Monobank запустить додаток для відвідувачів ресторанів - PostEat

пошук

Monobank запустить додаток для відвідувачів ресторанів
05-12-2023 0 555


Український необанк готує реліз окремого додатка Expirenza для відвідувачів ресторанів. Про це повідомляє Forbes Україна.

Співзасновник monobank Олег Гороховський розповів Forbes, що Expirenza – це платформа, що дає змогу ресторанам вводити оплату, перегляд меню та систему відгуків за QR-кодом. До сервісу підключено 1373 ресторани. У середньому через нього проходить оплат на близько 600 млн грн на місяць. З кожної з оплат банк отримує 1,3% еквайрингової комісії. При цьому 52% оплат йде з карток mono, і за ці операції банк не сплачує комісію інтерчейндж (ред. — комісії, що сплачуються банком-еквайром на користь банка-емітента при здійсненні безготівкових розрахунків у торгово-сервісній мережі).

Тепер monobank вирішив зробити з Expirenza окремий додаток і розширити його функціонал. 

«Це своєрідна платформа, яка поєднає все навколо їжі. Глибина цієї теми безмежна», – повідомив Гороховський. 

Forbes отримав доступ до додатка на стадії тестування. Там можна переглянути найближчі до користувача ресторани, в яких доступна оплата через Expіrenza. У застосунку можна додати картку будь-якого банку. Також є опція сформувати «їжлисти» – список улюблених страв, якими можна буде ділитися з друзями (у тестовій версії вони приватні). Також у розробці функція «пригостити знайомого».

У Forbes додають, що найбільшу ставку Гороховський робить на рейтинги. Користувачі ставитимуть оцінку стравам у ресторанах, на базі яких будуть формуватися рейтинги. У першій версії, яку планують запустити до березня 2024 року, такої функції ще не буде.

«Додаток показуватиме, в якому закладі найсмачніший борщ у Києві чи найкращі галушки у Полтаві», – каже Гороховський.

Співзасновник monobank Михайло Рогальський додав, що на розробку застосунку пішло 7832 години роботи, а на дизайн – 424 години.

Photo credits: Telegram Forbes Ukraine

Читайте також:

Українські науковці створили сорт картоплі, з якого виготовлятимуть фіолетові чипси

Євген Клопотенко розповів, хто придумав шоколадну ковбаску і картоплю

У Мінагрополітики обговорили допомогу аграріям з деокупованих територій Херсонщини

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi