Гастро-події у Львові 19-21 січня: «Щасливі вихідні» у ресторані «ЗАБАВА»; музичний вечір у винному барі ZWIN - PostEat

пошук

Гастро-події у Львові 19-21 січня: «Щасливі вихідні» у ресторані «ЗАБАВА»; музичний вечір у винному барі ZWIN
18-01-2024 0 1023

Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Львові 19-21 січня та анонс подій, які відбудуться найближчим часом у місті.

«Щасливі вихідні» у ресторані «ЗАБАВА»

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан ЗАБАВА (@zabava_rest)

Де: проспект Червоної Калини, 41; ресторан «ЗАБАВА»; Львів

Коли: 19-21 січня. 

19 січня у закладі буде виступати Роман Кльован.

20 січня у закладі буде виступати Оксана Караїм.

21 січня у закладі буде виступати Мирослав Коропецький.

Забронювати місце можна за номером телефону: +380671203333.

Музичний вечір у винному барі ZWIN

Де: вулиця Кульпарківська, 200а; винний бар ZWIN; Львів.

Коли: 21 січня. Початок о 18:00.

“У неділю, 21 січня поринемо в магічну музичну атмосферу, яку створить для нас неповторний @alexpian_official.

Впевнені, цей вечір буде наповнений теплом та щирістю”, – розповідають організатори.

Вартість: 400 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380951733077, або написати закладу в особисті повідомлення.

Гастровечір на терасі в ресторані Panorama

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан | Panorama Lviv (@panorama.lviv)

Де: Проспект Свободи, 45; ресторан Panorama; Львів.

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

На гостей чекає:

  • Дегустація нових авторських страв від шеф-кухаря Максима Литовченка
  • Добірка унікальних вин від шеф-сомельє Руслана Ващишина
  • Музичний супровід від неперевершеної Оксани Караїм
  • Розіграш подарунків

Вартість: 1700 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380503151234, або написати закладу в особисті повідомлення.

Дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»

Де: вулиця Братів Рогатинців, 49; «Пструг, хліб та вино»; Львів.

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

“Атмосферний вечір, де смак, аромат і сонячні промені Португалії об’єднуються в гармонійний тандем! Сомельє підготував витончені та насичені портвейни”, – розповідають організатори. 

Смак напоїв доповнять страви від шеф-кухаря закладу:

  • канапе з сиром та хурмою;
  • салат з креветками, авокадо та блакитним сиром;
  • качина ніжка конфі з гарбузово-яблучним пюре;
  • вишневий пиріг.

Вартість: 900 грн. Забронювати місце можна за посиланням.

Гастровечір у ресторані МАММА

Де: впроспект В’ячеслава Чорновола, 99; ресторан MAMMA; Львів.

Коли: 26 січня. Початок о 19:00.

«На вас чекатимуть 5 авторських страв від учасника кулінарного шоу «Мастершеф Професіонали» та співзасновника @molode_steblo талановитого шеф-кухаря Данка Матійчука і нашого незамінного шеф-кухаря ресторану МАММА Максима Прихідька», – розповідають організатори.

Гостям обіцяють нові та незабутні поєднання смаків із винним доповненням від сомельє.

Вартість: 1600 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380670099099, або написати закладу в особисті повідомлення.

Photo credit: Instagram zwin.lviv; Instagram pstruh.hlib.vyno; Instagram mamma.ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi