Гастро-події у Львові 25-26 січня: дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»; благодійна дегустація вина у барі ZWIN; гастровечір у ресторані «МАММА» - PostEat

пошук

Гастро-події у Львові 25-26 січня: дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»; благодійна дегустація вина у барі ZWIN; гастровечір у ресторані «МАММА»
25-01-2024 0 952

Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Львові 25-26 січня.

Гастровечір на терасі в ресторані Panorama

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан | Panorama Lviv (@panorama.lviv)

Де: Проспект Свободи, 45; ресторан Panorama.

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

На гостей чекає:

  • Дегустація нових авторських страв від шеф-кухаря Максима Литовченка
  • Добірка унікальних вин від шеф-сомельє Руслана Ващишина
  • Музичний супровід від неперевершеної Оксани Караїм
  • Розіграш подарунків

Вартість: 1700 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380503151234, або написати закладу в особисті повідомлення.

Дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»

Де: вулиця Братів Рогатинців, 49; «Пструг, хліб та вино».

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

“Атмосферний вечір, де смак, аромат і сонячні промені Португалії об’єднуються в гармонійний тандем! Сомельє підготував витончені та насичені портвейни”, – розповідають організатори. 

Смак напоїв доповнять страви від шеф-кухаря закладу:

  • канапе з сиром та хурмою;
  • салат з креветками, авокадо та блакитним сиром;
  • качина ніжка конфі з гарбузово-яблучним пюре;
  • вишневий пиріг.

Вартість: 900 грн. Забронювати місце можна за посиланням.

Гастровечір. Дегустація віскі у «Ресторація «Бачевських»

Де: вулиця Шевська, 8; «Ресторація «Бачевських».

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

У «Ресторація «Бачевських» відбудеться дегустація віскі з бренд-амбасадором резервних брендів компанії Diageo в Україні Дмитром Коломійцем. 

Які віскі будуть на дегустації: 

  • Talisker 10 YO;
  • Talisker Storm;
  • Talisker Port Ruighe;
  • Talisker Sky.

Також на кожного гостя чекатиме welcome-коктейль на основі шотландського віскі 12-річної витримки The Singleton. Смак віскі підкреслять майстерно підібрані страви закладу. 

Вартість: 1200 грн. Забронювати квиток можна за номером: +380982244444.

Благодійна дегустація з виробником «Раковецька лоза» у винному барі ZWIN

Де: вулиця Кульпарківська, 200а; винний бар ZWIN.

Коли: 25 січня. Початок о 19:00.

Винний бар ZWIN запрошує на дегустацію вина від маленької сімейної виноробні «Раковецька лоза», яка розташована у селі Раковець Львівської області. 

“Подружжя Микола та Ольга привезуть багато смаколиків зі свого виноградника, на якому росте понад 100 сортів, та розкажуть все про виноробство на рідній землі”, – розповідають організатори. 

Вартість: 1000 грн. Забронювати місце можна написавши закладу в особисті повідомлення. Всі виручені кошти буде направлено на потреби ЗСУ.

Гастровечір у ресторані МАММА

Де: проспект В’ячеслава Чорновола, 99; ресторан MAMMA.

Коли: 26 січня. Початок о 19:00.

«На вас чекатимуть 5 авторських страв від учасника кулінарного шоу «Мастершеф Професіонали» та співзасновника @molode_steblo талановитого шеф-кухаря Данка Матійчука і нашого незамінного шеф-кухаря ресторану МАММА Максима Прихідька», – розповідають організатори.

Гостям обіцяють нові та незабутні поєднання смаків із винним доповненням від сомельє.

Вартість: 1600 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380670099099, або написати закладу в особисті повідомлення.

Photo credit: Instagram pstruh.hlib.vyno; Instagram baczewskirestauracja; Instagram zwin.lviv; Instagram mamma.ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi