Carlsberg запровадить розумну систему розливу пива в барах - PostEat

пошук

Carlsberg запровадить розумну систему розливу пива в барах
27-12-2023 0 328


Данська пивоварна компанія Carlsberg Group планує в 2024 році запустити розумну систему розливу пива для ресторанів та барів Digital Draughtmaster, яка використовує дані з датчиків тиску в кегах для моніторингу запасів та продажу пива в реальному часі. Про це йдеться на сайті Draughtmaster.

Наступного року система розпочне роботу у десяти країнах.

Партнером проєкту стане данський провайдер комунікаційних технологій для інтернету Onomondo. Draughtmaster стане платформою, де користувачі зможуть у реальному часі отримувати дані про тренди продажу, своєчасно дізнаватися про технічні проблеми та цифровізувати бізнес.

Carlsberg отримав можливість віддалено усувати проблеми, що скоротить час простою системи розливу та покращить враження клієнтів. Carlsberg і Onomondo сподіваються зробити революцію у тому, як працюють системи розливу пива в барах та ресторанах.

Цифрова система Digital Draughtmaster розширює можливості запатентованої технології Carlsberg DraughtMaster. У цій системі розливу використовуються спеціальні пластикові кеги, які встановлюються в ємність, де нагнітається тиск стисненого повітря. Стіни кега стискаються, і пиво подається під тиском без необхідності використовувати вуглекислий газ. За заявою компанії, це дозволяє продовжити термін придатності пива та спрощує обслуговування за рахунок герметичності, відсутності необхідності стежити за запасами вуглекислого газу та промивати довгі пивні лінії – механізм промивки вбудований у систему.

Читайте також:

Вардкес Арзуманян розповів, як веде свій ресторанний бізнес

Burger King перетворює похмілля на знижки

Ми хочемо виростити здорове покоління і зробимо це, — Олена Зеленська про реформу шкільного харчування

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi