пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat не втомлюється розповідати вам, де поснідати в Києві смачно та затишно. У ресторанах Києва сніданки – це важлива частина гастрономічного досвіду, яка об’єднує традиційні українські смаки та сучасні кулінарні тренди. Сніданкові меню відзначаються різноманітністю — кожен ресторан намагається вразити своїх гостей не лише смаковими враженнями, але й стильним та атмосферним середовищем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Житомирська, 6
Бюджет: ₴₴.
Страви: омлет з крем-сиром та слабосолоним судаком – 260 грн, круасан з прикопченим сомом – 260 грн, скрембл з сосискою – 240 грн, хрумкий тост з індичкою – 240 грн.
Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, сезонні локальні продукти, сніданки з 09:30 до 12:00 еногастрономічні вечори, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.
Ресторан сучасної київської кухні «Глек» знаходиться в історичному центрі столиці. Заклад дотримується принципів міжнародної філософії Slow Food, яка підкреслює необхідність збереження національних і регіональних кухонь та підтримки локальної продукції. В «Глеку» страви готують саме з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом.
Оновлені сніданки від шефа Андрія Северенчука вже чекають на вас у ресторані «Глек». Місцеві продукти найвищої якості, найздоровіші техніки обробки та ідеальні поєднання смаків — все, щоб ваш ранок був найсмачнішим. Ідеальний скрембл з курячою сосискою та м’ятними малосольними огірками, зелений омлет зі слабосоленим диким судаком, вершковий круасан з підкопченим сомом та в’яленою сливою власного приготування, хрусткий тост з ніжною індичкою та соусом умамі — заходьте насолодитися стравами сучасної київської кухні у «Глек».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 100
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: яйце кокот з грибами порчіні та лисичками у сирному соусі – 360 грн, авокадо з тигровими креветками, яйцем пашот та червоною ікрою – 580 грн, омлет з моцарелою, грибною намазкою та індичкою на тості – 330 грн, біфштекс з яєчнею та сирним соусом – 550 грн.
Деталі: ресторан в центрі міста, кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.
Bassano Ristorante — кухня і традиції родини, яка вже понад два десятки років надихається Італією та ділиться своєю любов’ю до їжі і вина. Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Меню сніданків діє з понеділка по пʼятницю з 9:00 до 12:00, та з 9:00 до 14:00 в суботу та неділю. Вашим сніданком може стати яйце кокот з грибами порчіні та лисичками у сирному соусі, біфштекс з яєчнею та сирним соусом або сирники з рикоти зі мигдалевою сметаною та печеними фруктами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 47
Бюджет: ₴₴.
Страви: «Мексиканський ранок» – 289 грн, «Квиток на Балі» — 289 грн, Бенедикт з лососем – 289 грн, Крок-Міледі – 289 грн, «Бататний хешбраун» — 289 грн.
Деталі: двоповерхове сіті-кафе, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, сніданки, концептуальне меню, жива музика, коктейлі, резерв столів.
«Будинок великого дива» — двоповерхове сіті-кафе біля станції метро «Олімпійська». Меню закладу складається з тематичних сніданків, стартерів, основних страв з м’яса та риби. Вау-сніданки готують у будні до 13:00, у вихідні до 13:45 — на трьохрівневій башті вам подадуть обраний сніданок з хлібом та соусами. Можна обрати «Мексиканський ранок» — кукурудзяні панкейки в компанії з гуакамоле, беконом, томатним конфі та медовим соусом або сніданок «Квиток на Балі» — ранковий боул з ципою теріякі, а також: манго, авокадо, салат чука та рис в азійському стилі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 21
Бюджет: ₴₴.
Страви: омлет з трьох яєць із зеленим міксом з трюфельно-пармезановим соусом та тостами — 190 грн, сніданок італійський з Нью-Йорка — 398 грн, київський сніданок — 290 грн, бріош із пряним лососем з яйцем пашот, соусом беарнез та перуанським гуакамоле — 448 грн, пастрамі-сендвіч — 348 грн.
Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, сніданки з 09:00 до 16:00, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, доставка.
Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поживно поснідати, пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю. Затишний інтер’єр і красиві подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей в будь-який час доби. В Under Wonder на сніданок ви зможете насолодитися бріошем із пряним лососем та яйцем пашот, пастрамі-сендвічем або фірмовим «київським сніданком», який складається з сирників, оладок з яблук, млинців з сиром та вишнею.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провулок Євгена Гуцала, 3а
Бюджет: ₴₴
Страви: ідеальні яйця пашот на вершковому бріоші з лососем – 318 грн, омлет з камамбером, шпинатом та міксом healthy горішків з трюфельною пастою – 159 грн, пікантна шакшука з теплим багетом та зеленню – 179 грн, солоні сирники з соусом том ям, авокадо, в’яленими томатами та healthy насінням – 189 грн, великий сніданок на двох м’ясний/рибний – 899 грн.
Деталі: гастропаб на Печерську, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, домашня європейська і українська кухня, сніданки увесь день, коктейльна карта, доставка.
«Барсук» — це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. Саме з цього гастробару почалась історія «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». В основі меню космополітичний comfort food, страви не прив’язані до певної національної кухні. Великий розділ «рідних страв»: сирники, борщ, голубці або котлети, тощо. Тут також подають сніданки весь день: яйця пашот на вершковому бріоші з лососем або з куркою, солодкі та солоні сирники, шакшука з теплим багетом. Такожж є два великих сніданки на двох — м’ясний або рибний.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Левка Лук’яненка, 21
Бюджет: ₴₴
Страви: картопляник зі слабосолоним лососем, авокадо та яйцем пашот – 255 грн, шакшука з буряком та крем-сиром – 160 грн, гречані млинці з куркою та сирним соусом – 185 грн, сніданок по-міланськи з курячими шніцелями – 190 грн, оладки з кабачка з креветками у вершковому соусі – 195 грн.
Деталі: шефське бістро, знаходиться на Оболоні, стильний інтер’єр, поєднують смаки сучасного Ізраїлю, Італії та Кримськотатарської кухні; власна випічка, локальні продукти, сніданки, ланчі, коктейлі, доставка.
Mish-Mash — новий заклад на Оболоні від команди Юрія Приємського, засновника шефського бістро Hey guys. Mish-Mash — це інтернаціональне слово, використовується в багатьох країнах, що в переводі означає «змішаний, мішанина». Команда та засновник переосмислюють приготування локальних продуктів, змішують кухні Італії, сучасного Ізраїлю та кримськотатарської кухні між собою та надають їм сенсу та яскравого смаку. В меню є 9 сніданків, які готують щодня з 10:00 до 14:00 — можете почати день з картопляника зі слабосолоним лососем та яйцем пашот, гречаних млинців з куркою та сирним соусом або оладок із кабачка з креветками у вершковому соусі.
Головна фото: «Глек»
Фото: Facebook «Глек», Bassano Ristorante, «Будинок Великого Дива», Under Wonder, «Барсук», Mish-Mash.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi