Де замовити традиційні українські страви з собою: смачні пропозиції для всієї родини - PostEat

пошук

Де замовити традиційні українські страви з собою: смачні пропозиції для всієї родини
05-07-2024 0 2254


Редакція PostEat розповідає, де замовити традиційні українські страви з собою. Незалежно від того, чи шукаєте ви смачні вареники, соковиті голубці, ароматний борщ або улюблені деруни, наша добірка допоможе вам знайти ідеальні заклади, де можна насолодитися справжніми українськими смаколиками. Тож приготуйтеся до гастрономічного задоволення та дізнайтеся, де замовити найкращі традиційні українські страви з собою.

Остання Барикада | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Майдан Незалежності, 1

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00

Бюджет: салати від 109 грн, основні страви від 219 грн, десерти від 179 грн.

Дещо з меню: таріль сала, солонини та зіньківської ковбаси — 369 грн, салат з чотирьох видів томатів та закарпатським сиром будз — 229 грн, картопляні палюшки з грибним соусом та шкварками — 189 грн, філе форелі з молодим шпинатом — 329 грн.

Деталі: «Остання Барикада» — українська гастрономія в самому серці Києва, яка є частиною компанії Gastrofamily Group. Концепція ресторану — культурно-гастрономічний простір, де регулярно проходять концерти, презентації книг, дискусії та виставки. «Остання Барикада» – це музей трьох українських революцій новітнього часу: Студентської Революції на Граніті 1990 року, Помаранчевої Революції 2004 року і Революції Гідності 2014 року. В меню «Останньої Барикади» представлені страви сучасної української кухні, фермерські сири і вино українського виробництва, які ви можете замовити із собою чи скористатись доставкою від Gastrofamily.

BARVY | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Години роботи: пн 12:00-22:00, вт-нд 11:00-22:00

Бюджет: салати від 250 грн, основні страви від 245 грн, десерти від 195 грн.

Дещо з меню: паштет з ікри риб холодних морів та форшмак «Портофіно» — 245 грн, дунайський оселедець з печеною картоплею — 210 грн, паштет «заєць та качка» — 290 грн, гетьманські трикутні вареники з зайцем — 215 грн, чебурек по-татарськи з м’ясом косулi та дикими грибами — 245 грн.

Деталі: BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлена сучасна українська кухня, у якій є місце традиційним стравам за переосмисленими рецептами, спеціалітетам з різних куточків України та авторським стравам з дичини. Ви можете замовити із собою щось зі спеціалітетів: паштет «заєць та качка», дунайський оселедець з печеною картоплею, паштет з ікри риб холодних морів та форшмак «Портофіно».

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Як замовити: за телефонами +380674341122, +380954341122

Дещо з меню: борщ по-царськи — 395 грн, борщ «Родинне застілля» — 985 грн,  котлета по-київськи — 420 грн, стейк Рібай Україна — 590 грн/100 г, вареники з м’ясом — 285 грн, голубці «по-панськи» — 350 грн/500 г, качка смажена, начинена яблуками та чорносливом — 1200 грн/1 кг.

Деталі: «Царське Село» — український ресторан національної кухні, який вже став частиною гастрономічної історії Києва. У великому основному меню представлено безліч закусок та основних страв за автентичними та сучасними рецептами. У вас є можливість в будь-який день та за будь-якої нагоди влаштувати справжнє українське застілля або без турбот організувати вдома вечерю для всієї родини з неймовірними стравами з “Царського села” — варто лише обрати доставку чи замовити страви на самовивіз.

Однією із зірок меню «Царського села» є фірмовий наваристий борщ з ребра свинини, якимй ви можете замовити як для одного, так і для всієї родини у великому об’ємі. Ідеальною стравою для буденного і святкового столу стане фірмова котлета по-київськи, яку в закладі подають на подушці з картопляного пюре та овочів з грибним соусом. А шанувальникам стейків рекомендують звернути увагу на Рібай з українського відбірного м’яса. Різноманіття вареників власного виробництва задовольнить побажання кожного гостя — з м’ясом, з картоплею та печерицями, з тушкованою капустою і легендарні з вишнями. На десерт варто обрати неймовірно смачний «Київський» торт, який в ресторані готують за старовинним рецептом з горіхом кеш’ю. Для святкового настрою пасуватимуть наливки власного виробництва «Царського села» на горілці: журавлинівка, хріновуха, смородинівка, малинівка, обліпихівка.

Ви можете замовити найулюбленіші страви та напої з основного меню і обрати позиції з окремого “меню до вашого домашнього столу”, де зібрано всі найсмачніші готові страви, випічку, торти та навіть напівфабрикати — забрати смаколики в ресторані дорогою додому і насолоджуватися ними разом з найріднішими в затишку вашого дому.

Хуторець на Дніпрі | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Бюджет: салати від 375 грн, основі страви від 435 грн, десерти від 285 грн.

Дещо з меню: оселедець власного посолу з картоплею — 325 грн, бульйон з лисичок, галушки з квасолею — 325 грн, вареники з окунем, ікрою форелі та мусом з пастернаку — 425 грн, котлети по-київськи з овочевим салатом — 545 грн.

Деталі: Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України — ви можете замовити із собою додому бульйон з лисичок і галушки з квасолею та зелений борщ з домашньою куркою, вареники з м’ясними і не тільки начинками, деруни та голубці, карамельний медовик з морською сіллю та фірмовий “Київський торт”. 

Petrus-ь | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Бюджет: салати від 132 грн, основні страви від 280 грн, десерти від 90 грн.

Дещо з меню: ікра з печених баклажанів — 140 грн, гаряча сковорідка закарпатських грибів — 335 грн, зрази картопляні з м’ясом — 180 грн, деруни з грибами — 180 грн, котлети рибні з щуки — 255 грн.

Деталі: Київський ресторан української кухні Petrus-ь знаходиться в центрі столиці та вже багато років поспіль залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню: 13 видів вареників, зроблених вручну; сало, домашні соління та ковбаса, деруни, котлети, кров’янка, пиріжки. З різноманіття страв можете замовити на вечерю зі собою зрази картопляні з м’ясом, ікру з печених баклажанів та гарячу сковорідку закарпатських грибів.

СЕЛО і ЛЮДИ | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 18а

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Бюджет: салати від 159 грн, основні страви від 179 грн, десерти від 89 грн.

Дещо з меню: тертюхи під вершково грибним соусом — 189 грн, голубці — 180 грн, бограч — 209 грн, річкова форель запечена з лимоном та сумішшю трав із соусом тар-тар — 159 грн/100 г, печені реберця молодого паця з тушкованою капустою — 299 грн.

Деталі: «СЕЛО і ЛЮДИ» — це ресторан-колиба Петропавлівській Борщагівці, з національним колоритом, де зібрані унікальні страви з усіх регіонів України. Мальовнича територія та затишні альтанки, різноманітні страви української та європейської кухні роблять локацію гарним рішенням для родинного відпочинку. Ви можете замовити доставку чи забрати із закладу самостійно вареники з різними начинками, м’ясо з вогню, голубці, окрошку чи бограч, 

Головна фото: Царське Село

Фото: Facebook/Instagram Остання Барикада, Barvy, Царське Село, Хуторець на Дніпрі, Petrus-ь, СЕЛО і ЛЮДИ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi