Всеволод Поліщук поділився цікавими гастрономічними новинами зі Львова - PostEat

пошук

Всеволод Поліщук поділився цікавими гастрономічними новинами зі Львова
05-01-2024 0 530


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук у Facebook розповів про відкриття нових закладів у Львові та про акцію в трьох львівських закладах «Чотири чебуреки Prosecco Bar».

«Кілька екстрених рестораних новин зі Львова.

З нагоди звільнення Мар’яни Безуглої з заступника голови комітету ВР у всіх трьох закладах Чотири Чебуреки. Prosecco Bar нинімінус десять на всі коктейлі.

Завтра, 6 січня, десь о 2 годині приблизно відкривається Say cheese / Скажи сир, найбільш сирне кафе в галиктиці. Як на мене, дуже класна робота шеф-кухаря Віктор Вовк і бармена Іван Зелик. Мої особисті рекомендації: скажисирники, салат Хахахалумі, рибно-рибний суп, том-ям-сом і «Ота штучка від шефа, де рвану свинину поливають розтопленим сиром». Площа Ринок, 25

На Краківській відкрилося кафе Сан-Себастьян, від мережі Нью-Йорк Піци. Декларують, що їздили до басків саме в той заклад, де вигадали баскський чізкейк, і зробили заклад, що спеціалізується на баскських чізкейках. Правда, чомусь вітаються і прощаються іспанською, а не мовою басків.

Спробував чізкейк, политий хересом і зробив селфі у дзеркалі в червоному береті. Селфі не вийшло, освітлення не те. А от чізкейк засмакував.

Уже цієї неділі на Сихові відкриється кафе Барбара, стильно, модно, молодьожно, інтер’єр від Victor Sobchuk, кухня від хлопців із Марева, пару мазків у концепті від мене, а також спешиалті кава та українські вина. Сихів, після церкви всі туди, тим більше поруч, Червоної калини, 64», – розповів Всеволод Поліщук.

Photo credits: Facebook Всеволод Поліщук 

Читайте також:

У Лондоні створили шоколадну скульптуру Віллі Вонки

Піца з ананасами «пересварила» італійців

Гастрономія в повній темряві – це унікальний досвід для споживачів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi