У Лондоні створили шоколадну скульптуру Віллі Вонки - PostEat

пошук

У Лондоні створили шоколадну скульптуру Віллі Вонки
05-01-2024 0 591


Шоколадна скульптура Віллі Вонки була виставлена на Трафальгарській площі у Лондоні. Про це повідомляє The Sun.

Скульптура була сформована і виготовлений вручну з понад 100 літрів розтопленого шоколаду скульптором Джен Ліндсі-Кларком. Вона розповіла, що давно йшла до цього солодкого витвору, й зрештою, її мрія здійснилася.

«Майже кожен у світі кондитерської справи так чи інакше був натхненний магією Віллі Вонки та винахідливого оповідання Дала, і я, звичайно, не виняток», – сказала Джен.

Після Трафальгарської площі шоколадного Віллі Вонку зростом майже 2 метра та вагою в 100 кг перенесли у виставкову залу.

Додамо, Віллі Вонка — вигаданий персонаж, який з’являється в дитячому романі «Чарлі і шоколадна фабрика» британського письменника Роальда Дала у 1964 році та його продовженні 1972 року «Чарлі і великий скляний ліфт». Він ексцентричний власник шоколадної фабрики Вонка. Образ Вонки неодноразово було показано в кіно. В 1971 році Джин Вайлдер зобразив Віллі Вонку у фільмі «Віллі Вонка і шоколадна фабрика». Герой Джонні Деппа у фільмі «Чарлі та шоколадна фабрика» 2005 року став популярним серед критиків та глядачів. У 2023 році Вонку зіграв Тімоті Шаламе у першому фільмі-приквелі під назвою «Вонка».

Photo credits: The Sun

Читайте також:

Піца з ананасами «пересварила» італійців

Гастрономія в повній темряві – це унікальний досвід для споживачів

ФАО надасть херсонським фермерам модульні зерносховища

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi