Команда винного критика Джеймса Саклінга високо оцінила вино SHABO - PostEat

пошук

Команда винного критика Джеймса Саклінга високо оцінила вино SHABO
15-01-2024 0 220


Команда американського винного критика Джеймса Саклінга високо оцінила вино SHABO Grande Reserve. Про це він розповів у Facebook.

“Вчора ввечері спробували вражаюче українське червоне (консультант з Бордо). Напівбордоський купаж. Збалансований. Вишуканий. Наш український редактор був вражений навіть після смаку Mouton 2014”, – йдеться у повідомленні Джеймса Саклінга.

У SHABO додали, що вразити команду винних експертів Джеймса Саклінга — надскладна задача для видатних виноробів світу, але українській виноробній компанії це вдалось. Для дегустації його команда обрала SHABO Grande Reserve і високо оцінила результати роботи експертів та енологів SHABO.

“Ми першими в світі провели експеримент та у 2013 році поєднали класичний бордо бленд із грузинським сапераві. Поєднання вийшло настільки вдалим, що команда пана Джеймса була вражена якістю вина SHABO, навіть після дегустації Mouton Rothschild 2014 — вина із колекції родини Ротшильдів, що є одним із п’яти найкращих шато у світі!”, – розповідають у виноробній компанії.

Photo credits: Facebook SHABO

Читайте також:

Юрій Ковриженко розповів, як намагається зрозуміти місцеві продукти

Анна-Євгенія Янченко розповіла, які українські вина отримали медалі в Парижі у 1900 році

Heinz присвятив рекламу продавцям сендвічів на футбольних стадіонах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi