Святкові страви в ресторанах Києва: смачне рішення для новорічного банкету - PostEat

пошук

Святкові страви в ресторанах Києва: смачне рішення для новорічного банкету
22-12-2023 0 3069

Святкові страви в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Щоб вам не довелося витрачати час на черги в найближчому супермаркеті, ресторани столиці вже потурбувались про ваш святковий стіл. Ви можете заздалегідь замовити традиційні та авторські святкові страви в ресторані, а потім забрати їх у зручний для вас час або скористатися послугою доставки. Обирайте новорічні страви для вашого столу, насолоджуйтеся святом разом з близькими, вірте в нашу перемогу та підтримуйте ЗСУ донатом.

Hum:Hum

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 13/34

Новорічні страви: веган олівʼє – 600 грн/1 кг, фалафель – 250 грн/250 г, запечена курочка з апельсинами – 600 грн/1 кг, мухамара – 150 грн/200 г, яблучний діп – 150 грн/200 г, карамелізована цибулька – 120 грн/100 г, різдвяний кекс – 800 грн/1 кг, веган чізкейк – 1200 грн/1 кг, піта – 150 грн/10 шт, класичний хумус – 120 грн/200 г, буряковий  хумус – 145 грн/200 г.

Як замовити: на сторінці в Instagram

Деталі: Hum:Hum.Kyiv на Подолі зустрічає залами у стилі паризького необістро, де неквапливо снідають та зустрічаються ввечері з друзями на келих вина. Hum:Hum готує новорічне меню вже третій рік поспіль — і це круто, бо за цей час вже обрані фаворити, а всі правки та побажання враховані. Тут і улюбленець гостей веган олівʼє, і топові фалафелі, мухамара та карамелізована цибулька, різдвяний кекс і його веганська версія, зіркова запечена курочка з апельсинами та, звичайно, хумуси – можете обрати класичний та буряковий, і не забудьте про піту.

Кулдім

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Лесі Українки, 20/22

Новорічні страви: холодець зі свинини, курятини та яловичини з духмяними спеціями – 300 грн/450 г, салат олів’є з курячою грудкою – 144 грн/300 г, ковбаса зі свинини по-домашньому – 198 грн/200 г, запечені стегенця індички, попередньо мариновані в маринаді з апельсинового соку – 510 грн/300 г, ніжна телятина запечена з вишнями – 340 грн/200 г.

Як замовити: на сайті

Деталі: Кулдім – сучасна українська кухня на кожен день, яка смакуватиме всій вашій родині. Розташований в самому центрі столиці, на Печерську, Кулдім переосмислив традиційні українські рецепти та дав їм нове життя. До вашого новорічного столу пропонують широкий вибір власної якісної кулінарії та ідеальні святкові страви від шеф-кухаря. Цього року в меню серед м’ясних страв: запечена соковита буженина, попередньо мариновану в гострій гірчиці з часниковою та рослинною олією та ароматними спеціями, ніжна свиняча ковбаса по-домашньому за традиційним рецептом з додаванням ароматних спецій та апетитні індичі стегенця та ціла птаха, запечена з мандаринами – ці страви додадуть новорічного настрою до вашого свята. Солодким завершення святкової вечері стане різдвяний кекс із сухофруктами, цукатами та горіхами з додаванням натурального меду, солоної карамелі, рому, пряної кориці та гвоздики, вкритий ніжною шоколадною глазур’ю.

Магазин пропонує послугу власної доставки, яка дозволить вам насолодитися вечерею без зайвих клопотів. Просто замовляйте улюблені страви з меню, і вони доставлять їх прямо до вашого дому чи офісу. Зробіть своє святкування особливим цього року з магазином КУЛДІМ.

Klukva & Brukva

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 10

Новорічні страви: олів’є з індичкою домашнього копчення — 390 грн/500 г, вінегрет з тюлькою – 390 грн/500 г, шуба з тюлькою — 390 грн/500 г, паштет з курячої печінки з мармеладом із мадери – 450 грн/500 г, паштет із карпа з мармеладом із ромашки – 450 грн/500 г, форшмак із дунайського оселедця — 420 грн/500 г, короп цілий в карамельній глазурі — 500 грн, київське холодне з півня  з соусом із хрону – 450 грн/500 г, ростбіф з печі (1кг)+ соус + цибулевий штрудель – 1500 грн, качка з яблуками – 1300 грн/2 кг, київський торт (порційно) – 250 грн, чізкейк з козячого сиру із солоною карамеллю (порційно) – 250 грн.

Як замовити: за телефоном +380965005097

Деталі: Ресторан Klukva & Brukva рестораторки та гастрономічної експертки Вікторії Пархоменко вже багато років розвиває культуру споживання локальних продуктів в Україні. В меню ресторану Klukva & Brukva представлені страви виключно з локальних продуктів, а меню засноване на принципах сезонності. В ресторані підготували новорічне меню на виніс: серед закусок паштет з курячої печінки з мармеладом із мадери, паштет із карпа з мармеладом із ромашки та форшмак із дунайського оселедця. На основне можете обрати ростбіф з печі з цибулевим штруделем, качку з яблуками або цілого коропа в карамельній глазурі. Десертом стане київський торт або чізкейк з козячого сиру із солоною карамеллю. Замовлення приймають за 3 дні (до 28 грудня).

Sam’s Steak House

Де: вул. Жилянська, 37

Новорічні страви: скумбрія під шубою «на новий лад» — 450 грн/750 г, олівʼє святкове з індичкою — 450 грн/500 г, олівʼє новорічне з язиком — 560 грн/500 г, салат мімоза з тунцем — 380 грн/500 г, холодець з трьох видів мʼяса — 550 грн/800 г, шпинатні млинці з слабосоленим лососем та крем-сиром — 375 грн/200 г, форшмак з макрелі з грінками з темного хлібу — 175 грн/170 г, паштет з курячої печінки з фісташками — 235 грн/170 г, нарізка з яловичого язика з хріном — 220 грн/100 г, різдвяна запечена курка з яблуками (ціла) — 1050 грн, запечена качка з яблуком, мандаринами та цукатами — 2100 грн/2 кг, традиційна фарширована індичка з фруктами та горіхами (за 1000 г) — 750 грн/1 кг, святкова запечена маринована індичка — 600 грн/1 кг.

Як замовити: за номером +380675011395

Деталі: Sam’s Steak House  — перший стейк-хаус в Україні, який вже понад 25 років розвиває культуру споживання стейків з українського м’яса. Гордістю закладу є великий асортимент стейків Ukrainian Special Beef, які дозрівають на власному міні-виробництві у ресторані. До новорічних свят в ресторані підготували меню страв до сімейного столу. Пропонують чотири види салатів: скумбрія під шубою «на новий лад», олівʼє святкове з індичкою, олівʼє новорічне з язиком та салат мімоза з тунцем. Серед закусок холодець з трьох видів, форшмак з макрелі та паштет з курячої печінки з фісташками. На гаряче різдвяна запечена курка з яблуками, запечена качка з яблуком, мандаринами та цукатами, запечена індичка та індичка фарширована з фруктами та горіхами.

Улюблений Дядя

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паньківська, 20

Новорічні страви: улюблений дядин хумус — 265 грн, паштет з язика — 290 грн, наш улюблений форшмак — 410 грн, цілий печінковий торт – 1100 грн, той самий олів’є з язиком – 390 грн/500 г, олів’є з креветками — 560 грн/500 г, мімоза з копченою скумбрією — 500 грн/500 г, лосось під шубою з маринованими яблуками в спеціях – 500 грн/500 г, оселедець під шубою з маринованими яблуками в спеціях – 350 грн/500 г, улюблена буженина з домашнім гірчичним айолі та зеленою цибулею — 470 грн, рулет з ягня зі шпинатом – 1300 грн/500 г, качка зі сливовим хойсином та булгуром із сухофруктами (ready to cook) — 2300 грн, фарширована щука з соусом з хріну та буряка — 750 грн/500 г.

Як замовити: на сайті

Деталі: «Улюблений Дядя» — концептуальний ресторан авторської кухні від First Line Group. В закладі традиційно підготували страви у форматі #Новий Рік з собою — замовити та самостійно забрати із закладу. Для вашого столу традиційно приготували улюблений форшмак та дядин хумус, той самий олів’є з язиком, заправлений домашнім айолі, талосось пряного посолу під шубою з маринованими яблуками в спеціях. На основне можете обрати рулет з ягня зі шпинатом або качка зі сливовим хойсином та булгуром із сухофруктами, яку треба догодувати вдома. Ресторан приймає передзамовлення: до 28 грудня на 30 грудня, до 29 грудня на 31 грудня. Забрати меню можливо буде в закладі: 30 грудня з 10:00 до 21:00, 31 грудня з 10:00 до 17:00.

Moon Rabbits

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gastronomic bistro Kyiv (@moon.rabbits.local)

Де: вул. Велика Васильківська, 136

Новорічні страви: запечена качка в ялівцевих гілках з яблуками в глазурі з копчених груш – 1950 грн, телятина запечена в листковому тісті з грибами – 1550 грн, олів‘є з язиком та копченою курочкою – 750 грн/750 г, шуба з оселедцем власного посолу – 550 грн/750 г, шуба зі слабосоленим лососем – 650 грн/750 г, домашня запечена ковбаса – 550 грн/500 г, паштет з печінки фермерського курчати – 225 грн/200 г, вафельний торт з солоною карамеллю – 950 грн, різдвяний штолен з мигдалевим марципаном та цукатами – 850 грн/550 г.

Як замовити: за номером +380985557800

Деталі: Moon Rabbits Local — гастрономічне бістро в центрі міста. Команда закладу  працює у концепції сучасної локальної кухні, використовуючи фермерські та сезонні продукти, щоб максимально розкрити сучасну локальну кухню. Ви можете самостійно забрати меню на новорічний стіл із запропонованих страв: запечена качка в ялівцевих гілках з яблуками в глазурі з копчених груш, телятина запечена в листковому тісті з грибами, олів‘є з язиком та копченою курочкою, шуба з оселедцем власного посолу або зі слабосоленим лососем, домашня запечена ковбаса, паштет з печінки фермерського курчати, а на десерт вафельний торт з солоною карамеллю або різдвяний штолен з мигдалевим марципаном та цукатами. Замовлення приймають за 2 дні.

Головна фото: Кулдім

Фото: Facebook Hum:Hum, Кулдім, Klukva & Brukva, Sams Steak House, «Улюблений Дядя», Moon Rabbits Local.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi