон Бургундію та Божоле, ми спілкуємося французькою мовою та вчимося виражати свої думки про їжу та вино французькою мовою», — йдеться у повідомленні закладу.
Захід підійде і тим, хто вже говорить французькою, і тим, хто поки що знає лише «bonjour».
Вартість: 650 гривень. У вартість входить сніданок на вибір, келих Beaujolais Nouveau, лекція Олі Шурової, урок французької та спілкування французькою мовою. Забронювати місце можна за номером: +38(093)1414914.
Photo credit: фото надані партнером; Facebook BEEF meat & wine; Instagram biliy.nalyv.poshtova; Instagram nam.kyiv; Instagram pizza.spot.odesa; Facebook Très Français — дуже по-французьки; Facebook Sam’s Steak House; Facebook Ukrainian Wine Festival/Фестиваль українського вина
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi