Уперше за 50 років у Великій Британії знову продаватимуть вино у «пінтових» пляшках - PostEat

пошук

Уперше за 50 років у Великій Британії знову продаватимуть вино у «пінтових» пляшках
28-12-2023 0 501


У Великій Британії після 50-річної перерви знову продаватимуть пляшки з пінтою вина об’ємом 568 мл. Про це повідомив британський уряд.

Невдовзі британці зможуть купувати пляшки тихого та ігристого вина у «пінтових» пляшках, оскільки на полицях британських супермаркетів, пабів, клубів і ресторанів з’явиться новий розмір 568 мл. Це стало можливим після виходу Великої Британії зі складу ЄС. Крім цього, в наявності будуть пляшки об’ємом 200 мл та 500 мл, пропонуючи більше гнучкості та вибору для клієнтів.

Виноробний сектор Великобританії має намір розвиватися в рамках урядової програми інтелектуальнішого регулювання, щоб забезпечити сучасність і гнучкість нормативних актів. 

900 виноградників отримають вигоду від нових свобод, збільшуючи виробництво та підтримуючи британські підприємства, які наразі виробляють близько 12,2 мільйона пляшок тихого та ігристого вина на рік.

Пінтові пляшки шампанського продавалися у Великій Британії до того, як країна приєдналася до Європейського спільного ринку, і залишалися на полицях до 1973 року. Однак їх виробництво було припинено, оскільки вони не відповідали правилам ЄС щодо ваги та розміру.

Зазначається, що для бізнесу не буде юридичного зобов’язання продавати вина у пінтах.

Читайте також:

Євген Клопотенко: Нам треба говорити про захисників Азовсталі й Маріуполя, які 19 місяців у полоні в катів, щоб повернути їх

Ukrainian Food Foundation відкрив у Києві благодійну кухню гарячих страв

Carlsberg запровадить розумну систему розливу пива в барах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi