Бренд Koskenkorva оголошує старт коктейльного конкурсу «MAKE IT SUSTAINABLY» - PostEat

пошук

Бренд Koskenkorva оголошує старт коктейльного конкурсу «MAKE IT SUSTAINABLY»
15-01-2024 0 541


Легендарний столичний бар «БарменДиктат» повідомив у Facebook про старт коктейльного конкурсу для бартендерів «MAKE IT SUSTAINABLY» від бренду Koskenkorva. Переможець конкурсу матиме право обрати благодійний фонд, в який компанія Koskenkorva зробить грошовий внесок у розмірі 500 тисяч гривень.

«Для бренду Sustainability (екологічна стабільність) – це окрема філософія, бо як відомо рівень переробки на виробництві горілки Koskenkorva сягає 99,9%. І так, роботи над усуненням 0,01% ведуться. Саме концепцію Sustainability ми і прагнемо розкрити на цьому конкурсі», – розповідають у закладі.

Основна концепція конкурсу, відноситься до принципу усталеності, який спрямований на збереження природних ресурсів і зниження негативного впливу на навколишнє середовище. Це означає використання ресурсів таким чином, щоб вони були доступні для майбутніх поколінь.

В коктейлях Sustainability можна впроваджувати наступними способами:

  • Використання місцевих інгредієнтів. Використовуйте інгредієнти, які вирощуються або виробляються локально, щоб зменшити викиди вуглецю через транспортування.
  • Використання органічних інгредієнтів. Вибирайте органічні продукти, які вирощуються без застосування шкідливих хімікатів, щоб знизити негативний вплив на довкілля.
  • Використання столових приладів та посуду з вторинних матеріалів. Використовуйте біорозкладні або перероблені прибори і посуд, щоб зменшити відходи.
  • Мінімізація відходів. Плануйте свій процес приготування коктейлів так, щоб уникнути надмірного викидання продуктів або не потребуючи зайвого упаковування.

Етапи конкурсу: 

  • Прийом заявок на участь до 26 січня 2024 року 23:59.
  • 29 січня 2024 року оголошення 10 фіналістів.
  • 5 лютого 2024 року фінал конкурсу у Києві, де 10 фіналістів будуть змагатися за призові місця.

Вимоги до коктейлю:

  • Створіть найкращий авторський коктейль. Який містить мінімум 45 мл будь-якої горілки або лікеру ТМ KOSKENKORVA (основний інгредієнт), доступної у вільному продажу на території України, та мінімум один локальний «homemade» інгредієнт.
  • Sustainability (екологічна стабільність). Обов’язкова умова для участі в конкурсі. 
  • Рецептура має бути оригінальною, не допускається плагіат.
  • Коктейль має містити не більше 7 інгредієнтів. Якщо «garnish» торкається коктейлю, він також рахується як інгредієнт. «Side garnish» та «food pairing» вітаються. Використовувати метричну систему: мілілітри.

Реєстрація:

  • Заповніть форму-заявку на участь за посиланням.
  • Розмістить пост (фото або відео) на своїй сторінці або сторінці закладу, в якому ви працюєте, у соціальних мережах (Facebook або Instagram). Пост має бути відкритим для всіх протягом усього часу конкурсу. Обов’язково додайте хештег #koskenkorvaukraine #makeitsustainably
  • Пост повинен містити: фото коктейлю з пляшкою Koskenkorva; назву коктейлю; історію; рецепт; хештеги #koskenkorvaukraine #makeitsustainably.
  • Допускається використання всіх технік приготування. У разі проходження відбіркового туру, в день фіналу, конкурсант має взяти з собою всі необхідні інструменти для приготування свого коктейлю. (Місце проведення фіналу може запропонувати тільки кавомашину, інші деталі можна дізнатись у організаторів конкурсу).

Критерії оцінювання

Відбірковий тур:

  • зовнішній вигляд (максимально 25 балів)
  • ідея (максимально 25 балів)
  • оригінальність (максимально 25 балів)
  • sustainability (максимально 25 балів)

Максимальна оцінка 100 балів.

Фінал:

  • концепція (максимально 10 балів)
  • винахідливість (максимально 10 балів)
  • смак (максимально 10 балів)
  • аромат (максимально 5 балів)
  • зовнішній вигляд (максимально 5 балів)
  • оцінка за виступ (максимально 10 балів)

Максимальна оцінка 50 балів.

Штрафні бали будуть нараховуватись тільки за перевищення ліміту по часу виступу: за кожну додаткову хвилину буде зніматися мінус 5 балів (час на приготування: 10 хвилин для 4-х коктейлів).

Призи:

  • головний приз – 30 000 грн
  • приз за друге місце – 20 000 грн
  • приз за третє місце – 10 000 грн
  • 4-10 місце – подарунки від Koskenkorva.

Благодійний внесок від бренду Koskenkorva 500 тисяч грн. Переможець зможе обрати фонд (з переліку наданому організаторам), в який буде передано благодійний внесок.

Загальні правила:

  • Коктейль може бути приготований у келиху будь-якої форми без нанесених логотипів (крім логотипа виробника торгової марки посуду). Допускається посуд з логотипом Koskenkorva.
  • Під час фіналу буде проходити фото- і відеозйомка, всі права на використання фотографій і відео належать організаторам конкурсу.
  • У назві коктейлю не допускається груба, шокуюча, сексуальна і расистська лексика.
  • У рецептурі коктейлів не повинні бути прописані назви інших алкогольних брендів.
  • Учасники, що використовують грубу або ненормативну лексику, підлягають дискваліфікації.
  • Організатори конкурсу залишають за собою право приймати остаточне рішення з усіх питань, що стосуються суддівства конкурсу.
  • Організатори конкурсу призначають суддів і залишають за собою право змінювати або призначати нових суддів перед або під час конкурсу.
  • Судді повинні бути неупередженими, справедливими і не мати особистих інтересів, пов’язаних з конкурсом або учасниками. Вони повинні індивідуально судити кожного учасника.
  • Учасники повинні поводити себе толерантно і культурно щодо суддів та інших учасників.

Photo credits: Facebook БарменДиктат; скриншот

Читайте також:

Команда винного критика Джеймса Саклінга високо оцінила вино SHABO

Юрій Ковриженко розповів, як намагається зрозуміти місцеві продукти

Анна-Євгенія Янченко розповіла, які українські вина отримали медалі в Парижі у 1900 році

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi